Bio je i red da se AMD trgne.Već mi je dosadila Inteelova prevlast.
Definitivno nam treba malo konkurencije pa da cijene više krenu padat.
Bio je i red da se AMD trgne.Već mi je dosadila Inteelova prevlast.
Definitivno nam treba malo konkurencije pa da cijene više krenu padat.
Uvijek mi je AMD bio drazi...sad pogotovo. AMD FTW <3 :). Samo tako naprijed...
ma amd rules....
oduvijek sam bio na amd-u , tako ce i ostati...
Čestitke AMD-u! Lijepo je vidjeti da se o njima piše u ovakvom svjetlu. Nadam se da je ovaj samo jedan u nizu koraka u sustizanju Intelove dominacije na tržištu.
Samo neka biju Intel, premda sam na njemu (LGA775 1333 MHz), ovi quadi su skupi ko neznam sta. Sad kad ih AMD-ovci pricepe, morat ce spustit cijene.
Krenulo ih je sto se tice serverskih procesora... Napokon i oni da im to lijepo otpocne sa 45nm procesorima, samo koliko su zbog toga kaskali za intelom.... nadam se da ce ih krenuti kao i sa grafickim... Samo da budu dobra konkurencija i da ubrzo predju na novi proces proizvodnje, da opet ne kasne puno za intelom i naravno da ostanu dobri sa cijenama :D
Samo neka oni zahuktaju proizvodnju u Global Foundries-u pa će biti veselo.
Povećanje performansi Opterona na Istanbul jezgri u odnosu na Shangai Opterone se dobro vidi u ovom
Nego mene zanima da li je u planu desktop verzija Istanbula (možda najesen) i hoće li to biti u nekom novom socketu, jer G34 ima dupli broj nožica u odnosu na AM3 ili ništa do
sljedeće godine od AMD hexa-core desktop procesora. Ima netko rođaka u AMD-u
?
2010. će sigurno biti zanimljiva godina za procesore.
Globalfoundries koji je prije bio dio amd-a tj. i sad je ,ali se tvrtka razdjelila na razvoj čipova(inžinjeri..) -amd i rađenje čipova(tvornice itd.) - globalfoundries
Globalfoundries napravio prvi 28nm wafer.
28nm procesori do rane 2011.-e
ma samo da stanu na kraj bahatom intelu
Oduvijek, uvijek i zauvijek samo AMD! Bravo!
BRAVO AMD ! 
Jos jedan palac gore za AMD a bit ce ih sve vise cini mi se kad dođu novi Desktop procovi uskoro na trziste!
Samo nek oni napreduju tak da si na mogu kupit dobar intelov proc za malo para