Zvuči i izgleda zanimljivo, ali mislim da je 120cm ekran malo prevelik za 3D naočale....bolit će nas oči xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ništa do hologramskih projekcija...
Katastrofa, tko će gledati tv sa naočalama za 3d? Glava bi mogla biti kao bundeva nakon toga. Oštećuje li vid? Vjerojatno su platili istraživanje koje pokazuje da ne.
Zar nije razvijen 3d tv koji ne zahtijeva naočale?
hm... a tko će emitirati signal koji nosi 3d sliku? još nismo ni na digitalnu televiziju prešli, a kamoli tek onda na ovo. A gdje je tu onda i hd rezolucija slike koja će biti svima dostupna....
To nije pravi 3D televizor. Ako mi trebaju naočale onda mi ne treba 3D televizor. Dovoljno je imati samo 3D naočale i sadržaj koji je prilagođen tim naočalama ili samo 3D televizor i sadržaj koji je prilagođen tom televizoru. Pravi 3D televizori već dugo postoje ali ih nažalost nitko ne doživljava. Nvidia je nedavno počela popularizirati specijalne naočale + specijalni 3D monitor + nvidia GPU. Izgleda da je i LG počeo slijediti taj trend. To je nazadovanje u tehnologiji, 3d naočale su odavno izašle iz mode (stereoskopiju je izumio Charles Wheatstone još davne 1840. godine).
Da, mene isto više interesira 3D monitor ali ti su stvarno skupi...
*edit*
uff.. sad vidim da je dosta stara tema 
Kolko pa dođe otprilike?Danas.