nije fer, oduvijek sam na AMD-u i prezadovoljan sam , smatram da AMD neopravdano gleda u leda intelu, znam da ce doci bolje vrijeme, jdnostavno mora doci..
Sami su krivi za to - Intel je izdao Core 2 Duo procesore, a oni su ostali hladni i gledali su samo kako gube udio na tržištu.
Tek su se 2009. sjetili pa izdali Phenom II procesore.
Ni prvi ni zadnji put...
Da se barem poprave, ima tu potencijala, bilo bi štrašno da šamo imtel opstane
Inače sam na Intelu (oduvijek), ali mislim da cu preci na AMD, ne zato jer nisam zadovoljan, samo iz radoznalosti. Da isprobam, tek onda mogu davati neke kritike
Sami su krivi za to - Intel je izdao Core 2 Duo procesore, a oni su ostali hladni i gledali su samo kako gube udio na tržištu.
Potrosili pare na kupnju ATI-ja, i tamo su napredovali, al vjerujem ja da ce AMD izdat nesto revolucionarno ko i prije sto ce ga opet dovest na vrh.
Smatran da je amd isplativiji od intela,pogotovo novi phenomi 2.
Da AMD ima bolji omjer cijene i isplativosti.
Šteta samo da ne propadnu u ovoj globalnoj krizi. Treba biti konkurencije, a ako oni odu onda teško da će itko moći konkurirati Intelu.
Ajmo AMD treba se vratit.

pa slušajte Intel ima već tradiciju u procesorima stariju nego dva AMD ali nadam se da će AMD-ov ATI financiski pomoći AMD da se digne na noge iako i 10% nije malo za svjetsko tržište a i ne trba zaboravit da na AMD pad utječe i svjetska kriza
Nije mi jasno zašto vam je toliko bitno koje "marke" vam je procesor, ili kompletna platforma?
Jedino što je meni bitno je price/performance. Ako mi jedan daje više za iste novce u onom trenu kad kupujem novi hardware, to ću kupit bez obzira kako se zove...
Ali opet mi koji ovako kupujemo i slažemo računala sami ne značimo toliko puno niti jednom od ova 2 proizvođača, a tržišni udio više određuju veliki "proizvođači" cjelih konfiguracija, servera... itd.
Nije mi jasno zašto vam je toliko bitno koje "marke" vam je procesor, ili kompletna platforma?
Jedino što je meni bitno je price/performance. Ako mi jedan daje više za iste novce u onom trenu kad kupujem novi hardware, to ću kupit bez obzira kako se zove...
Ali opet mi koji ovako kupujemo i slažemo računala sami ne značimo toliko puno niti jednom od ova 2 proizvođača, a tržišni udio više određuju veliki "proizvođači" cjelih konfiguracija, servera... itd.
Možda gubi ali samo na području procesora.
Intel, istina jači je i ima bolje "overklokerske" mogućnosti - ali je i skuplji.
U zadnje vrijeme Intel se nekaj zakačil sa nVidiom kaj im ne ide u prilog - većina ljudi koja kupuje Intel procesore, kupuje i nVidia grafičke...
Prednost AMD-a je kaj u jednoj firmi ima i procesore i grafičke pa nema konflikta.
Eto to je moje moje mišljenje.
Možda gubi ali samo na području procesora.
Intel, istina jači je i ima bolje "overklokerske" mogućnosti - ali je i skuplji.
U zadnje vrijeme Intel se nekaj zakačil sa nVidiom kaj im ne ide u prilog - većina ljudi koja kupuje Intel procesore, kupuje i nVidia grafičke...
Prednost AMD-a je kaj u jednoj firmi ima i procesore i grafičke pa nema konflikta.
Eto to je moje moje mišljenje.
ma kakva propast, ko bi gori, sada doli je
postolje se stalno izmjenjuju, malo bude intel, pa onda amd, pa opet intel i tako stalno
ista stvar je isa grafuljama, sad ati, pa nvidia, pa opet ati.... i tako stalno, ne možeš uvijek biti najbolji
postolje se stalno izmjenjuju, malo bude intel, pa onda amd, pa opet intel i tako stalno
ista stvar je isa grafuljama, sad ati, pa nvidia, pa opet ati.... i tako stalno, ne možeš uvijek biti najbolji

neznam za tu 6-u seriju točno, ali u jednom bug-u 6600gt je zderala jednu x800 sam neznam koju jer ima sufiksa (xt,xtx, xt pe...)
U 7-oj seriji je nvidia bila definitivno jača jer je predstavila 7950gx2(sandwich grafa kao i gtx295 danas)
mah...sad kad izađe ATi-ev radeon HD 5xxx nema te grafe koja će mu moć žuljat na tržištu
mah...sad kad izađe ATi-ev radeon HD 5xxx nema te grafe koja će mu moć žuljat na tržištu
Da ali kako će dugo biti prvi dok nvidia nešto neiskemija sa gtx380... Kak mrzim ona teška sran*a od physx-a, onih drivera nvidiainih pa do optimiziranja određenih igrica baš za geforce pa meni na ati-u to ide sporije ,a nekom liku sa 9600gt ide brže...
Treba ukinut i zakonom zabranit te optimizacije za geforce kao u farcry 2, crysis, gta4 itd. To stvarno nije fer prema nama koji imamo ATI.
I sada ce neki lik quoatat ovaj post i reći pa kupi si nvidia-u.
Da ali kako će dugo biti prvi dok nvidia nešto neiskemija sa gtx380... Kak mrzim ona teška sran*a od physx-a, onih drivera nvidiainih pa do optimiziranja određenih igrica baš za geforce pa meni na ati-u to ide sporije ,a nekom liku sa 9600gt ide brže...
Treba ukinut i zakonom zabranit te optimizacije za geforce kao u farcry 2, crysis, gta4 itd. To stvarno nije fer prema nama koji imamo ATI.
I sada ce neki lik quoatat ovaj post i reći pa kupi si nvidia-u.