Nakon što sam bio vjerni zagovornik Androida i hejter Apple-a, kupio sam iPhone 5 čisto da isprobam.
Prošlo je 3 mjeseca, i mogu samo reći svaka čast Appleu, uspjeli ste me pridobit prvih mjesec dana, ali sada sam shvatio zašto vas opet mrzim.
Otvorenost sustava. Nikakva.
Želim poslat attachment drugačijeg oblika od slike. Ne ide.
Želim prebacit mp3-icu na mob, jer, obožavam ih i dalje više nego streaming, ne ide.
Želim prebacit sliku na Photo Stream preko web sučelja jer ne koristim iCloud aplikaciju za Windowse.
Ne ide.
Želim prebacit nove epizode HIMYM koje sam kupio na CBS-u i Netflixu, ne ide. (aka moraš skidat ili koristit Apple servis).
Odem kod bake na PC, želim joj prebacit slike (koje je dugo i željno isčekivala), ne ide jer iTunes ne želi sinkronizirati 2 ili više računala.
Na kraju je radilo staro dobro rješenje - Dropbox.
I zato, dragi Apple, svaka čast na out-of-the-box uređaju, ali za druge uređaje osim iPhone-a i iPad-a, moto vam je "ko vas hebe".
Tako da molim boga da Nexus 5 dođe prije kraja mjeseca.
iPhone nije mocan mob zbog Applea, mocan je zbog zajednice developera, usera, hakera
Na zalost, power useri se moraju zadovoljiti jailbreakom, zacudio bi se sto taj postupak sve nudi (ne, ne mislim na piratluk)
Mozes rec "a to je skroz drugo onda" ili "to vise nema veze s iPhoneom" ili "a sad moram i to", no u tom jest car, naviknes,
A prednosti su mnoge... Ja trenutno na svom mobu imam sve te tvoje mogucnosti koje si naveo. Kome je to komplicirano,
zasto se zaliti, uzmite Android i eto vas zadovoljnih