Archos 32 - tablet

poruka: 10
|
čitano: 2.518
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Archos 32 - tablet".
16 godina
odjavljen
Archos 32 - tablet

Po meni je ovo za u kategoriju naprednijih mp4 playera. Sam koncept me podsječa na iPod - smartphone bez phone-a.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________

4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Archos 32 - tablet
MrBlc kaže...

Po meni je ovo za u kategoriju naprednijih mp4 playera. Sam koncept me podsječa na iPod - smartphone bez phone-a.

slazem se

gledajuci ovako i ipod touch je tablet

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
neaktivan
Archos 32 - tablet

ako desire ima 4 inča dijagonale a smartphone je,kako ovo od 3.2 inča može biti tablet,archos ne shvaća da nije sve što ima touch screen a nema phone jedan tablet,oni gore su u pravu,to je više nešto poput iPoda,samo bolje-bolji OS i bolja cijena

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crovalentin kaže...

ako desire ima 4 inča dijagonale a smartphone je,kako ovo od 3.2 inča može biti tablet,archos ne shvaća da nije sve što ima touch screen a nema phone jedan tablet,oni gore su u pravu,to je više nešto poput iPoda,samo bolje-bolji OS i bolja cijena

Desire ima 3,7 incha :)

16 godina
Archos 32 - tablet

Pa da isti tip uredaja kao ipod touch ali cini mi se za 150 dolara dosta jeftiniji?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
crovalentin kaže...

Desire ima 3,7 incha :)

nije kao da mnogo mijenja moju misao

17 godina
neaktivan
crovalentin kaže...

touch je za ovo napredna svemirska tehnologja. archos ... bože oslobodi firma i proizvodi.

A.
16 godina
artfull kaže...
crovalentin kaže...

touch je za ovo napredna svemirska tehnologja. archos ... bože oslobodi firma i proizvodi.

Pa isto ljudi govore i za apple ali su ovi bar jeftiniji?

16 godina
protjeran
MrBlc kaže...

slazem se, najobicniji pmp, kao i ipad, ali ako je ipad tablet, onda je i ovo, diagonala nema veze sa form factorom

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 19:59 (grimyHR).
17 godina
neaktivan
Archos 32 - tablet

Pa i nebi se slozil ipad tablet je napravljen za surfanje i dokumente .pogledaj omjer stranica .A ovi su pmp za multimediu vecinom 16:9 ili slicno .Sad sto je to tablet po definiciji nebi ulazio .Recimo to seljaki da je touch screen racunalo (onda bi se dalo raspravljat o japadu dal je tablet) Ali za ovo je nasa tehnologija.Naravno i cijena je svjetlosnim godinama

Archos je los proitvodjac barem se meni tako usjeko frend imo jedan tj jos ga ima u rez dijlovima (svako malo se blesavio, nije prepoznavo mnogo razlicitih usbova , smrzavo se ,imo je brod nelogicnosti poput neimanja sidebara u text editoru.Naplacivali su svaku mogucu glupost koju je uredjaj nativno podrzavo vec iz kutije ali si moro otkljucat sa 20tak dolara.Baterija osla vrlo brzo ),moguce da se androidom to promjenilo ali meni taj archos osto u negativnom sjecanju

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice