Inace, jako lijepa vijest, iznenadilo me sto je objavljena na BOLu ;)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
samo zanima kako ce to funkcionirati na mobitelima, kada je vec namjenjeno za tablete
samo zanima kako ce to funkcionirati na mobitelima, kada je vec namjenjeno za tablete
HTC bi trebao izdati mobitel pogonjen Honeycombom...
A kako ce funkcionirati? Pa, vidjet cemo. Ovo je dosta rani port, na videu se vidi koliko toga (ne) radi, ali mislim da ce za koji tjedan/mjesec to biti dosta ispeglano...
Nije bilo toliko nužno da bi samo "HD" visjelo u drugom redu. U tekstu je jasno o kojem Desireu se radi. Hvala, ali zašto te iznenadilo?
He can say sh** and fu** on YT XD Salim se naravno ali treba jos dosta znoja da bude potpuno funkcionalan mada mislim da 3.0 nije za mobitele prvenstveno zbog intrefejsa koji trazi malo vise resursa :D Mada nikad se ne zna sta se moze skuhati od androida :D
Nije bilo toliko nužno da bi samo "HD" visjelo u drugom redu. U tekstu je jasno o kojem Desireu se radi. Hvala, ali zašto te iznenadilo?
Dobro, u tekstu je jasno, ali skoro me sokiralo kad sam vidio Desire, a danas pisu samo o portu na DHD. :)
Iznenadilo me zato jer skoro pa nema ovakvih vijesti, o Androidu, portanju tih ROM-ova, nekim zgodnim Android uredjajima i slicno.
U svakom slucaju super i nastavi(te) tako!
Nedavno, prije samog sajma pisalo se je da je 3.0 samo za tablete, a da su za mobove razvili 2.4 i 2.5 kako sam nedavno čitao.
Ova razlika je uvedena valjda zbog rezolucije i snage procesora, kako mi se čini, što ljudi mislite o tome?
Tko kaže da nije stalo? 
Tko kaže da nije stalo? 
Sad ja ispadam lud, jel??? Ha??
Jos uvijek se vidi u komentarima na vijest...
Tko kaže da nije stalo? 
Sad ja ispadam lud, jel??? Ha??
Jos uvijek se vidi u komentarima na vijest...
Napisali su DESIRE jer se odnosi na sve Desire mobitele? hd z i obican? :P
Teh Haxxor? Isuse 
Gospodo, pa vi niste nikad bili na XDA?
Ja imam HTC HD2 i "thanks to XDA" sada imam Android 2.3 Gingerbread na njemu i baterija traje do 60 sati pod normalnim korištenjem. (surfanje, igre)
Ma kakav Honeycomb.. ja čekam ispeglani 'Gingerbread' ili nadolazeći 'Icecream' - za 'pametni telefon' sasvim dovoljno 
Teh Haxxor? Isuse 
Pa dobro, ovaj nesto i hackira, a ne ko ovi nasi s foruma uber leet haaxszori...
Ma kakav Honeycomb.. ja čekam ispeglani 'Gingerbread' ili nadolazeći 'Icecream' - za 'pametni telefon' sasvim dovoljno 
Ice cream bude kombinacija gingerbreada i honeycomba. a sad kaj budu uzeli s honeycomba i stavili u ice cream, to samo oni znaju.