Appleov tablet s iPhoneovim OS-om?

poruka: 7
|
čitano: 1.344
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Appleov tablet s iPhoneovim OS-om?".
17 godina
neaktivan

Pa to im je najbolje da bude isti OS... vec postojece aplikacije uz sitne izmjene (velicina ekrana) ce se moci izvrsavati na tabletu...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako je tako kako ovaj gospodin tvrdi,mislim da nema ovlastenje i kompaniju koju prestavlja nosi u nezavidni polozaj koj bi kostao mnogo posla $ to APPLE ne bi zaboravio naprotiv mislim da ce bidi kaznjen odnosno izubice posao ma kolko on bio sposoban,apple dosta novaca trosi da zadrzi sve u tajnosti to je svima jasno ocigledno da nije slucaj sa ovim gospodinom.....steta , 

art
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Navodno kazu i da ces moci peci jaja na njemu nisam siguran.......zasigurno je da ce bijelu kavu moci napraviti......sad vec sam da izadje....jedva cekam nadogradnju os-a koji ce omoguciti da taj apple tablet moze pustati neki posteni video clip u normalnom formatu.....sam to je ipak mal velika zelja 

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Appleov tablet s iPhoneovim OS-om?
ja00022 kaže...

Navodno kazu i da ces moci peci jaja na njemu nisam siguran.......zasigurno je da ce bijelu kavu moci napraviti......sad vec sam da izadje....jedva cekam nadogradnju os-a koji ce omoguciti da taj apple tablet moze pustati neki posteni video clip u normalnom formatu.....sam to je ipak mal velika zelja 

To bu mogao tek kad mu OS nadograde.. ali onako na kapaljku :D

18 godina

NO FLASH!!! Viče

18 godina
neaktivan
nixass kaže...

NO FLASH!!! Viče

Nema potrebe za flash :)

18 godina
Duke kaže...
nixass kaže...

NO FLASH!!! Viče

Nema potrebe za flash :)

nisam baš upućen al molio bih pojašnjenje Namigiva jer, itekako ima potrebe za flashom, makar i nekim "fejkanim"..

btw, jel podržava javu?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice