AMD Kuma u prodaji

poruka: 18
|
čitano: 2.801
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD Kuma u prodaji".
17 godina
neaktivan
AMD Kuma u prodaji

slabo je to slabo.

Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Kuma u prodaji

"153 W u čekanju i 218 W pod opterećenjem"??? Daj čovječe...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
18 godina
RE: AMD Kuma u prodaji
Matatata krele od zanata kaže...

slabo je to slabo.

aj pogledaj kolka mu je cijena pa komentiraj.
---------------------------------------------------------

ima sablasnu potrošnju Neodlučan
17 godina
odjavljen
AMD Kuma u prodaji

Ma Bugovci su krivo preveli potrošnju! Ne troše sami čipovi toliko:

"The site’s Athlon X2 6000 system ran at 125 watts when idle and at 188 watts under load. The 7750 version consumed 153 watts when idle and 218 watts under load."

Ovo dolje bi trebao biti thumbnail slike ali ju forum engine "ocaprči" totalno kretenski...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2008 12:57 (Friday).

0 0 hvala 0
18 godina

evo baš sad čitam review na guru3d

idle - 94

load - 170

17 godina
neaktivan
nixass kaže...

slabo je to slabo.

svejedno. radije ću kupit dvojezgrenog pentiuma nego ovo smeće. to će bit slabo.
Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

evo baš sad čitam review na guru3d

idle - 94

load - 170

svejedno previše.
18 godina
nixass kaže...

slabo je to slabo.

svejedno. radije ću kupit dvojezgrenog pentiuma nego ovo smeće. to će bit slabo.

onda te upućujem na ovaj link

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon-x2-7750.html

pa si pogledaj malo..
dvojezgreni pentium? lol
ovaj se tu i tamo nosi sa E8200 a da ne velim kaj radi od E7300 i E7200, a tek cijena,.. uozbilji se malo
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2008 13:03 (nixass).
17 godina
odjavljen
AMD Kuma u prodaji

Mislim da bi mogla biti pomama za tim procevima!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD Kuma u prodaji

mora da ce temperature bit fantasticne...

Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GeForce kaže...

Za vrijednost  konkurentnog intelovog proca,  kupiš AMD proc i predobar non-stock cooler i još ti ostane para.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
18 godina
GeForce kaže...

naravno!   34/49
18 godina
AMD Kuma u prodaji

Cek,ako donose SSE4A to znaci da bi vrlo brzo morali biti prisiljeni preci na nove procesore?Kao sto sad neke igre ne rade na Barton procesorima,a rade na Athlonima64

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovo nije normalno

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
AMD Kuma u prodaji

E to su AMD fanovi cekali ovaj  X2  7750 BE je odlican a i dosta jeftiniji od 8200 s kojim su ga usporedjivali a napokon nije nista sporiji upravo suprotno palac gore za amd a ona potrosnja od 200w je potrosnja u full loadu cijelog sistema sa integriranom grafikom na 790 maticnoj treba bolje citat!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
AMD Kuma u prodaji

Odličan omjer uloženo/dobiveno. 90$ za takav proc je bagatela. Činjenica je da dosta kasne no mene ionako zanima Phenom II.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
AMD Kuma u prodaji

Kak bi taj proc 7750 radio na MBO Gigabyte S3 ?

Sad će ovi X2 starije arhitekture pojeftinit (pretpostavljam) jer X2 5200 košta oko 450 kn,a ovi procovi su za trunku skuplji,a imaju dosta veće performanse.

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Kuma u prodaji

A koju maticnu imas, za ovaj 7750 ti treba AM2+ maticna 780g ili bolje 790 maticna jer bi na njoj pokazao svu svoju kvalitetu recimo kao ova moja iz potpisa!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice