Astak EZ Reader Pro

poruka: 5
|
čitano: 1.457
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Astak EZ Reader Pro".
17 godina
Astak EZ Reader Pro

Bez veze je što ne može na internet. Kao će onda oni s Amazona gledati što ljudi čitaju i po potrebi brisati. Ja ću radje dati duplo više love, ali da bi mi mogu obrisati ako misle da nešto treba obrisati. 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Astak EZ Reader Pro

Neodlučan

Sve to s tim ćitačima eknjiga je OK, al to je valjda jedini komad hardwera potpuno bezkoristan nama hrvatima jer nema eknjiga na hrvatskom.

Zapravo ima, al samo onih besplatnih koje i nisu tolko atraktivne, a ima ih na kapaljku.

Kad će jedna takva trgovina zaživjet u hrvatskoj? Ima li koja, molim vas, demantirajte me jer bih htio tako nešto pa da čitam Knighta na ečitaću.

Dim a,b As Integer

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Astak EZ Reader Pro

Nije istina da nema knjiga na Hrvatskom. Ja imam dvije, tri, a daleko više ih ima na Srpskom, jer su tamop izdavači sposobniji i pametniji pa ulažu u nove tehnologije. Kada se danas knjige štampaju, najprije ih treba prebaciti (napisati) na kompjuterskoj verziji (Word, PDF ili bar text), a tek se onda to štampa. Prema tome nema problema da se ta verzija i prodaje korisnisima e-book readera. Sveznadar.com zastupa BeBook u Hrvatskoj i mogao bi prodavati i knjige, ali se očito ne snalaze. No pirati su nekako došli do elektronske verzije nekoliko knjiga Clivea Cusslera na PDF formatu i tako sam došao do nekoliko njih. Možda će Algoritam početi prodavati čitače i svoje knjige također prodavati u formatu za e-book readere. Bar bi trebali, jer su odličan izdavač i u njihovim dućanima se prodaje masu elektroničke opreme.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Astak EZ Reader Pro

Znaš, ima onih u Hrvatskoj koji znaju i strane jezike.

Snaky
17 godina
neaktivan
Astak EZ Reader Pro

Inaće ne stavljam dva posta na jednu temu, al ovaj put moram odgovoriti na dva gornja posta.

1. Znači ipak nema prodavaća eknjiga u Hrvatskoj. Naime ja bi ih čitao, pa bih volio jedan koristan link.

2. Znam i ja strane jezike al ko će poBogu čitat rat i mir na engleskom. Englez? Pa naravno.

Ako si pročitao neku knjigu na ečitaću na stranom jeziku, ponavljam pročitao, ne samo skinuo i stavio da se hvališ drugima, pa i Harry Potter ima tristotinjak stranica, čitaj ti to sve i shvati na engleskom. Svi se vole hvalit.

Dim a,b As Integer

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice