Android 4.0 je Ice Cream?

poruka: 37
|
čitano: 4.521
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android 4.0 je Ice Cream?".
17 godina
RE: Android 4.0 je Ice Cream?
Stoja kaže...
tnakir kaže...

Jedna od stavki je ta sto uskoro ocekujem froyo (izlaskom crnog Legenda koji ce kao doci sa froyom)...

Druga i bitnija stavka je garancija... pushim li 2 god garancije ako ga rootam i nafrljim cygnamod?

A znači trebao bi uskoro doći? A onda se strpi još malo, glupo je ići flashati ako će doći official(ja sam mislio da neće uopće ni doći) samo opet treba im koliko 3-4 mjeseca da ga dovedu što je blesavo...

A ovo sa garancijom nemam pojma, uvijek možeš flashati na stock rom i neće oni imati pojma...

EDIT(sada vidio novi post)

Za legend neznam, evo šef je u desire temi rekao kako je desire-a rootao u 5 minuta i još nešto vremena potrošio da stavi custom rom, sve bez ikakvih problema ili ičega, pa pretpostavljam da je slično i za legenda(probaj malo googlati unrevoked, alat za rootanje) i naravno xda forumNamigiva Ja sve kao da ću rootat svog ali mi se neda, taman sam nekako sredio da mi mob super radi, neda mi se opet gnjaviti sa promjenamaBelji se

A ja ga ocekujem svaki cas jer je onaj Mark seronja na tviteru reko da ga testiraju pa da ce ga pustit. Pa pricaju o onom Blek legendu koji dolazi sa froyom em izlaze novi uredjaji na istoj platformi ko Legend sa froyom tako da... budem pricekao jos malo. 

Biljezim se sa stovanjem...
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 15:27 (tnakir).
16 godina

Čudi me da nije ništa procurilo kada kažu da ga testiraju...za desire cure romovi ko ludi, prvo je procurio desire 2.2 rom a sada je procurio i desireHD rom koji se može staviti(doduše nedovršen)...niš nema druge nego čekati, igraj angry birds u međuvremenu da brže prođe vrijemeBelji se

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Samo je problem što na većini tih custom romova neke stvari ne rade koje bi inače trebale...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
0000 kaže...

Samo je problem što na većini tih custom romova neke stvari ne rade koje bi inače trebale...

Obično je tako na tim što procure, ili što su portani sa drugih uređaja(kao što je bio 2.2 port sa nexus one-a prije nego je procurila official 2.2 verzija za desire) ali koliko vidim ostali romovi su dosta stabilni sa čestim update-ovima a imaju dosta stvari boljih od stock 2.2 verzije...

Stoja
17 godina
Stoja kaže...
0000 kaže...

Obično je tako na tim što procure, ili što su portani sa drugih uređaja(kao što je bio 2.2 port sa nexus one-a prije nego je procurila official 2.2 verzija za desire) ali koliko vidim ostali romovi su dosta stabilni sa čestim update-ovima a imaju dosta stvari boljih od stock 2.2 verzije...

Za legenda jedino ne radi fm radio, ali me zaboli neka stvar jer ga jos nisam nikad upalio.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Pa bas zato i kazem... prvi i zadnji. A support je divota. Svi se prave ko kreteni glupi. Il recite da ce bit u 12 mjesecu il nemojte govorit da ce bit gotov u 3. kvartalu koji je btw gotov ima 20 dana.

Trouble in paradise, a ? Ma, moš mislit da izađe novi soft i ti ga možeš stavit i na uređaj od prije dvije godine, i da radi sve za šta postoji HW podrška - kome to treba, to samo neki "brain-washed" zombiji mogu poželit. Pravi samosvjesni Hrvati vole kad ih se ovako tretira ...

Stoja kaže...

Ma to gadure od proizvođača što žele forsirati ljude da uzmu mob, ali da to urade sa legendom koji je star kao i desire, a bome je i podosta skup, to je zbilja idiotsko od njih...

@tnakir, što si ne rootaš mob pa si staviš custom 2.2 verziju? Time ćeš rješiti sve probleme, em imaš više mogućnosti zbog roota em dobiješ i jogurtBelji se Jer HTC očito nema u planu se baviti legendom jer je fokusiran na desire i nove modele, one koji će im više $$$ donijeti u kasu...

Hm, potpuno otvorena platforma, a moraš nešto "rootat" - a ja mislio da se takve stvari trebaju radit samo na zatvorenim platformama ... ccc, živi i uči

17 godina
Z3k0 kaže...
...

Ako aludiras na ono sto ja mislim da aludiras, onda radije nemoj pocimat :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice