Android dvostruko popularniji od iOS-a u SAD-u

poruka: 46
|
čitano: 4.293
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android dvostruko popularniji od iOS-a u SAD-u".
15 godina
neaktivan
RE: Android dvostruko popularniji od iOS-a u SAD-u
merio kaže...
MatkoBB kaže...
blackalbum kaže...
MatkoBB kaže...

Ovaj članak je neka vrsta utjehe onima koji si ne mogu kupiti iPhone, pa da se barem malo osjećaju bolje {#}

ajoj mislim da se 8000 kuna može puno pametnije iskoristiti,zašto svi misle da netko tko kritizira taj telefon to radi jer ga ne može priuštiti,vidiš ja sam se do sada nakupovao svakakve elektronike a ti si možda u životu jedino kupio iphone jer si za njega štedio 2 godina

Kupio sam 3G, a sada i iPhone 4... Za njega štediš 2 godine ako imaš 13 godina i od roditelja dobivaš 20 kn džeparca.

Dajte ljudi odrastite, kakvih 8000 kn? Ta cijena je stavljena zbog djece kojoj ovakav uređaj i nije namijenjen, pa da bi im roditelji mogli reći "to je ipak preskupo"... Svi ostali normalni ljudi koji ne koriste mobitel samo za igrice i facebook, kupe iPhone na pretplatu za nekih 1000 kn, što je smiješna cijena za jedan ovakav uređaj.

I kolika ti je pretplata? 500kn, na dvije godine?  izracunaj koiko ces ga platit..

1000 kuna.. eto koliko ce.. a tih 500 kuna mjesecno preplate ce trositi.. isti vrag.. koda je dao 500 kuna na bonove taj mjesec..

da tarifa i500 je baš besna.. 5GB.. 500 min i 300 sms.. prema svima mrezama.. BESNO brate.. !!

17 godina
protjeran
blackalbum kaže...
MatkoBB kaže...

Ovaj članak je neka vrsta utjehe onima koji si ne mogu kupiti iPhone, pa da se barem malo osjećaju bolje {#}

ajoj mislim da se 8000 kuna može puno pametnije iskoristiti,zašto svi misle da netko tko kritizira taj telefon to radi jer ga ne može priuštiti,vidiš ja sam se do sada nakupovao svakakve elektronike a ti si možda u životu jedino kupio iphone jer si za njega štedio 2 godina

Ah cuj, kad netko rikne toliku lovu za telefon podsvijest ti govori da to mora da valja inace bi se osjecao kao teski glupan. {#}

17 godina
neaktivan

da se vratimo na temi,android je popularniji to je sigurno ima ga na 1miljon razlicitih smart fonova tableta i svako moze da napravi neki program,samo sam skeptican kako ce da zavrsi? sada ide nagore kako WIN95 ali se nadam da nece da zavrsi tako.

art
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sta je Android? Jel to nesto sto se jede?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
popstar kaže...

Sta je Android? Jel to nesto sto se jede?

Je je, to su ti slastice. Ima ih više, cupcake, donut, eclair, frozen yoghurt, gingerbread i najavljuju i druge za budućnost{#}

cupcake cupcake
Donut Donut
eclair eclair
Froyo Froyo
gingerbread gingerbread
Stoja
16 godina
protjeran

Moja N95 kraljica Symbiana je prebacila vrijeme u zimsko računanje,

također sama podesila sve predefinirane budilice na novo vrijeme (dakle sat koji je prije zvonio u jedno vrijeme sada zvoni u drugo vrijeme),

također je podesila svaki memo i "to-do" i prilagodila novom vremenu...

Symbian... Provjereno me budi da krenem na posao, pa čak i kad ne želim na posao...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
18 godina
ja bbi si kupil novoga ajfona al su mi rekli u tekomu da ga nemrem dobiti prije treceg mjeseca sljedece godina, ali nema veze, tada mi taman i ferrari stize kojeg sam narucio prekjucer i gotova mi vila kraj pantovcaka. wooohooo!

spustimo se na zemlju. android rula jer jednostavno rula. isel bi na ajfon samo kada nesto slicno froyu nebi postojalo.
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
18 godina
Don Kihoty kaže...

Moja N95 kraljica Symbiana je prebacila vrijeme u zimsko računanje,

također sama podesila sve predefinirane budilice na novo vrijeme (dakle sat koji je prije zvonio u jedno vrijeme sada zvoni u drugo vrijeme),

također je podesila svaki memo i "to-do" i prilagodila novom vremenu...

Symbian... Provjereno me budi da krenem na posao, pa čak i kad ne želim na posao...

Internet vrijeme ti bas neradi kako treba, sat kasni svakih par mjeseci,  moras ga stimat. Ja sam imao N95 8GB neke 2 godine sa svim mogucim updatima i programima, pa znam  a necvejtaju bas ruze ni u ostalim taborima. 

e.......
16 godina
protjeran

Ja imam još stariju klasičnu N95 (sa microSD karticom, ne 8GB),

te mi se automatski sinkronizira...

U 3+ godine koliko je stara, nisam ni jednom namiještao, osim prvi put...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
neaktivan

HTC+Android {#}   iOS šta? Ma daj sklanjaj to.

The bird of the Hermes is my name, eating my wings to make me tame

0 0 hvala 0
18 godina
iphone kosta kolko kosta i na pretplatu se ne racuna jer tak ja mogu reci da htc desire kosta 1 kunu, a podjednako dobar ko iphone (s time da novi desire tere iphone na veliko, bilo hd ili z). gleda se cijena samog i otkljucanog uredjaja a ne sa nekakvim pretplatama - navlakusama. android je ispred iosa jer se nalazi na masu uredjaja, to je tocno, ali dolazimo do cinjenice da je apple nespsoban napraviti os koji ce se vrtiti na 100 razlicitih hardwarea kao sto je to slucaj i na pcu. radi na tri knfiguracije, onak, okay. android ipak se vrti na mobitelima od 400 mhz do 1200(oc) razlicitih proizvodjaca, o rezama da i ne pricam. cak ja na svojoj xperia x1 vrtim wimo, android 1.6 i 2.0.1 kak mi se da.
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
18 godina
neaktivan

vjerovatno će biti i trostruko. ne diže jobs sve one tužbe kontra motorole i htc-a uzalud. vidi i on šta se događa. jednostavno apple s ovom brzinom i načinom izdavanja uređaja ne može se mjeriti sa ostalim proizvođačima koji u svoje proizvode trpaju android i izdaju gotovo svakog mjeseca telefone za svačiji džep, sa dodatnom mem. karticom, bez kartice, za 8 megapixela kamerom, bez kamere, sa žiroskopom, bez, sa tipkovnicom, bez tipkovnice   ....you name it. isto će se desit i sa ipadom, jednostavno će ga pregaziti raznolike ponude ostalih proizvođača

STEVO:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.

3 0 hvala 0
17 godina

AFAIK

Android je nastao iz linuxa

a iOS tj MacOS iz Unixa

u biti isto sranje samo se jedno zove drek, zar ne?

jabuka ima problem (tj politiku) da zele sto konzervativniji hardver, tak da imaju sto manje problema sa softverom, ali izgleda da im ne uspjeva bas svaki put

0 0 hvala 0
15 godina
Ja nebi bas reko da je to slicno a kamoli isto. Android je najvece s****e sto postoji imo sam HTC hero i znam o cemo pricam. Prije bih koristio Windows Phone 7 nego Android na kojem svaki amater smije nesto programirat.
17 godina
popstar kaže...
Ja nebi bas reko da je to slicno a kamoli isto. Android je najvece s****e sto postoji imo sam HTC hero i znam o cemo pricam. Prije bih koristio Windows Phone 7 nego Android na kojem svaki amater smije nesto programirat.

Covjece kakvo nevideno zlo?!?!?! Pa ja sam zbezeknut da su dozvolili ljudima da programiraju bez posebnih licenci i dozvola nekog kvazi diktatora.

Mislim sto se mene tice i sloboda govora je precijenjena kada vecina samo prica bezveze.......... Ma i to cemo ukiniti srecom uskoro i sto prije to bolje.

15 godina
konjRR kaže...
popstar kaže...

Covjece kakvo nevideno zlo?!?!?! Pa ja sam zbezeknut da su dozvolili ljudima da programiraju bez posebnih licenci i dozvola nekog kvazi diktatora.

Mislim sto se mene tice i sloboda govora je precijenjena kada vecina samo prica bezveze.......... Ma i to cemo ukiniti srecom uskoro i sto prije to bolje.

Nisam mislio na Programme nego sam Operativni Sustav.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice