Pa kad je najbolji
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je zanimljivija ova statistika s udjelom po brandovima. Nigdje HTC-a.
Upravo mi je to palo na pamet nakon što sam postao.
najbolji dumbphone.
A što je bilo s onim da će Appleov udio porasti nakon Verizonovog iPhonea? 
iPhoneov udio se je povecao.
Edit: http://www.electronista.com/articles/11/04/01/comscore.says.android.at.33pc.iphone.up.february/
iPhoneov udio se je povecao.
Edit: http://www.electronista.com/articles/11/04/01/comscore.says.android.at.33pc.iphone.up.february/
Da, za ogromnih 0.2%
Ovo je najveća istina. Jedan od glavnih razloga zašto ne kupujem apple.
OP-u 9 TU-ova, a meni 8 TD-ova iako smo napisali istu stvar. A jadni moji android fanboysichi ccc...:))
OP-u 9 TU-ova, a meni 8 TD-ova iako smo napisali istu stvar. A jadni moji android fanboysichi ccc...:))
Mislis iPhone hateri? 
Edit: I da, nisi rekao istu stvar.
Mislis iPhone hateri? 
Ista je stvar, ista logika. Po njemu se podrzazumijeva da najbolje bude i najmasovnije, sta automatski povlaci da je ono sta je najmasovnije ujedno i najbolje. Prema tome, iphone je najbolji smartphone (ovo nije moje misljenje nego OP-ovo ako ce bit doslijedan u svom zakljucivanju).
ako smo mi fanboysi, daj mi objasni kaj ti uopce radis u ovoj temi i hvalis iphone? ovo je android tema. tolko o haterima, uvijek moraju dokazivat da su u pravu, samo zato jer imaju smartphone s logom jabuke.
a da je iphone najbolji smartphone, tebi mozda da, meni ne, ne bi mjenjao dhd za par iphonea.
Mislis iPhone hateri? 
Ista je stvar, ista logika. Po njemu se podrzazumijeva da najbolje bude i najmasovnije, sta automatski povlaci da je ono sta je najmasovnije ujedno i najbolje. Prema tome, iphone je najbolji smartphone (ovo nije moje misljenje nego OP-ovo ako ce bit doslijedan u svom zakljucivanju).
On je izjavio da je Android opcenito najbolji SP, dok si ti izjavio kako je po toj logici masivnosti, iPhone kao jedan od najprodavanijih mobitela najbolji.
Skraceno, on je izjavio da je Android bolji dok si ti insinuirao da je iPhone bolji.
To nisu iste stvari, a sto se mene tice oboje ste u krivu.
Android je software, te sigurno neki low end Android nije bolji od iPhone-a, te isto tako sam misljenja da DHD jede iPhone za dorucak.
Ako cemo bas samo software gledati, Ansha ti znas koji je meni najbolji. 
niti sam ja hvalio iphone niti je ovo android tema. kome nije jasno sta sam zelio rec ili nezna citat ili nema puno u glavi.
@psiho
nisam uopce iznosio svoj stav o tome koji je meni najbolji smartphone ili os, vec sam samo rekao da
ako cemo onom logikom - onda je iphone najbolji smartphone jer je najprodavaniji.
ponavljam, ne slazem se s takvim nacinom zakljucivanja, i nigdje nisam rekao da je iphone najbolji smartphone, al ovdje ocito velik broj ljudi ne zna citat s razumijevanjem.
niti sam ja hvalio iphone niti je ovo android tema. kome nije jasno sta sam zelio rec ili nezna citat ili nema puno u glavi.
@psiho
nisam uopce iznosio svoj stav o tome koji je meni najbolji smartphone ili os, vec sam samo rekao da
ako cemo onom logikom - onda je iphone najbolji smartphone jer je najprodavaniji.
ponavljam, ne slazem se s takvim nacinom zakljucivanja, i nigdje nisam rekao da je iphone najbolji smartphone, al ovdje ocito velik broj ljudi ne zna citat s razumijevanjem.
daj pogledaj svoju drugu poruku u temi, pa onda pogledaj ovo gore citirano, jer kao nisi rekao da je iphone najbolji smartphone
a ovo nije android tema? onda se ispricavam, nisam vidio da pise u naslovu : iOS na 33%
da ja sam ti glupi klinac, a ti tolko pametniji, super kaj si samo godinu stariji. to govori sve o tvojoj pameti
smirit se? kraj ovakvih ne, ili tesko.
ima ih koji pljuju po androidu i googleu, a njihov iphone koristi navigaciju temeljenu na gmapsu. ali odustajem, jer nikad kraja ovom
ima ih koji pljuju po androidu i googleu, a njihov iphone koristi navigaciju temeljenu na gmapsu. ali odustajem, jer nikad kraja ovom
Naravno da nikad kraja kad ne shvacas najjednostavnije logicko-semanticke konstrukcije, a o ironiji da ne govorimo. Ti jednostavno nemas kapacitete za normalnu raspravu.
Naravno da nikad kraja kad ne shvacas najjednostavnije logicko-semanticke konstrukcije, a o ironiji da ne govorimo. Ti jednostavno nemas kapacitete za normalnu raspravu.
shvacam ja bez brige, tolko glup opet nisam :) radilo se o tome da ako je mobitel najprodavaniji da je najbolji , ali ne slazem se s tim jer ne postoji najbolji mobitel, svakom je njegov najbolji jer mu za ono kaj treba odlicno sluzi. ti se ne bi slozio samnom da je dhd bolji od ostalih, jer mozda tebi nije, tebi odgovaraju druge stvari, nekom opet nekaj trece. meni dhd odgovara zbog androida, velikog ekrana, i odlicnog novog sensa . nekom odgovara galaxy s , a nekom iphone zbog manjeg ekrana i iosa. ali meni ios nikako ne lezi, a ni staklena izrada, ali evo cak i apple koji se ponosi staklenim iphoneom, prelazi na metal.
a da nisam za raspravu? kolko puta sam rekao ,ajmo usporedit android (dhd) i ios (iphone 4), normalno bez prepucavanja, ali uvijek dobijem odgovor da sam hejter i da se samnom ne moze raspravljati.
a i ak pricam s nekim normalno pojavi se budala koja me razivcira i onda ode rasprava k vragu.
a ako se nekom raspravlja, da usporedimo, tu je PM, nema problema.
E sad vec normalnije raspravljas. Ali pogledaj sta si prije pisao, da ja hvalim iphone ovdje - gdje? Da je ovo android tema - kako?
I ako se slazemo s tim da ne postoji najbolji mobitel, zar nije isto i sa os-om?
E sad vec normalnije raspravljas. Ali pogledaj sta si prije pisao, da ja hvalim iphone ovdje - gdje? Da je ovo android tema - kako?
I ako se slazemo s tim da ne postoji najbolji mobitel, zar nije isto i sa os-om?
pa ak netko normalno prica mogu i ja :) valjda sam tvoj post krivo shvatio, mislim da je drugi post u temi. a nekako je po naslovu tema vise android nego iphone, ali dobro nema veze.
pa to sam i mislio s onim prije, nema najboljeg mobitela i os-a. meni ne lezi ios, nikako , i za razliku od ostalih ja sam isprobao oboje, i vise mi odgovara android. bilo je price o tome da ako biramo mobitel po tome dal ima homescreen ili ne, da je djetinjasto. e pa onda sam ja dijete jer mi se svida homescreen, i to na senseu par komada, na koje mogu stavit widgete koji olaksavaju rad.
ali zbog takvih ljudi ne volim iphone korisnike jer se prave pametni a vise od iphonea nisu probali
Ocito si ga krivo shvatio, jer rekao sam "ako cemo tako onda je...", znaci po njegovoj logici bi iphone bio najbolji, ne mojoj. Tema su rezultati istrazivanja u kojem su zastupljeni svi smartphonei i os-ovi pa ovo nije ni android ni iphone tema, nego tema o trenutnom "odnosu snaga" na americkom smartphone trzistu.
Osobno ne da sam isprobao oboje nego i posjedujem oboje (desire i ip4), a u kucanstvu imam i wp7 (omnia7), pa stvarno znam kako koji sustav radi i sta nudi. IOS mi je favorit zbog brzine, najcisceg sucelja i kvalitete aplikacija, jednostavno na njemu najbrze i najjednostavnije obavim sve sta mi treba. Vjerovatno tu dosta igra i stvar navike (ios koristim vise od 2 godine) pa mi je jasno da nekome vise pase android i ne zeli mijenjat naviku.
Ocito si ga krivo shvatio, jer rekao sam "ako cemo tako onda je...", znaci po njegovoj logici bi iphone bio najbolji, ne mojoj. Tema su rezultati istrazivanja u kojem su zastupljeni svi smartphonei i os-ovi pa ovo nije ni android ni iphone tema, nego tema o trenutnom "odnosu snaga" na americkom smartphone trzistu.
Osobno ne da sam isprobao oboje nego i posjedujem oboje (desire i ip4), a u kucanstvu imam i wp7 (omnia7), pa stvarno znam kako koji sustav radi i sta nudi. IOS mi je favorit zbog brzine, najcisceg sucelja i kvalitete aplikacija, jednostavno na njemu najbrze i najjednostavnije obavim sve sta mi treba. Vjerovatno tu dosta igra i stvar navike (ios koristim vise od 2 godine) pa mi je jasno da nekome vise pase android i ne zeli mijenjat naviku.
dobro razlika izmedu desirea i hd verzije je ogromna, cak je u nekim stvarima brzi nego iphone 4. a i to cisto sucelje mi ne odgovara, nekak mi izgleda, ne znam, zatvoreno, tesko... dok na dhdu za sve imam widgete, i laksi mi je rad, eto friendstream,locations, clock&weather,bug,translator, i ostatak widgeta. e da, i power control widget. a znam da je bilo rijec o nekoj igri koja je trzala na iphoneu 4, a meni je radila. a tu je mogucnost prilagodbe kakva nije moguca na iphoneu. a ako se hoce nekaj vise, treba jb ,ali vecini korisnika jb netreba, samo kod androida je prednost da se dobije vise bez roota nego kod iphonea bez jb-a