Ožeži!
Jako dobra cijena s obzirom na performanse...
Ožeži!
Jako dobra cijena s obzirom na performanse...
Grafičke su definitivno OK cijena je prihvatljiva, grafičke su odlične nakon HD 3000 serije
Best buy! 
Razmislit ću si o tak nečemu na jesen - pitanje koliko će Nvidia korigirati svoje cijene..
ehhh gdje su ona vremena kad nam je dovoljna bila i S3 virge s 2Mb memorije ...
Jedva čekam da si ju piknem (4870 po mogućnosti sapphire).... kak bu to vrtilo GTA 4 na 200FPS-a, i napokon ću moć igrat Crysis u normalnim uvjetima (sve na very high i sa 60+ FPS-a non stop)....
To ćeš ipak malo teže, to u reviewu ni u 1280*1024 ne postiže ni GeForce GTX 280 (prosečno 50,1fps). Ipak, 4870 je (u tom testu) samo 10% iza, za manje od 50% cene ($300 prema $650).
EDIT: U testu čak igra nije bila podešena na Very High, nego High sa shaderima na Very High.
Dobro je se nadat da ces tjerat Crysis na 60 fps na dx10 high grafici i malo vecoj rezoluciji ali to skoro da nije moguce ; jos tu pridodaje da je Crysis optimiziran za nVidiu, 4870 je odlicna graficka i meni je bolji Club3D (nvidia je skupo smece) . Vidjet cemo mozda ti se to ostvari sa 4870 X2 ja se nadam jer preferiram ATI(AMD)
Dobro je se nadat da ces tjerat Crysis na 60 fps na dx10 high grafici i malo vecoj rezoluciji ali to skoro da nije moguce ; jos tu pridodaje da je Crysis optimiziran za nVidiu, 4870 je odlicna graficka i meni je bolji Club3D (nvidia je skupo smece) . Vidjet cemo mozda ti se to ostvari sa 4870 X2 ja se nadam jer preferiram ATI(AMD)

Jedva čekam da si ju piknem (4870 po mogućnosti sapphire).... kak bu to vrtilo GTA 4 na 200FPS-a, i napokon ću moć igrat Crysis u normalnim uvjetima (sve na very high i sa 60+ FPS-a non stop)....
..btw kartica je mrak
Citam malo po netu, navodno vent na 4850 radi na 10% brzine bez mogucnosti kontrole. Zasad, samo asusove kartice imaju utility koji moze kontrolirati brzinu vrtnje venta. Za druge trenutno postoji mogucnost flashanja asus biosom da bi navedeni utility radio.
9800GX2 je jača od ovih novih grafičkih
fuck that 8800GTX je bila puno bolja od 7900X2
9800GX2 je jača od ovih novih grafičkih
fuck that 8800GTX je bila puno bolja od 7900X2
Ova kompletna i atijeva i nevidijina serija nova serija jednostavno gubi dah na Krizi. Kad grafa sa uključenim antialiasingom na barem AA4x u >1280 rezi bude mogla vrtiti Krizu na barem 60 slika sa svim detaljima ukopčanim na very-high onda budem kupovo. Nek nevidija dokaže da GTX 280 sa ukomponiranim fiziksom to može, ja ju sutra kupujem. Al, hebi ga, gtx280 nejde preko 19 slika u sekundi kad se upali taj famozni antialiasing na d-iksu 10. I šta sad drugo nego da čekam sljedeću generaciju, jer je ova sad za Krizu blago rečeno, preslaba. Dakle, samo je pitanje oču li čekat još jednu godinu ili u najgorem slučaju dvije.
Sva sreća što je Kriza smeće od igre pa nikome nije mjerilo za "jačinu" grafe...
Sva sreća što je Kriza smeće od igre pa nikome nije mjerilo za "jačinu" grafe...

Ma ROFL
Ova kompletna i atijeva i nevidijina serija nova serija jednostavno gubi dah na Krizi. Kad grafa sa uključenim antialiasingom na barem AA4x u >1280 rezi bude mogla vrtiti Krizu na barem 60 slika sa svim detaljima ukopčanim na very-high onda budem kupovo. Nek nevidija dokaže da GTX 280 sa ukomponiranim fiziksom to može, ja ju sutra kupujem. Al, hebi ga, gtx280 nejde preko 19 slika u sekundi kad se upali taj famozni antialiasing na d-iksu 10. I šta sad drugo nego da čekam sljedeću generaciju, jer je ova sad za Krizu blago rečeno, preslaba. Dakle, samo je pitanje oču li čekat još jednu godinu ili u najgorem slučaju dvije.
A ako imaš recimo quad core extreme clockan na 5 GHz i 4 GTX280 u SLI-ju? (znam da nitko nema takav komp,ali mislim da bi to moglo pogoniti na najviše Crysis s FPS 60)
Hvala Ti Bože hvala Ti
Inace grafa je killer do bola.I love it
Mozda si ju i kupim(someday when the parents have mercy)
je, preporučena cijena za 4870 je 300USD, znači cca. 1.360 kn. Baš me zanima kolika joj cijena bude kod nas bila. :) Najmanje 1.800-2.000 :)
Ve-mil:
Gigabyte Radeon HD4870, 512MB DDR5 1.853,24
Gigabyte Radeon HD4850, 512MB DDR3 1.273,74
Koja je uopće cjena te ATI Radeon HD 4800?
Hex, skoncentriraj se.
Ajoooooooooooooooooooooooj, to je serija grafa, ahaaaaa, ajo, a ja, a mislio sam
, e šajze...
hex stvarno si biser....
Znam, znam
Zbilja odlična cijena za tako nešto.
Eh da nisam prije 2-3 mjeseca kupio novu karticu. :(
Jedina stvar koja me bode u oči je ovih 160W... 
Istina
a što ćeš
kad razmisliš toje pravo malo računalou sebi s memorijom jakom jezgrom i to velikom tako da me potrošnja grafičke ne dira
a u vezi igre kriza("današnjeg hardvera") možda su je takvu namjerno napravili da potaknu na kupnju novog hardvera