Asus N za zvuk

poruka: 6
|
čitano: 967
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus N za zvuk".
18 godina
protjeran
Asus N za zvuk

To je notebook, a ne s*anje kaj radi HP.

Uglavnom Asus rules.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Asus N za zvuk
MorciTheCroat kaže...

Uglavnom Asus rules.

Da asus je počeo izbacivat dosta zanimljivih modela za sve potrebe, od baterijski izdrljivog ul30a do gamerskog stroja koji je recenziran u zadnjem bugu, a sad i ovakve sa boljim zvučnicima, dušu će dat onima koje vole gledat filmove.

16 godina
MorciTheCroat kaže...

Uglavnom Asus rules.

što fali hp,imam jedan doma predobar je,kako je počelo laptopi će biti sve bolji i bolji,a stolni će uvijek biti kante ,ma koji hardver imali u sebi

16 godina
neaktivan
Asus N za zvuk

Dizajn super, ispod haube super, naglašene multimedijalne mogućnosti - samo će sada vjerojatno napumpat cijenu...Cool Nešto se u zadnje vrijeme svi furaju na suradnje s tvrtkama koje proizvode audio komponente - asus sa Bang & Olufsenom, toshiba sa Harman Kardonom...

www.val.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 20:44 (wanderer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
wanderer kaže...

Nešto se u zadnje vrijeme svi furaju na suradnje s tvrtkama koje proizvode audio komponente - asus sa Bang & Olufsenom, toshiba sa Harman Kardonom...

Toshiba je jako dugo povezana sa harman kardonom...laptop od mog tate star 4 godine od toshibe ima harman kardon zvučnike, i danas bez problema potuče laptopove od 5000kn po pitanju kvalitete i punoće zvukaSmijeh Ali zato ostatak hardware-a je fail al nema vezeBelji se

16 godina
neaktivan

Zanimljivo, hvala...Osmijeh

www.val.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice