Besplatan Robotics Developer Studio

poruka: 12
|
čitano: 4.295
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Besplatan Robotics Developer Studio".
17 godina

Hmm totalno mi treba ovo da isprogramiram nosača kave. Hvala Microsoft... :P

Je li to iskra krivnje, drska penetracija? Ili još jedan uzvik mojih osobnih nacija? Vidim kurve savjesti jezike kako klopoću, čujem njene tuste ruke kako štropoću, uzalud zaziva i Boga i vraga,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Besplatan Robotics Developer Studio
Fearless kaže...

Hmm totalno mi treba ovo da isprogramiram nosača kave. Hvala Microsoft... :P

Ti si rootičar...Daj reci cime se bavis...

Pinky je zakon... I ♥ π
18 godina
neaktivan

Ne znam zasto, ali me ovaj robot sa slike podsjeca na Predatora. Izlanuo se

Inace fino od Microsofta da da ovakav paket za dzabe.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da će microsoft napraviti Skynet, ovo je prvi korak sa robotima :D 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
16 godina
odjavljen

DA konacno i majkrosoft nekaj korisno napravi...E znate mozda gdje se moze kupiti ili  neki Slabiji i jeftiniji SBC ? (Single Board Computer), gleado sam nesto u roboshopu iz kanade ali mi je previse dati 320$ za to cudo...makar cijo dolazi u paketu. Ima zvučnu,512 rama, Grafu(posebno),Mrežu, Seriski port i proc od 1 ghz, i mini Pci-e(za koji se dobije grafa) i slot za micro sd do 16 gb. Cijeli x86 pc u pločici 10x10...

LINK

Pinky je zakon... I ♥ π

0 0 hvala 0
18 godina

još da mi je nabaviti hardware i krečem u akciju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slika je iz serije Caprica spin-off Battlestar galactice. Onako serija je ok nije BSG ali moze proc.

"So say we all"

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

DA konacno i majkrosoft nekaj korisno napravi...E znate mozda gdje se moze kupiti ili  neki Slabiji i jeftiniji SBC ? (Single Board Computer), gleado sam nesto u roboshopu iz kanade ali mi je previse dati 320$ za to cudo...makar cijo dolazi u paketu. Ima zvučnu,512 rama, Grafu(posebno),Mrežu, Seriski port i proc od 1 ghz, i mini Pci-e(za koji se dobije grafa) i slot za micro sd do 16 gb. Cijeli x86 pc u pločici 10x10...

LINK

http://emea.kontron.com/

pogledaj, imaju hrpu modela PC104 formata..  inače, odlična kvaliteta, koristio za neke projekte..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
18 godina
neaktivan

ballmer tvrdi da "free" nije microsoftov model poslovanja. kako to da onda dijeli softver okolo? naravno, žele vezati razvijatelje za svoju platformu dok je vrijeme. eto šta ti konkurencija radi, a iz tog izađe neko dobro za korisnike.

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Učenici i studenti mogu besplatno preuzeti MSove "žešće" alate preko DreamSpark programa. Ali svakako lijepo od MSa što daje svoje alate tako (iako znamo koji je cilj, al opet..)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

ballmer tvrdi da "free" nije microsoftov model poslovanja. kako to da onda dijeli softver okolo? naravno, žele vezati razvijatelje za svoju platformu dok je vrijeme. eto šta ti konkurencija radi, a iz tog izađe neko dobro za korisnike.

DragonSoul kaže...

Učenici i studenti mogu besplatno preuzeti MSove "žešće" alate preko DreamSpark programa. Ali svakako lijepo od MSa što daje svoje alate tako (iako znamo koji je cilj, al opet..)

Obojica ste u pravu, nije ovo ništa novo kod MS-a niti posebno zabrinjavajuce. Iako vjerujem da ce biti onih koje ce to pocastiti epitetima poput zle kapitalisticko-sotonski-aliminijska-folija-na-glavi zavjere.

Ipak definitvno lijep potez iz perspektive average Joe-a, ako ništa drugo pa makar samo za zagrabit i pobliže se upoznati sa paketom.

http://www.eveonline.com/
17 godina
neaktivan

omg the cylons...they're everywhere.

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: