Ballmer ponovo dobio napadaj

poruka: 26
|
čitano: 1.528
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ballmer ponovo dobio napadaj".
17 godina
protjeran

Legenda. Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti.

Spomenuta kampanja i pridružena joj stranica je tako jadna da je to nevjerovatno. "I'm a PC". So what? Give me a f?ckin break lamers. I Mac je PC, ali barem reklame i kampanja imaju stila. Jel možda neki hrvatski marketingaš radi Microsoftu ovakve reklame, ovako nešto je njima slično, "pričajmo tomato" WTF!?

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ballmer je legenda ali ta stranica je loša.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ballmer ponovo dobio napadaj
D.G. u članku kaže...
Dio gdje uzima šarac i pobije sve u svojoj zgradi i tri susjedne nije snimljen.
Evo zašto volimo Dragu! Svaka čast majstore...  Smijeh
Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan

Debilniju reklamu dugo nisam vidio... dugo... (a Ballmer je poseban tip idiota)

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2008 19:32 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Nisam se ovome nadao od tebe, zar nisi M$ fanboy? Smijeh
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
naxeem kaže...

Mislim da ćeš takve jako teško naći...jedino su Macovci i Linuxaši sposobni tretirati svoje operativne sustave kao da se radi o kakvom kultu :D
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

a Ballmer je poseban tip idiota

Baš me zanima, zašto ovo misliš?
17 godina

ha je mogo znat!

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
naxeem kaže...

Ne, nikada bio. Samo sam realan, a to fanboye nekih drugih stvari iritira.:)
itf4n kaže...
naxeem kaže...

a Ballmer je poseban tip idiota

Baš me zanima, zašto ovo misliš?
Zato što se tip ponaša kao da je Microsoft kult i zaboravlja da to ne može biti. Korporativna ekstaza i delirij izazvani spomenom imena korporacije zaista mu ne priliče.
Ono majmunsko skandiranje "Developers,..." posrami svakog inteligentnijeg čovjeka, pogotovo "developere", jer se ponašao kao nadrogirana gorila na zatvaranju Desetog kongresa bugarske komunističke partije. A u ovoj reklami opet ima ispade kao da mu je u krvi 25 grama kokaina.
Iako je na MIX-u 2008 pričao relativno normalno.
Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
neaktivan

On nije takav kakvim se predstavlja sa developers, advertisers i sl. ispdaima, to je jednostavno dobra reklama za MS i on to dobro zna.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sa njime se mozes samo smijati. K'o da je nadrogiran stalno. Osmijeh

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

On nije takav kakvim se predstavlja sa developers, advertisers i sl. ispdaima, to je jednostavno dobra reklama za MS i on to dobro zna.

Znam ja dobro što je to; nešto slično onim deliričnim sastancima piramida-poslova. Sve to ne mijenja činjenicu da na pozornici izgleda kao idiot. Svatko tko vidi reklamu će prije reć "gle budale što se uživio" i "mora da je dobro plaćen za ovakvu sramotu", nego "joooj, cooool, moram odmah kupit proizvode te firme, pa ću i ja k'o moji preci skakutati po pozornici i znojiti se pod rukama!".
17 godina
neaktivan

https://www.youtube.com/watch?v=KMU0tzLwhbE&feature=related

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."

0 0 hvala 0
17 godina
Ma Balmer je legenda, trebal bi dobit svoju sličicu u Životinjskom carstvu.
17 godina
NEW_MAN kaže...
Ma Balmer je legenda, trebal bi dobit svoju sličicu u Životinjskom carstvu.
 Da, on je car
Kublach
17 godina
neaktivan

ja ne mogu naći taj filmić, ne kužim di treba kliknut, može pomoć? :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2008 9:25 (uyg).
17 godina

Kad dojdeš na taj site imaš male fotke bezbroj ljudi. Klikni na Balmera, gore levo je. On ti je prvi u drugom redu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2008 10:03 (NEW_MAN).
17 godina

Nova blamaža za MS: Slike korišćene u ovoj kampanji (ili bar deo njih) su nastale u Photoshopu, na Macu:

http://technologyexpert.blogspot.com/2008/09/im-pc.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Totalna glupost. Ne vidim zašto bi to bila blamaža? Znači po tom nekom glupavom pravilu, svi dizajneri koji rade za Microsoft ili surađuju s njim, moraju koristiti Microsoftove OS-ove i alate? Da možda nije logičnije da koriste ono što znaju koristiti i što je profesionalni alat godinama na tržištu, a ne alate koji su tek izdani?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa pazi, Photoshop u redu, ozbiljan profesionalan alat (a radi i pod Windowsom), ali koristiti Macove u kampanji popravljanja imidža Wondowsa? Samo fali slogan "Windows je tako super da ga ni mi u MS-u ne želimo koristiti čak ni u reklamne svrhe!" Kad reklamiraš keks, u reklami jedeš baš njega, kad reklamiraš neku marku automobila, daju ti takav auto da ga voziš, ako reklamiraš OS, koristi ga.

EDIT: Nisam MS hater, oni su izuzetno bitna kompanija za razvoj PC industrije koja je meni vrlo mila i nervira me kad po njima i njihovim OS-evima pljuju ljudi koji o tim stvarima nemaju pojma, ali ovo je gaf.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2008 11:46 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Totalna glupost. Ne vidim zašto bi to bila blamaža? Znači po tom nekom glupavom pravilu, svi dizajneri koji rade za Microsoft ili surađuju s njim, moraju koristiti Microsoftove OS-ove i alate? Da možda nije logičnije da koriste ono što znaju koristiti i što je profesionalni alat godinama na tržištu, a ne alate koji su tek izdani?

Onda kakvoga smisla ima ta stranica i uopče sva ta kampanja ako se ne koristi barem Windows OS?
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
naxeem kaže...

Onda kakvoga smisla ima ta stranica i uopče sva ta kampanja ako se ne koristi barem Windows OS?
 Možda zato jer oni nisu radili te reklame? Ako ti hoćeš promovirat Linux na reklamama, da li ćeš doći u reklamnu agenciju i dizajnerski studio i dati uvjet da obavezno moraju radit na linuxu i reklamu napravit u GIMP-u (primjer, jer neznam dizajnerske alate na linuxu)?
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2008 12:07 (Paolo2612).
17 godina

Ma to je sve ok, Paolo, ali ova situacija sa MS-ovom kampanjom u kojoj se pojavljuje Ballmer je otprilike kao kad bi se CEO Mercedesa dovezao na otvaranje salona automobila u BMW-u. Naravno da je MS izabrao dizajnersku kuću po tome koliko oni dobro obavljaju posao, a oni su zatim radili na onome na čemu inače rade, ali je malo bez veze postaviti stranicu koja promoviše MS i onda na nju (makar to bilo i na skrivenom mestu) nalepiti natpis "No MS software was used during the creation of this page".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema to nikakve veze. Microsoft nema profesionalne alate za obradu fotografija kao što je Photoshop, tako da mi i dalje nije jasno kakve veze ima glupi komentar novinara koji je očito toliko aljkav da nije u stanju ni provjeriti gluposti koje piše.

Ako već čitate glupe članke, barem ih sami provjerite prije daljnjeg objavljivanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne razumijem...

Macovi rade na Intelovim procesorima, AMD/nVidia grafičkim karticama, itd.

Tekst članka koji se citira je najvjerojatnije (iako istina, ne mora nužno biti tako) pisan u MS Wordu (bilo za Win, bilo za Mac platformu, potpuno svjedno), teoretski možda čak i nekom Staroffice potomku.

Zašto ne bi nekakav grafički sadržaj nastao na ne-Win platformi?

Pazi, gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lol, gg za autora teksta. A gg i ovima ovdje koji misle da je on u pravu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice