AMD Brazos iz Gigabytea

poruka: 26
|
čitano: 2.912
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD Brazos iz Gigabytea".
16 godina
protjeran
AMD Brazos iz Gigabytea

AMD rula :)

jos malo malo i boom :)

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
AMD Brazos iz Gigabytea

Atom killer?!

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
AMD Brazos iz Gigabytea

Prva integrirana grafička kartica iz HD 6000 serije {#}

Moj PC  
9 0 hvala 2
17 godina
RE: AMD Brazos iz Gigabytea
vexx5555 kaže...

Atom killer?!

Nema potrebe za upitnikom, stvarno je killer, nedavno sam citao benchmark tog zacatea u usporedbi s dvojezgrenim atomom na visem taktu. E350 je bio brzi u skoro svim testovima, a bio je i stedljiviji.

16 godina
neaktivan
Renesis kaže...
vexx5555 kaže...

Atom killer?!

Nema potrebe za upitnikom, stvarno je killer, nedavno sam citao benchmark tog zacatea u usporedbi s dvojezgrenim atomom na visem taktu. E350 je bio brzi u skoro svim testovima, a bio je i stedljiviji.

Atom je zastario, trebamo potpuni redizajn Atoma.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
16 godina
AMD Brazos iz Gigabytea

Ajde konačno nešto iz AMD-a što može konkurirati Intelu na mobilnim platformama..

Možda bi mogli očekivati smanjenje cijena uskoro, jer ipak se konukrencija pojavila..=)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

4 0 hvala 0
17 godina
AMD Brazos iz Gigabytea

Atom je preslab, valja da je nešto izašlo u toj klasi a brže o njega, koliko ja znam da je atom oslabljeni P4. Što se grafike tiče to je vjerojatno nešto tipa 3200 hd što stavljaju na matične ploče, samo je preimenovali (stara fora), što ne znači da je loša, samo nije ono što bi pomislio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
AMD Brazos iz Gigabytea

Treba vidjet testove u usporedbi sa dvojezgrenim Atomom. Ako je brži, onda mu samo još treba uparit ION 2 i rulaj.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD Brazos iz Gigabytea

Ova ploča djeluje TOLIKO moćnije od d945gclf.

Sata 3, USB 3, UVD 3, DX 11 (direct compute, hardverska akceleracija.....)

Proc barem dvaput jači od intelovog, komponente su deset godina unaprijed (za razliku od intelove ploče).

OC mogućnosti, ddr3, PCI-e x16, HDMI,..... ma nema šta nema.

Pun pogodak AMD i Gigabyte! {#}

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lebo1 kaže...

Atom je preslab, valja da je nešto izašlo u toj klasi a brže o njega, koliko ja znam da je atom oslabljeni P4. Što se grafike tiče to je vjerojatno nešto tipa 3200 hd što stavljaju na matične ploče, samo je preimenovali (stara fora), što ne znači da je loša, samo nije ono što bi pomislio...

Ova grafika na Zacateu je bazirana na mobility radeonu 4330, ali ima novi UVD3 procesor.

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6310.40952.0.html

I evo link na jedan od benchmarka: http://hothardware.com/Reviews/AMD-Zacate-E350-Processor-Performance-Preview/?page=1

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 21:43 (Renesis).
17 godina
AMD Brazos iz Gigabytea

Bemti kad će napravit novu killer integrirku? 

Od legendarne HD3200 nisu ništa novo izbacili, HD4200 je isti vrag kao i HD3200 tek trun jača.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 22:14 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

AMD Brazzers

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
AMD Brazos iz Gigabytea

Koliko vidim po cpu-z ss, interno sučelje za integrirku nije pci nego pci-e, također DX11 podrška nije mala stvar jer to znači da su i stream procesori nadograđeni ali po meni fali sideport memorija.

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD Brazos iz Gigabytea
Meni se cini da su SATA i Pci utor cudno slozeni,stovise samo sata utori.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nixass kaže...

AMD Brazzers

Hebiga nešto pobrkao...

Kad će više taj prokleti fusion sa bobcat-om...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 22:15 (Hyperion).
16 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Kad će više taj prokleti fusion sa bobcat-om...

Kad na vrbi zasvrbi. {#}

Uostalom, čemu forsanje integrirki u procu? Ionako ju ne koristiš.

16 godina
nixass kaže...

AMD Brazzers

I ja to svaki puta pročitam..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
protjeran
EVO kaže...
Renesis kaže...
vexx5555 kaže...

Atom killer?!

Atom je zastario, trebamo potpuni redizajn Atoma.

Atom nije nikad zastario, Atom je od samog stvaranja smece :)

17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Uostalom, čemu forsanje integrirki u procu? Ionako ju ne koristiš.

Mozda  za desktop i nema nekog smisla, ali za laptope je to pun pogodak.

Ugasi se diskretni GPU i koristi se samo onaj u CPU, koji je dosta dobro optimiziran da koristi malo energije. Znaci, baterija traje duze, a prakticki nisi zakinut performansama, bar kad je u pitanju surfanje, gledanje filmova, prakticki sve osim 3D igranja.

Brazos bi, uz software koji je u stanju iskoristiti i GPU i CPU, mogao biti jako dobar proizvod.

16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Atom killer?!

Jel ovo nešto na moj račun?! {#}

Nije Ivsa, nego bi treblo biti; Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
17 godina
neaktivan
Katana kaže...

Koliko vidim po cpu-z ss, interno sučelje za integrirku nije pci nego pci-e, također DX11 podrška nije mala stvar jer to znači da su i stream procesori nadograđeni ali po meni fali sideport memorija.

sideport memorija .... na procesoru ??

16 godina
odjavljen
Ivsa kaže...

Jel ovo nešto na moj račun?! {#}

Ne kužim.

16 godina
neaktivan
AMD Brazos iz Gigabytea
Loš amd brazos e350 1.6ghz
Neznam gdje točno postaviti pitanje,pa pomozite.kupio sam laptop asus k73b ,4gb,500gb,ati 6470 1gb.ali procesor amd brazos e350 1.6gh mi stvara probem-kada otvorim igru pes 2012, jedva se pokreće(u setign stoji da je procesor BAD).postoji li neki prgram koji može pojačati snagu ovog procesora,nije valjda da radi procesora moram mjenjat novi laptop?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: AMD Brazos iz Gigabytea

Procesor je - BAD. Nije za igranje igara.

Sama instalacija Win7 je muka na tom tvom stroju.

Instalacija Officea 2007 - opterećenje jezgri na 80%.

Zaboravi igranje - netko ti je ili "uvalio" super jaki laptop, ili si kupovao "napamet".

From all the things I lost, I miss my mind the most...
16 godina
neaktivan
MAte-Split kaže...
Loš amd brazos e350 1.6ghz
Neznam gdje točno postaviti pitanje,pa pomozite.kupio sam laptop asus k73b ,4gb,500gb,ati 6470 1gb.ali procesor amd brazos e350 1.6gh mi stvara probem-kada otvorim igru pes 2012, jedva se pokreće(u setign stoji da je procesor BAD).postoji li neki prgram koji može pojačati snagu ovog procesora,nije valjda da radi procesora moram mjenjat novi laptop?

Postoji program Brazos Tweaker pomoću kojeg možeš over i under klokati i voltati sam procesor i ugrađen mu northbridge. 

Moj je E-350 išao s 1.6 @ 1.3v na 3.2GHz @ 1.2V. Prebacivanjem na 6470 u CCC dobio sam lock od 120 FPS-a u cod4 na nativnoj rezoluciji i srednjim detaljima. Također uz taj program uspio sam downclockati proc na 400 MHz @ 0.8V pri čemu je izdržao oko 7 sati na bateriji. Cimeru sam A6 s 1.4 overklokirao na 2.2 na stock naponu pomoću Fusion Tweakera.

If I could draw better, my computer would be full of hentai....wait a second...it is full of hentai. Nvm, still I wish i could draw better
17 godina
Don Kihoty kaže...

Procesor je - BAD. Nije za igranje igara.

Sama instalacija Win7 je muka na tom tvom stroju.

Instalacija Officea 2007 - opterećenje jezgri na 80%.

Zaboravi igranje - netko ti je ili "uvalio" super jaki laptop, ili si kupovao "napamet".

Hm zapravo je i za igranje igrica,{#} ali lagano i ne prezahtjevne igrice to je bitno i pazit na rezoluciji do 1024-600(Low detalji) ili još manje 848-480 još bolje onda je ok na 15 laptopu.Uglavnom taj proc ili majušni APU je sasvim dost, za sve kaj treba normalnom nezahtjevnom korisniku samo moraš bit svjestan ograničenja i ak se toga držiš nema frke.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice