Jedna od stavki je ta sto uskoro ocekujem froyo (izlaskom crnog Legenda koji ce kao doci sa froyom)...
Druga i bitnija stavka je garancija... pushim li 2 god garancije ako ga rootam i nafrljim cygnamod?
A znači trebao bi uskoro doći? A onda se strpi još malo, glupo je ići flashati ako će doći official(ja sam mislio da neće uopće ni doći) samo opet treba im koliko 3-4 mjeseca da ga dovedu što je blesavo...
A ovo sa garancijom nemam pojma, uvijek možeš flashati na stock rom i neće oni imati pojma...
EDIT(sada vidio novi post)
Za legend neznam, evo šef je u desire temi rekao kako je desire-a rootao u 5 minuta i još nešto vremena potrošio da stavi custom rom, sve bez ikakvih problema ili ičega, pa pretpostavljam da je slično i za legenda(probaj malo googlati unrevoked, alat za rootanje) i naravno xda forum
Ja sve kao da ću rootat svog ali mi se neda, taman sam nekako sredio da mi mob super radi, neda mi se opet gnjaviti sa promjenama
A ja ga ocekujem svaki cas jer je onaj Mark seronja na tviteru reko da ga testiraju pa da ce ga pustit. Pa pricaju o onom Blek legendu koji dolazi sa froyom em izlaze novi uredjaji na istoj platformi ko Legend sa froyom tako da... budem pricekao jos malo.