baš bi mi dobro sjeo jedan mali apu za klince + neki ssd, da im zamijenim prastari core2duo i gtx550ti i stavim u minijaturno kućište na zadnju stranu monitora
ništa jače njima neće niti trebati, a riješim se bespotrebne kante i hrpe kablova koji im samo smetaju u sobi i skupljaju prašinu
no, nije mi žurba pa ćemo radije pričekati zen, nego kupovati ovo posljednje cijeđenje prastare arhitekture

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
                     znaš i sam da 35W TDP-a(malo se grije) nije direktna oznaka za potrošnju procesora ili kolko struje vuče.Taj model če vjerojatno u Full Load trošit do 75W, a to je fakat mizerno kad vidiš o čemu se tu radi, i da je to još uvijek stari 28nm proizvodni proces.Zato sam ja na dolnjem linku i potegnuo usporedbu sa starom 28nm/AMD HD 7750 grafom.
 znaš i sam da 35W TDP-a(malo se grije) nije direktna oznaka za potrošnju procesora ili kolko struje vuče.Taj model če vjerojatno u Full Load trošit do 75W, a to je fakat mizerno kad vidiš o čemu se tu radi, i da je to još uvijek stari 28nm proizvodni proces.Zato sam ja na dolnjem linku i potegnuo usporedbu sa starom 28nm/AMD HD 7750 grafom. 

uostalom pa več sam dao fotku kao primjer ili zgodna usporedba.Opterečuješ se bez potrebe, ovaj zeleni APU ima oznaku 35W TDP-a ali realna potrošnja je nekaj sasvim drugo.
 uostalom pa več sam dao fotku kao primjer ili zgodna usporedba.Opterečuješ se bez potrebe, ovaj zeleni APU ima oznaku 35W TDP-a ali realna potrošnja je nekaj sasvim drugo.