AMD TWKR Black Edition

poruka: 16
|
čitano: 2.139
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD TWKR Black Edition".
18 godina
AMD TWKR Black Edition

amd mi je drag,ali ovo je vec preseravanje

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 3 hvala 0
18 godina
AMD TWKR Black Edition

Pored običnih black editiona ovo je nepotreban luksuz, no sigurno će se naći ljudi s previše para ili oni koji žive za overclock.

...something diabolic
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD TWKR Black Edition

AMD ima dobre procesore za OC neznam zašto nebi izdali jednu ovakvu poslasticu za sve one koji to vole i žele imati takav proc. Naravno treba pričekati specifikacije al mislim da neće razočaravati kao što to radi Intel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
AMD TWKR Black Edition

Ma nije ovo ''preseravanje'' vec naprotiv meni je veoma lijep potez....

Ovaj proc je namijenjen ljudima koji zele da postizu rekorde i koji zele da izvlace max iz svojih procova. Zasto ne??

Ja iskreno nisam zaljubljenik u OC ali da jesam sigurno bih zelio da uganjam jedan primjerak....

Eh za sada jedino ostaje da cujemo cijenu pa tek onda treba suditi da li je ovo pametan potez ili ne....

Ali poznavajuci AMD ne bi trebala biti pretjerano visoka......

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD TWKR Black Edition

Slažem se u potpunosti s kolegom, barem dosada ATI i AMD nisu stavljali astronomske cijene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: AMD TWKR Black Edition
Lovac kaže...

Pored običnih black editiona ovo je nepotreban luksuz, no sigurno će se naći ljudi s previše para ili oni koji žive za overclock.

meni ni ovo ne valja. čekam ferrari edition, a curi ću ugradit swarowski verziju čim izađe. šuška se nešto već..

18 godina
AMD TWKR Black Edition

na ovome linku pise da ce mu overklokabilnost biti veca i od phenoma 2 x4 955 be.

a taj u vemilu kosta 2125 kuna,znaci ako ce biti brzi  kostati ce vise od njega nemam pojma koliko ce to biti isplativo

http://en.expreview.com/2009/06/12/amds-mysterious-phenom-ii-black-edition-twkr-sighted.html

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 16:07 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
AMD TWKR Black Edition

Zanimljivo! Možda s njime AMD želi malo "zapapriti" Intelovom Core i7. Naravno, sve ovisi o cijeni ali imam osjećaj da će ovaj procesor i dalje biti cjenovno prihvatljiviji od Intelove konkurencije.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD TWKR Black Edition

Namjena ovakvog procesora je očita - obaranje rekorda. Cijena? Naravno viša od 955-ice ($250 - $300), vjerojatno oko $500. Sa $1000+ za Core EE Intel stvarno pretjeruje (najbrži i7 dođe $550+). Sve cijene su sa neta; naravno, kod nas može biti samo skuplje.

Što se tiče brojeva, ukoliko je navod da se radi o najboljem procesoru na waferu točan, na svakih 170-200 Phenoma II dolazi jedan TWKR - na jedan 300mm wafer može se staviti oko 230-250 kompletnih Phenoma II i uz yield od 0,7 do 0,8 (možda sam optimističan :), ali Phenom je imao yield od 0,6 pred godinu dana), to dovodi do gornje brojke.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 16:13 (hrx).

0 0 hvala 0
18 godina
RE: AMD TWKR Black Edition
hrx kaže...

Namjena ovakvog procesora je očita - obaranje rekorda. Cijena? Naravno viša od 955-ice ($250 - $300), vjerojatno oko $500. Sa $1000+ za Core EE Intel stvarno pretjeruje (najbrži i7 dođe $550+). Sve cijene su sa neta; naravno, kod nas može biti samo skuplje.

Što se tiče brojeva, ukoliko je navod da se radi o najboljem procesoru na waferu točan, na svakih 170-200 Phenoma II dolazi jedan TWKR - na jedan 300mm wafer može se staviti oko 230-250 kompletnih Phenoma II i uz yield od 0,7 do 0,8 (možda sam optimističan :), ali Phenom je imao yield od 0,6 pred godinu dana), to dovodi do gornje brojke.

Jbt stvarno ima budala na ovom fourmu...AMD je uvijek imao puno (čitaj: puuuuuuuuuuuuuno) niže cijene od Intela, a tako će bit i ovaj put...

ONTOPIC: Jedva čekam da vidimspecifikacije procesora i max. clock...to će biti zanimljivo...

Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
17 godina
neaktivan
AMD TWKR Black Edition

Moglo bi bit svasta, samo a kazem da je sa PhenomII 955 najveci OC 6,8GHz, ovaj bi mogao jos vise.

Forever MUFC
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
AMD TWKR Black Edition

Kolko sam ja pronasao, najveci OC je 7,1 GHz - KLIK

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD TWKR Black Edition

$500 je još uvijek niže od Intelovih običnih Core i7 i "puuuuuno" niže od i7 EE (EE je Intelov brand za entuzijaste, kao što će biti TWKR).

Sa druge strane, diskusija o cijeni je suvišna, zato što TWKR-i (prema najavama) neće biti dostupni u trgovinama, nego će ih dobivati proizvođači ekstremnih računala i ekstremni overclockeri da pokažu (i testiraju) krajnje granice arhitekture. AMD kaže da TWKR nije namijenjen korištenju uz zračno i vodeno hlađenje, nego sa phase change ili LN2 hlađenjem, budući da uz napone od 1.5 - 1.8 V na 110A railu ima toplinsku disipaciju od 165 - 198 W, a i više uz veći napon.

0 0 hvala 0
18 godina
AMD TWKR Black Edition

Evo i službenih podataka o procesoru. Link

Uredio sam link jer nisam stavio link na naslovnu stranicu.

Tvornički takt je na 2GHz, najveći overclock na njemu je za sada 6.5GHz.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 18:06 (Branimir2412).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD TWKR Black Edition

garant je 3.5 ili 6

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
AMD TWKR Black Edition

evo upjeli ga clockat do 7ghz

deep down inside i feel::::::Conversion software version 7.0 Looking at life through the eyes of a tired hub Eating seeds as a pastime activity The toxicity of our city, of our city
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice