Po meni je ovo za u kategoriju naprednijih mp4 playera. Sam koncept me podsječa na iPod - smartphone bez phone-a.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po meni je ovo za u kategoriju naprednijih mp4 playera. Sam koncept me podsječa na iPod - smartphone bez phone-a.
slazem se
gledajuci ovako i ipod touch je tablet
ako desire ima 4 inča dijagonale a smartphone je,kako ovo od 3.2 inča može biti tablet,archos ne shvaća da nije sve što ima touch screen a nema phone jedan tablet,oni gore su u pravu,to je više nešto poput iPoda,samo bolje-bolji OS i bolja cijena
ako desire ima 4 inča dijagonale a smartphone je,kako ovo od 3.2 inča može biti tablet,archos ne shvaća da nije sve što ima touch screen a nema phone jedan tablet,oni gore su u pravu,to je više nešto poput iPoda,samo bolje-bolji OS i bolja cijena
Desire ima 3,7 incha :)
Pa da isti tip uredaja kao ipod touch ali cini mi se za 150 dolara dosta jeftiniji?
Desire ima 3,7 incha :)
nije kao da mnogo mijenja moju misao
touch je za ovo napredna svemirska tehnologja. archos ... bože oslobodi firma i proizvodi.
touch je za ovo napredna svemirska tehnologja. archos ... bože oslobodi firma i proizvodi.
Pa isto ljudi govore i za apple ali su ovi bar jeftiniji?
slazem se, najobicniji pmp, kao i ipad, ali ako je ipad tablet, onda je i ovo, diagonala nema veze sa form factorom
Pa i nebi se slozil ipad tablet je napravljen za surfanje i dokumente .pogledaj omjer stranica .A ovi su pmp za multimediu vecinom 16:9 ili slicno .Sad sto je to tablet po definiciji nebi ulazio .Recimo to seljaki da je touch screen racunalo (onda bi se dalo raspravljat o japadu dal je tablet) Ali za ovo je nasa tehnologija.Naravno i cijena je svjetlosnim godinama
Archos je los proitvodjac barem se meni tako usjeko frend imo jedan tj jos ga ima u rez dijlovima (svako malo se blesavio, nije prepoznavo mnogo razlicitih usbova , smrzavo se ,imo je brod nelogicnosti poput neimanja sidebara u text editoru.Naplacivali su svaku mogucu glupost koju je uredjaj nativno podrzavo vec iz kutije ali si moro otkljucat sa 20tak dolara.Baterija osla vrlo brzo ),moguce da se androidom to promjenilo ali meni taj archos osto u negativnom sjecanju