Ovaj članak je neka vrsta utjehe onima koji si ne mogu kupiti iPhone, pa da se barem malo osjećaju bolje 
ajoj mislim da se 8000 kuna može puno pametnije iskoristiti,zašto svi misle da netko tko kritizira taj telefon to radi jer ga ne može priuštiti,vidiš ja sam se do sada nakupovao svakakve elektronike a ti si možda u životu jedino kupio iphone jer si za njega štedio 2 godina
Kupio sam 3G, a sada i iPhone 4... Za njega štediš 2 godine ako imaš 13 godina i od roditelja dobivaš 20 kn džeparca.
Dajte ljudi odrastite, kakvih 8000 kn? Ta cijena je stavljena zbog djece kojoj ovakav uređaj i nije namijenjen, pa da bi im roditelji mogli reći "to je ipak preskupo"... Svi ostali normalni ljudi koji ne koriste mobitel samo za igrice i facebook, kupe iPhone na pretplatu za nekih 1000 kn, što je smiješna cijena za jedan ovakav uređaj.
I kolika ti je pretplata? 500kn, na dvije godine? izracunaj koiko ces ga platit..
1000 kuna.. eto koliko ce.. a tih 500 kuna mjesecno preplate ce trositi.. isti vrag.. koda je dao 500 kuna na bonove taj mjesec..
da tarifa i500 je baš besna.. 5GB.. 500 min i 300 sms.. prema svima mrezama.. BESNO brate.. !!

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
iOS šta? Ma daj sklanjaj to.