Pa to im je najbolje da bude isti OS... vec postojece aplikacije uz sitne izmjene (velicina ekrana) ce se moci izvrsavati na tabletu...
Pa to im je najbolje da bude isti OS... vec postojece aplikacije uz sitne izmjene (velicina ekrana) ce se moci izvrsavati na tabletu...
ako je tako kako ovaj gospodin tvrdi,mislim da nema ovlastenje i kompaniju koju prestavlja nosi u nezavidni polozaj koj bi kostao mnogo posla $ to APPLE ne bi zaboravio naprotiv mislim da ce bidi kaznjen odnosno izubice posao ma kolko on bio sposoban,apple dosta novaca trosi da zadrzi sve u tajnosti to je svima jasno ocigledno da nije slucaj sa ovim gospodinom.....steta ,
Navodno kazu i da ces moci peci jaja na njemu nisam siguran.......zasigurno je da ce bijelu kavu moci napraviti......sad vec sam da izadje....jedva cekam nadogradnju os-a koji ce omoguciti da taj apple tablet moze pustati neki posteni video clip u normalnom formatu.....sam to je ipak mal velika zelja
Navodno kazu i da ces moci peci jaja na njemu nisam siguran.......zasigurno je da ce bijelu kavu moci napraviti......sad vec sam da izadje....jedva cekam nadogradnju os-a koji ce omoguciti da taj apple tablet moze pustati neki posteni video clip u normalnom formatu.....sam to je ipak mal velika zelja
To bu mogao tek kad mu OS nadograde.. ali onako na kapaljku :D
NO FLASH!!! 
NO FLASH!!! 
Nema potrebe za flash :)
NO FLASH!!! 
Nema potrebe za flash :)
nisam baš upućen al molio bih pojašnjenje
jer, itekako ima potrebe za flashom, makar i nekim "fejkanim"..
btw, jel podržava javu?