slabo je to slabo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"153 W u čekanju i 218 W pod opterećenjem"??? Daj čovječe...
slabo je to slabo.

Ma Bugovci su krivo preveli potrošnju! Ne troše sami čipovi toliko:
"The site’s Athlon X2 6000 system ran at 125 watts when idle and at 188 watts under load. The 7750 version consumed 153 watts when idle and 218 watts under load."
Ovo dolje bi trebao biti thumbnail slike ali ju forum engine "ocaprči" totalno kretenski...
evo baš sad čitam review na guru3d
idle - 94
load - 170
slabo je to slabo.

evo baš sad čitam review na guru3d
idle - 94
load - 170
slabo je to slabo.

Mislim da bi mogla biti pomama za tim procevima!
mora da ce temperature bit fantasticne...
Cek,ako donose SSE4A to znaci da bi vrlo brzo morali biti prisiljeni preci na nove procesore?Kao sto sad neke igre ne rade na Barton procesorima,a rade na Athlonima64
ovo nije normalno
E to su AMD fanovi cekali ovaj X2 7750 BE je odlican a i dosta jeftiniji od 8200 s kojim su ga usporedjivali a napokon nije nista sporiji upravo suprotno palac gore za amd a ona potrosnja od 200w je potrosnja u full loadu cijelog sistema sa integriranom grafikom na 790 maticnoj treba bolje citat!!!
Odličan omjer uloženo/dobiveno. 90$ za takav proc je bagatela. Činjenica je da dosta kasne no mene ionako zanima Phenom II.
Kak bi taj proc 7750 radio na MBO Gigabyte S3 ?
Sad će ovi X2 starije arhitekture pojeftinit (pretpostavljam) jer X2 5200 košta oko 450 kn,a ovi procovi su za trunku skuplji,a imaju dosta veće performanse.
A koju maticnu imas, za ovaj 7750 ti treba AM2+ maticna 780g ili bolje 790 maticna jer bi na njoj pokazao svu svoju kvalitetu recimo kao ova moja iz potpisa!