Bez veze je što ne može na internet. Kao će onda oni s Amazona gledati što ljudi čitaju i po potrebi brisati. Ja ću radje dati duplo više love, ali da bi mi mogu obrisati ako misle da nešto treba obrisati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Sve to s tim ćitačima eknjiga je OK, al to je valjda jedini komad hardwera potpuno bezkoristan nama hrvatima jer nema eknjiga na hrvatskom.
Zapravo ima, al samo onih besplatnih koje i nisu tolko atraktivne, a ima ih na kapaljku.
Kad će jedna takva trgovina zaživjet u hrvatskoj? Ima li koja, molim vas, demantirajte me jer bih htio tako nešto pa da čitam Knighta na ečitaću.
Nije istina da nema knjiga na Hrvatskom. Ja imam dvije, tri, a daleko više ih ima na Srpskom, jer su tamop izdavači sposobniji i pametniji pa ulažu u nove tehnologije. Kada se danas knjige štampaju, najprije ih treba prebaciti (napisati) na kompjuterskoj verziji (Word, PDF ili bar text), a tek se onda to štampa. Prema tome nema problema da se ta verzija i prodaje korisnisima e-book readera. Sveznadar.com zastupa BeBook u Hrvatskoj i mogao bi prodavati i knjige, ali se očito ne snalaze. No pirati su nekako došli do elektronske verzije nekoliko knjiga Clivea Cusslera na PDF formatu i tako sam došao do nekoliko njih. Možda će Algoritam početi prodavati čitače i svoje knjige također prodavati u formatu za e-book readere. Bar bi trebali, jer su odličan izdavač i u njihovim dućanima se prodaje masu elektroničke opreme.
Znaš, ima onih u Hrvatskoj koji znaju i strane jezike.
Inaće ne stavljam dva posta na jednu temu, al ovaj put moram odgovoriti na dva gornja posta.
1. Znači ipak nema prodavaća eknjiga u Hrvatskoj. Naime ja bi ih čitao, pa bih volio jedan koristan link.
2. Znam i ja strane jezike al ko će poBogu čitat rat i mir na engleskom. Englez? Pa naravno.
Ako si pročitao neku knjigu na ečitaću na stranom jeziku, ponavljam pročitao, ne samo skinuo i stavio da se hvališ drugima, pa i Harry Potter ima tristotinjak stranica, čitaj ti to sve i shvati na engleskom. Svi se vole hvalit.