Asus Mars u prodaji

poruka: 33
|
čitano: 5.281
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus Mars u prodaji".
18 godina
Asus Mars u prodaji

Izgleda k'o VHS kazeta.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Asus Mars u prodaji
NixHR kaže...

Izgleda k'o VHS kazeta.

da Smijeh

al 4 gb memorije...cijena 1222 €!? Pa za tolko si složiš cijeli komp!

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim.
17 godina
neaktivan

OMFG 6110 kn....................................ja sam svoj komp platio 4k!!!

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
17 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

OMFG 6110 kn....................................ja sam svoj komp platio 4k!!!

pa za tih 9k koliko košta ta grafa si složiš čisto dobar komp...

17 godina
neaktivan

da...krivo sam računao...dođe 8700 i neka sića....kupiš si quad,4gb ram,hd4870....

17 godina
neaktivan
Asus Mars u prodaji

Skoro je skuplja od mog kompa ne nedostaje jeoj puno, ovo se zove promašaj, svaka čast njima na preformansama i svemu još se može u SLI spajati al kaj je preskupo preskupo je.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus Mars u prodaji

Ovo je jedna jako brza kartuša, ATI čekam tvoj odgovor Namigiva

fotoforum.forumotion.net
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus Mars u prodaji

Volio bih vidjeti performanse ove zvijeri u SLI-u :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

da...krivo sam računao...dođe 8700 i neka sića....kupiš si quad,4gb ram,hd4870....

Kakvu HD4870 kad možeš najmanje HD4890 ja sam svoj platio oko 6600 prije tjedan i pol ko zna možda bi za te pare išla i HD4870X2. Al da bi ju bilo lijepo vidjeti u SLI-ju to stoji.

16 godina
neaktivan
Asus Mars u prodaji

oče li biti toga u ADM-u

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus Mars u prodaji

Ovo je potpuni promasaj....AMD ce odgovoriti mozda ne tolikim performansama...ali nece biti ni daleko...jer nema potreba da se zure kad ce ovoj cigli ubrzo jaaako pasti cijena...isti slucaj se desio i sa physic-om...nerpotreban trosak...

bebe007

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Volio bih vidjeti performanse ove zvijeri u SLI-u :)

ne bi se bas nagledao, jer profileovi su slabi i za običan sli, a kam pak za quad sli....

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
Asus Mars u prodaji

mislim da nije promasaj... ekskluziva uvijek pali.. uvijek ima likova koji ce dat za to...

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tomiis kaže...

mislim da nije promasaj... ekskluziva uvijek pali.. uvijek ima likova koji ce dat za to...

I ne samo to, već uz ovu cijenu, njihove ostale grafičke izgledaju jako povoljno.

18 godina
neaktivan
Asus Mars u prodaji

Neznam kaj se tolko durite,pa ako neko ima novce za tu karticu i nije mu ih žao dati,zašto si nebi kupio tu karticu.Imat će bez usporedbe vrhunske performanse,koje će mu savršeno doći za obradu videomaterjala,slika razvoj igara.Na puno mjesta se može ta kartica iskoristiti,a sa poslom na kojem ju možeš iskoristiti novce će si jako brzo povratiti.

Ja bi bil fakat zadovoljni da ju imam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Asus Mars u prodaji

ta kartica prvenstveno služi kao reklama nvidiji. napraviti karticu koja je 23% brža od do sada najjačeg gtx295 ili 50% od konkurentske hd4870x2 nije mala stvar koju če vjerojatno svi svjetski tehno portali prenest. istina je da je nvidija sada ono što je ATI bio prije godinu dana.. to jest vlasnik najjače kartice na tržištu (u ovom slučaju dvije) makar ne prodali nijednu izrada tekartice se več isplatila.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
majkell kaže...
tomiis kaže...

I ne samo to, već uz ovu cijenu, njihove ostale grafičke izgledaju jako povoljno.

marketinški trik Smijeh

17 godina
Asus Mars u prodaji

uostalom po svijetu ima toliko bogatih geekova koji uvijek žele imati najjači komp. zato ne čudi izjava nvidie da če se kartica proizvesti u limitiranoj seriji od 1000 primjeraka. jedina dobit ovdje je u marketingu!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus Mars u prodaji

mogo bi bug podjeliti 200 komada ovih za svoj 200 broj :D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus Mars u prodaji

Meni bi i sama recenzija ove kartice bila dostaOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Asus Mars u prodaji

Baš me zanima odgovor ati-a, sigurno neka x3 ili x4 grafičakBelji se. Ovo izgleda jako ,veliko i skupo, preskupo barem za mene ali ko ju god kupi bit če zadovoljan to nema sumnje. Kaj se vi isto durite koda i7 940 nije marketiški trik pa dođe ko moja dva kompa. Treba znati odigrati takvu taktiku, marketinški trikovi su bitni na tome se služi lova, kolko znam danas svi to rade jer to sad pali pogotovo za one bogate.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 10:59 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Asus Mars u prodaji

Pa ova kartica i nije namjenjena nama smrtnicima. Sigurno nije promašaj i ona će nać svoje kupce među ljudima i tvrtkama kojima je potrebna za profesionalne poslove.

Šta ste mislili da je ona napravljena za nas da se napucajemo po igricama, kako da ne.

To je uredu!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za profesionalne poslove kao CAD i razne takve aplikacije postoji i posebna serija proizvoda. Ne znam za koga je ovo, ali ako netko to kupi da se igra stvarno bi se zapitao Belji se

18 godina
Asus Mars u prodaji

iskreno da kazem malo sam se razocarao u performanse.

4 gb rama,brzi proc i 512 bita po procu i samo 23% brza od gtx295,ocekivao sam negdjeo oko 30-40% :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šta tebi nije dovoljno brz GTX295?

fotoforum.forumotion.net
16 godina
odjavljen
Asus Mars u prodaji

Asusova kartica temeljena na dva čipa GeForce GTX 285 cilja na probranu klijentelu željnu vrhunskih performansi

Arijel

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus Mars u prodaji

E ovo je za fetišiste xd

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

oče li biti toga u ADM-u

:D

ko zna hoće li bit koja u ovom dijelu europe :)) To će sve ameri pobrat

Only God (& mod) can judge me
18 godina
Asus Mars u prodaji

Al ruku na srce ta exclusiva mi malo bedasta.Sad ce oni na svoje graficke stavljati nekakve brojeve da se zna da je to 23. model.Jos ce se ti bogatasi potuc za broj 1 na kartici jer svi zele 1. modell :D s potpisom inzenjera koji ju je sklapal.Rols rojs medju grafuljama,nema kaj! :D

Ak ta graficka krene prema nekom ducanu u Hrvackoj ja cu prvi kampirat,ali ne da je kupim vec da je vidim :)))))))

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 16:12 (ukay1000).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
žiža98 kaže...

Asusova kartica temeljena na dva čipa GeForce GTX 285 cilja na probranu klijentelu željnu vrhunskih performansi

dajte mi recite kolko kosta jedna gtx285?? pa recimo da je 2500kn , kupis dvje za 5k kn i ovih 3 k kn ti ostane viska a imas isto.

isto tako je i sa gtx295 kupis bolje 2 x 260gtx 216

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice