zar nemoze proci ni jedan dan bez apple-a?? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Očito ne...
Dal može bar sat proć?
Pogledaj kolko je vijesti o iPadu u zadnjih par-nekoliko dana
e sad zbilja šta je da je previše vijesti o hebenoj jabuci više!
očito da jobsova sposobnost marketinga djeluje na bugovce!
Sta ste se nasli svi komentirat, ako vam clanak smeta ignorirajte ga. Ovaj clanak barem ima puno vise smisla od ostalih tipa rastavljanje do zadnjeg sarafa i sl.
Sta ste se nasli svi komentirat, ako vam clanak smeta ignorirajte ga. Ovaj clanak barem ima puno vise smisla od ostalih tipa rastavljanje do zadnjeg sarafa i sl.
istina brate ali šta je dosadno, dosadno je više :P
ovo je IT portal a Apple je jedna od dvije IT solucije. o cemu bi trebalo pisati? o uzgoju tulipana u kazahstanu?
osobno, koliko god Apple smatrao pametnijim rjesenjem ovaj iPad smatram nepotrebnim s*anjem ali ipak je to IT vijest no 1. u svijetu.
Baš sam nešto tako mislio napisati, pa zašto su neki prozvani da moraju svaku vijest komentirati - ko je tu dosadniji...
Kao što je već rečeno ako vam se vijest ne sviđa ili vas ne zanima nemojte ju ni čitati ili komentirati (tak ja, ako me to ''područje'' ne zanima ni ne kliknem ga)
A ovo oko marketinga je više smiješna stvar, mislim razmislite malo... ako je u Hrvatskoj (manjoj zemlji) ovoliko vijesti o iPadu trenutačno koliko ih je tek onda širom svijeta i ostalim državama...
Po vama bi Apple godišnje trebao da troši nekoliko milijardi dolara samo da plati sve žive i nežive časopise, web stranice, tvrtke, obožavatelje itd. samo da se piše o njihovim proizvodima....
Kao što je već rečeno ako vam se vijest ne sviđa ili vas ne zanima nemojte ju ni čitati ili komentirati (tak ja, ako me to ''područje'' ne zanima ni ne kliknem ga)
A ovo oko marketinga je više smiješna stvar, mislim razmislite malo... ako je u Hrvatskoj (manjoj zemlji) ovoliko vijesti o iPadu trenutačno koliko ih je tek onda širom svijeta i ostalim državama...
Po vama bi Apple godišnje trebao da troši nekoliko milijardi dolara samo da plati sve žive i nežive časopise, web stranice, tvrtke, obožavatelje itd. samo da se piše o njihovim proizvodima....
Nisam na to mislio! Ovo nije placena reklama! i takvih ima mali milijun! Gledaj jel se toliko piše o kojem drugom proizvodu. Kažem samo svaka čast na marketingu koji košta 0€
Nisam na to mislio! Ovo nije placena reklama! i takvih ima mali milijun! Gledaj jel se toliko piše o kojem drugom proizvodu. Kažem samo svaka čast na marketingu koji košta 0€
Šta je to besplatna 'reklama'??? Ako misliš na publicitet to nije 'reklama', a druga stvar je da i publicitet nije potpuno besplatan postoje ljudi koji su zaduženi za njega (pa za to primaju plaću) tako da košta, dalje da bi se neka vijest širila preko medija ona treba biti zanimljiva za javnost, pravovremena i sl... Pa nemoj pisati gluposti o nekim stvarima koje ne razumiješ.
nek probaju jel ide na youtube.
Šta je to besplatna 'reklama'??? Ako misliš na publicitet to nije 'reklama', a druga stvar je da i publicitet nije potpuno besplatan postoje ljudi koji su zaduženi za njega (pa za to primaju plaću) tako da košta, dalje da bi se neka vijest širila preko medija ona treba biti zanimljiva za javnost, pravovremena i sl... Pa nemoj pisati gluposti o nekim stvarima koje ne razumiješ.
Da li i jedan gadget zaslužuje 3-5 minuta u svim dnevnicima hrvatskih televizija? RTL i Nova su komercijalne pa se njima može gledati kroz prste, ali da na nacionalnoj televiziji, koju plaća oko milijun ljudi, samo jedna kompanija dobije godišnje 2-3 puta taj "publicitet" je bezobrazno.
P.S. Nek mi netko pametan plz samo kaže da ak mi smetaju vijesti da ne čitam.
Ako ti smetaju vijesti ne čitaj!
heeh, ma rađe neka netko usporeti ipad sa drugim slicnim proizvodima jer po meni je glupo tablet usporedivat sa telefonom....
A nisu napisali u kojim su browserima testirali, pretpostavljam da nexus one nema isti browser ko ipad i iphone, trebali su i to stavit da bude isto. I da mi je znat kako su testirali, sa stopericom, jer sumnjam da se na iphone i ipad moze instalirat neka aplikacija koja mjeri vrijeme ucitavanja stranica.
Da li i jedan gadget zaslužuje 3-5 minuta u svim dnevnicima hrvatskih televizija? RTL i Nova su komercijalne pa se njima može gledati kroz prste, ali da na nacionalnoj televiziji, koju plaća oko milijun ljudi, samo jedna kompanija dobije godišnje 2-3 puta taj "publicitet" je bezobrazno.
Pa ako je vijest (što je i bit publiciteta) onda zaslužuje, iako nisam vidio toliko minuta o nekom proizvodu. Za komercijalne televizije nemaš šta gledati ili ne gledati kroz prste.
Jel to ona "brzina" kad umjesto flasha i sl. okvira lupi plave okviriće? Previše podataka je ispušteno, a da bi ovo bio objektivan pogled. Samo puno buke nizašto. To je igračka za zabavu i spada u usporedbe s konzolama raznih vrsta. Da imam toliko love, dio bih poslao recimo na Haiti, a ostalo bi išlo u PC, laptop ili mob, svestraniji su.