Hmm totalno mi treba ovo da isprogramiram nosača kave. Hvala Microsoft... :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hmm totalno mi treba ovo da isprogramiram nosača kave. Hvala Microsoft... :P
Ti si rootičar...Daj reci cime se bavis...
Ne znam zasto, ali me ovaj robot sa slike podsjeca na Predatora. 
Inace fino od Microsofta da da ovakav paket za dzabe.
Izgleda da će microsoft napraviti Skynet, ovo je prvi korak sa robotima :D
DA konacno i majkrosoft nekaj korisno napravi...E znate mozda gdje se moze kupiti ili neki Slabiji i jeftiniji SBC ? (Single Board Computer), gleado sam nesto u roboshopu iz kanade ali mi je previse dati 320$ za to cudo...makar cijo dolazi u paketu. Ima zvučnu,512 rama, Grafu(posebno),Mrežu, Seriski port i proc od 1 ghz, i mini Pci-e(za koji se dobije grafa) i slot za micro sd do 16 gb. Cijeli x86 pc u pločici 10x10...
još da mi je nabaviti hardware i krečem u akciju
Slika je iz serije Caprica spin-off Battlestar galactice. Onako serija je ok nije BSG ali moze proc.
DA konacno i majkrosoft nekaj korisno napravi...E znate mozda gdje se moze kupiti ili neki Slabiji i jeftiniji SBC ? (Single Board Computer), gleado sam nesto u roboshopu iz kanade ali mi je previse dati 320$ za to cudo...makar cijo dolazi u paketu. Ima zvučnu,512 rama, Grafu(posebno),Mrežu, Seriski port i proc od 1 ghz, i mini Pci-e(za koji se dobije grafa) i slot za micro sd do 16 gb. Cijeli x86 pc u pločici 10x10...
pogledaj, imaju hrpu modela PC104 formata.. inače, odlična kvaliteta, koristio za neke projekte..
ballmer tvrdi da "free" nije microsoftov model poslovanja. kako to da onda dijeli softver okolo? naravno, žele vezati razvijatelje za svoju platformu dok je vrijeme. eto šta ti konkurencija radi, a iz tog izađe neko dobro za korisnike.
Učenici i studenti mogu besplatno preuzeti MSove "žešće" alate preko DreamSpark programa. Ali svakako lijepo od MSa što daje svoje alate tako (iako znamo koji je cilj, al opet..)
ballmer tvrdi da "free" nije microsoftov model poslovanja. kako to da onda dijeli softver okolo? naravno, žele vezati razvijatelje za svoju platformu dok je vrijeme. eto šta ti konkurencija radi, a iz tog izađe neko dobro za korisnike.
Učenici i studenti mogu besplatno preuzeti MSove "žešće" alate preko DreamSpark programa. Ali svakako lijepo od MSa što daje svoje alate tako (iako znamo koji je cilj, al opet..)
Obojica ste u pravu, nije ovo ništa novo kod MS-a niti posebno zabrinjavajuce. Iako vjerujem da ce biti onih koje ce to pocastiti epitetima poput zle kapitalisticko-sotonski-aliminijska-folija-na-glavi zavjere.
Ipak definitvno lijep potez iz perspektive average Joe-a, ako ništa drugo pa makar samo za zagrabit i pobliže se upoznati sa paketom.
omg the cylons...they're everywhere.