Asus Mars u prodaji

poruka: 33
|
čitano: 5.279
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus Mars u prodaji".
18 godina
RE: Asus Mars u prodaji
toxic kaže...
žiža98 kaže...

Asusova kartica temeljena na dva čipa GeForce GTX 285 cilja na probranu klijentelu željnu vrhunskih performansi

dajte mi recite kolko kosta jedna gtx285?? pa recimo da je 2500kn , kupis dvje za 5k kn i ovih 3 k kn ti ostane viska a imas isto.

isto tako je i sa gtx295 kupis bolje 2 x 260gtx 216

Istina,ali zna se da ovu graficku neces kupovati samo jednu vec dvije za QuadSLI.To je ipak brze od tvojeg rjesenja.Ako uzmes u obzir da nemas maticne koja bi imala cetiri PCIx utora za 4 singleGPU graficke(gtx285).Znaci max je 3 i to je slabije od 4 :D.(ako sam fulao sto se tice maticna slobodno me ispravite)

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
18 godina
neaktivan
RE: Asus Mars u prodaji

Meni je moja jedna GTX285 i više nego dovoljna, a ovo je fakat za probrane penežljivce !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
17 godina
Asus Mars u prodaji

Umjseto ove marsove karte za te pare možeš uzet gtx295 SLI i opet ćeš imat bolje performanse(+nešto kn uštedit Nevinašce)

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice