meni se jutros uz kavu skinuo (samo 1.5 mb/s)
Ja krenuo stavljat u VirtualBox, doslo mi do 22% Expanding Win Files i tako stoji cca 15tak min i nema napretka?
RIJESENO:
Ja sam na pocetku instalacvije odabrao za Lokaciju i tipkovnicu Croatia pa ga je to jeb***, treba sve pustit po difoltu tj. Engleski
Ja krenuo stavljat u VirtualBox, doslo mi do 22% Expanding Win Files i tako stoji cca 15tak min i nema napretka?
RIJESENO:
Ja sam na pocetku instalacvije odabrao za Lokaciju i tipkovnicu Croatia pa ga je to jeb***, treba sve pustit po difoltu tj. Engleski
zašto??? meni je prošlo sa hrv bez problema
imam 32bitne windows 7 koju verziju moram skinut od one 3 ponudene
imam 32bitne windows 7 koju verziju moram skinut od one 3 ponudene
Možeš 32 bitnu, ja tu skidam, čisto zbog toga jer je manja od 64 bitne.
Isprva su rekli da će i ovaj stream koji je išao večeras, biti samo internog tipa!
Probudio se taman i vidim da je dostupan download. Ipak, na MSDN-u ima malo više verzija i alata. :D
Ništa pretjerano bitno, osim možda Server verzije, koja nije fokus ovog izdanja, već više korisničko sučelje i WinRT.
Meni je serversko izdanje bitnije od klijenta. Plus, server je feature complete i idu jos samo mala poliranja, klijent nije jos toliko dateko otisao. Metro sucelje na klijentu je OK, ali na serveru ...
VMware player instalacija i sve proslo OK, idemo cackati...
Hmmm. Meni je skidalo 9 mb/s prije 10 tak min. :D
Jel netko uspio povecat ekran?
Hmmm. Meni je skidalo 9 mb/s prije 10 tak min. :D
ti si ipak malo veci od mene
Samo jedno tehničko pitanje na brzinu...Za to virtualno 'okruženje' tj. virtualni PC treba imati procesor koji podržava virtualizaciju, zar ne?
EDIT: a moj e5200 vjerovatno ne podržava virtualizaciju, zar ne?
Ne podrzava, istog imam :(
Da se otklone nedoumice kaj ima za dl...
E, da vidimo sad kaj su skuhali, od čeg ćemo živjet sljedećih godinu-dve
Imam pitanje,na koju foru da instaliram taj Win na externi disk,a da nemoram spržiti ga na dvd? znači iso file pokrenem preko power iso i idem instalaciju i što biram da izaberem externi? podjelio sam ga na 2 particije I od 244gb i N od 53.8gb.
jedva da povuce 350kbs eh..
Evo stavio sam winse 8 da malo testiram. Ovaj metro ui nije loš kada se malo privikne. Riboni se mogu smanjiti. Sviđa mi se kopiranje tj prikaz statistika kada se ode na "more" .
Drivere za zvučnu sam morao instalirati sa win 7 compatibity.
Ovu poruku pišem sa firefox i radi. Jedino kada se prvi puta pokrene kada klikčem po tabovima onda mjenja boje.
Drivere za grafu su winsi sami instalirali no možda i njih stavim. Vidjeti ču još kako ovako rade winsi.
Od program što se ne mogu instalirati za sada sam naišao samo na Daemon tools.
Novi task manager mi se isto sviđa.
Vidim mogli bi biti ovo još jedni super winsi.
Stavit ću kad krenem spavat večeras da skine 64 bitnu verziju.živo me zanima kako to radi...
Na pravi. Stavio sam na particiju D. Tako imam Win 7 i Win 8 Dual boot. E da zakon je i izbornik koji če se sustav pokrenuti.
To te ja pitam!!!, 3 stranice za 8 sati.
Microsoft je jednostavno Microsoft :)
Ovo nemogu poreći ni najveći Apple fanboy-ji, da je jednostavno izlazak novog Windows-a -najpoznatiji IT događaj među narodom.
Jel netko ima sličan problem?
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-8-dev-instalacija-dojmovi/116355.aspx
ne radi u virtualbox-u
Meni se sporo skida, imam spor internet, za 30 minuta će mi se skinit pa to ide pravo na HDD, koristit ću ga ka primarni OS, naravno ako mi se pokaže ka dovoljno stabilan.
meni na 16% sa 110 kb/s downloada ^^ za 5 sati gotovo.
A meni ne pada ispod 980kbs
Je li netko možda od vas trojice zna razliku izmedju bita i Bajta?
NHF
A skidat ću kasnije vidim da mi sad ne ide preko 250Kb/s, a i napravio sam dodatnu particiju od 20GB valjda bude dosta, a to je još ionako rano, dugo je još do RTM
Ja mogu povući oko 10MB/s, ali nikako jutros (odmah po izlasku) preko 4,5; vjerojatno zbog navale. Ima li Server Metro? - Za desktop računalo, Metro je katastrofa u ovom obliku: skrola se bočno, čak i demo aplikacije, a opcije za dodjeljivanje horizontalnog skrola za Metro na kotačić miša, ne postoje. U praksi je to vrlo iritantno, a isključiti Metro ne mogu.
Također instalirano pod Croatian - ne rade Tweet@Rama, Wather i niti jedna druga aplikacija.