AMD miče ATI iz imena

poruka: 198
|
čitano: 72.294
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD miče ATI iz imena".
17 godina
neaktivan
RE: AMD miče ATI iz imena
EVO kaže...
djdomi kaže...

meni nebi smetalo da je grafa cijela roza sa hello kitty naljepnicom. 

Tebi ne, ali ljudima koji se bave moddingom, te imaju bočne stranice, to bi bio overkill. Recimo kućište crno, unutra crna matična, sa crvenim elemintima, i onda ugledaš hello kitty grafu.

i pukneš od smijeha

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
protjeran
EVO kaže...
djdomi kaže...

Tebi ne, ali ljudima koji se bave moddingom, te imaju bočne stranice, to bi bio overkill. Recimo kućište crno, unutra crna matična, sa crvenim elemintima, i onda ugledaš hello kitty grafu.

Pa onda budu promjenili hladnjak na grafi, ili jednoszavno ju prebojaju.

I don't need sex, T-com fucks me every day
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
EVO kaže...
djdomi kaže...

i pukneš od smijeha

Pa sta nije lakse imat Hello Kitty kuciste, napajanje, monitor i periferiju s istim uzorkom?

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
17 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
djdomi kaže...
EVO kaže...
djdomi kaže...

i pukneš od smijeha

Pa sta nije lakse imat Hello Kitty kuciste, napajanje, monitor i periferiju s istim uzorkom?

ma to bi ownalo onaj ožujsko-pc :)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
AMD miče ATI iz imena

Gledajte, neki sigurno nemaju para za drugi hladnjak, netko se nee želi sprdat s bojom, a netko ne želi kupit nešto lošije, samo da mu se uklapa sa hello kitty grafom.

Od kud vama uopće ta hello kitty, barbie očito nije u modi.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
AMD miče ATI iz imena

ovaj topic je zreo za lock

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
Moj PC  
12 1 hvala 0
16 godina
protjeran
308gtsfan kaže...

Dajte ljudi žalite se na ovu malu promjenu a niste se žalili kad je Bio aktiv LGG postaio B.aktivSmijeh

zato jel u tom "bio" nije bilo ni b...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 17:06 (dokly).
16 godina
neaktivan
AMD miče ATI iz imena

Jer jos uvijek moguce da AMD nece napraviti "ubojstvo" ATIju??

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Da su valjali ne bi se nikad ni prodali. Osobno,meni nikad nije bi simpatičan ni ATi niti njegove kartice. O AMD-u da i ne govorim. Zgadili su mi se još od Athlona...

Evo ovako priča moj otac koji je prije 10 godina imao celeron s kojim se mogao grijati cijelu kuću tijekom zime. Izađi iz mišje rupe i malo se informiraj -.-'

There are no stupid questions, just stupid people!
15 godina
neaktivan
AMD miče ATI iz imena

Zašto je ova tema još uvik aktualna?

0 0 hvala 0
17 godina
AMD miče ATI iz imena

To je standard na ovom forumu. Svaka tema vezana uz grafe, procesore, apple, microsoft ....... preraste u svađu. Svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Meni totalno svjedno hoče li na grafi pisati ATI, AMD ili nešto drugo ako znam da je ta grafa jeftinija od konkurencije i daje bolje performanse za istu ili manju cjenu.

Pa tako da sad uskoći novi proizvođać i napravi odličnu grafu za male pare. I ta ista grafa na testovima pokaže da joj trenutne ne mogu biti ni do koljena, a cjena je prihvatljiva uzeo bi tu grafu kada bi kupovao.

Tako da na grafi piše ŽNJ baš me briga dok god ona radi svoj posao kako spada i ne radi probleme.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 10:29 (Hummer).

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hummer kaže...

To je standard na ovom forumu. Svaka tema vezana uz grafe, procesore, apple, microsoft ....... preraste u svađu. Svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Meni totalno svjedno hoče li na grafi pisati ATI, AMD ili nešto drugo ako znam da je ta grafa jeftinija od konkurencije i daje bolje performanse za istu ili manju cjenu.

Pa tako da sad uskoći novi proizvođać i napravi odličnu grafu za male pare. I ta ista grafa na testovima pokaže da joj trenutne ne mogu biti ni do koljena, a cjena je prihvatljiva uzeo bi tu grafu kada bi kupovao.

Tako da na grafi piše ŽNJ baš me briga dok god ona radi svoj posao kako spada i ne radi probleme.

Istina ako je kvaliteta nije bitno ime, ali priznaj da će ti ATi barem malo falit.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
17 godina
neaktivan
AMD miče ATI iz imena

Meni fali 3Dfx već 8 godina... Plač

GMT -5

2 0 hvala 0
16 godina
M4R10.1 kaže...
BlackMoon kaže...

Da su valjali ne bi se nikad ni prodali. Osobno,meni nikad nije bi simpatičan ni ATi niti njegove kartice. O AMD-u da i ne govorim. Zgadili su mi se još od Athlona...

Evo ovako priča moj otac koji je prije 10 godina imao celeron s kojim se mogao grijati cijelu kuću tijekom zime. Izađi iz mišje rupe i malo se informiraj -.-'

Nemoj mi samo ti sa šesnaest godina u guzici govoriti o informiranosti. Uostalom,svako ima pravo na svoje mišljenje!

www.hrphotocontest.com
16 godina
neaktivan
AMD miče ATI iz imena
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se iskreno i cini kao los potez, ali opet sam ja 15godisnjak pa nije bas da se kuzim u biznis....Ovo je samo moje misljenje :S

15 godina
D4RKL1NG kaže...

Meni fali 3Dfx već 8 godina... Plač

je fali xD

imam athlona 900 sa sli voodooom XD

CoD4:MW modder; VK_MOD 217.163.30.22:28960
17 godina
Hummer kaže...

Džabe ti to kada sljedeći put bude opet bio FLAME WARS!

To be continued... (jedva čekam)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 13:57 (Hyperion).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice