3D igranje na pravi način

poruka: 5
|
čitano: 1.227
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "3D igranje na pravi način".
16 godina

još samo kad bi novi filmovi bili kvalitetnij tko sretniji od mene,naprimjer avatar je vjerovatno fenomenalno iskustvo gledati u kinu 3d,ali kad ga gledaš doma na tv-u shvatiš koliko je film osrednji i da se samo oslanja na vizualni dojam,sad će vjerovatno svi filmovi biti 3d,a po kvaliteti s....

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Ne vjerujem da će to 3d igranje još zaživiti. To je trenutno dosta skupo i neisplativo. Možda ćemo u budućnsti normalno igrati 3d igre na 3d ekranima.

1 0 hvala 0
18 godina
RE: 3D igranje na pravi način
blackalbum kaže...

još samo kad bi novi filmovi bili kvalitetnij tko sretniji od mene,naprimjer avatar je vjerovatno fenomenalno iskustvo gledati u kinu 3d,ali kad ga gledaš doma na tv-u shvatiš koliko je film osrednji i da se samo oslanja na vizualni dojam,sad će vjerovatno svi filmovi biti 3d,a po kvaliteti s....

Koliko je Avatar jadan film shvatiš već u kinu...

17 godina
odjavljen
RE: 3D igranje na pravi način
blackalbum kaže...

Zato je Alica u zemlji čudesa zanimljiv film koji ima i priču i 3D efekte kojima je glavni zadatak dodatno dočarati okruženje priče.

bug kaže...

Ukoliko se sami mislite baciti na ovakvo nešto imajte na umu da vam trebaju projektori koji su u stanju projicirati 120 sličica u sekundi, iako mogu poslužiti i oni od 80, ali uz popratne tegobe poput suzenja očiju i glavobolje...

Ovo vrijedi za shutter naočale kod kojih svako oko prima svaki drugi frame, pa je efektivni framerate duplo manji. Kod korištenja 2 projektora i polariziranih naočala svako oko prima puni framerate.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
18 godina
protjeran

2500 dolara je manje?

Je li tu uračunato i srebrno platno? Cirkularna polarizacija da se glava može zakrenuti?

Evo jedne aktivne (120 Hz) opcije:

- Viewsonic PJD6211 projektor: oko 3700 kuna,

- nVidia kartica sa sync izlazom i bilo koje aktivne naočale za 120 Hz sa IR odašiljačem (oko 1200 kuna,  nVidia),

ili

- bilo koja jača kartica i XpanD X102 (slovensko-američka firma koja je opremila mnoga kina širom svijeta, kao npr. kino u Splitu), ili neke druge DLP-link naočale (DLP-link znači da ne trebaju emiteri): oko 160 $ cijena

Da ne bi netko slučajno išao kupovati 2 projektora, to je bez veze...

Nikola Tesla and My Thoughts: http://free-ri.htnet.hr/Branko/index.html
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 8:33 (branko).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice