Opet iznosite nepotpune informacije, zasto niste spomenuli niti jednom upload speed koji je takodjer jako bitan, kakve ti koristi od 69mbs ds ako ti us 500kb uz to ovo vezano za 3.8mbs uopce necudi - T com i ostali operateri ionako ulazu minimalno u odrzavanje infrastrukture koja je iz bivse juge a o unapredjenju nemoramo ni razmisljati, sramotno, sa 3.8 mbs se jedan korisnik u kucanstvu moze sluzit i to jedva bez ometanja, ako je vise uredjaja prikljuceno na tu liniju mozes se pozdravit sa youtubeom a igranje igara netreba ni spominjati zbog pinga.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nigdje nije spomenuta pokriveenost glavnih gradova , e tu ipak T-com prednjaci u Zagrebu , sa pokrivenoscu koja je KATASTROFALNA , a o ostatku drzave , bolje je i ne pisati .Kvaziliberalizacija trzista nije uspjela , T-com je apsolutni vladar , nazalost , a tek cijene ...
Kako je mjerena vršna brzina?
Proud to be Croat!
NOT 
Opet iznosite nepotpune informacije, zasto niste spomenuli niti jednom upload speed koji je takodjer jako bitan, kakve ti koristi od 69mbs ds ako ti us 500kb uz to ovo vezano za 3.8mbs uopce necudi - T com i ostali operateri ionako ulazu minimalno u odrzavanje infrastrukture koja je iz bivse juge a o unapredjenju nemoramo ni razmisljati, sramotno, sa 3.8 mbs se jedan korisnik u kucanstvu moze sluzit i to jedva bez ometanja, ako je vise uredjaja prikljuceno na tu liniju mozes se pozdravit sa youtubeom a igranje igara netreba ni spominjati zbog pinga.
Jedan od glavnih razloga zbog kojeg je infrastruktura loša "zaštita tržišnog natjecanja". T-Com ne smije poboljšavat "žice" zbog HAKOM-a dok i drugi to ne naprave. Ako ipak (npr.) postave optiku, dio moraju iznajmiti drugim operaterima po cijeni koju određuje HAKOM.
Nisu oni potpuna nevinašca (ipak je to privatna firma čiji je glavni cilj zarada), ali glavni razlog za lošu infrastrukturu je HAKOM.
ma gluposti, piše u USA brzina oko 8 mbps, a kod mene 10 mbps.. mislim da može svako imati 8 mbps, to je najniži mogući paket kod mene u isp-u.
Kako sam ja onda prije koju godinu imao vršnu brzinu 86 Mbps DL i 30Mbps UL? Jel možda to trebalo biti 18,3 MBps?
Ova kompletna stranica je pomalo mutna... '09 Q2 - peak 11,6 Mbps '09 Q3 peak 9,2 Mbps. Nešto je trulo u...
Nije HAKOM problem , već T-Com , koji jedini zakonski može raditi na cijelom području RH .Hakom se u toj priči pojavljuje kao regulator , a T-Com ne želi ulagati u mrežu koja nije pravno njihova .Oko DTK mreže pokrenuto je više sporova , ali to sve je nebitno u ovoj priči , činjenice govore o lošoj infrastrukturi i potpunoj nebrigi za korisnike , koji ionako loše usluge plaćajui po višestruko većim cijenama u usporedbi sa susjednim državama , na pr. Slovenijom .
Opali HVALA ↓↓↓
Ja ipak najviše vjerujem Ookli....
Vršna 18Mb/s? Ma da......
Selimo se svi u Rumunjsku :)
Jedan od glavnih razloga zbog kojeg je infrastruktura loša "zaštita tržišnog natjecanja". T-Com ne smije poboljšavat "žice" zbog HAKOM-a dok i drugi to ne naprave. Ako ipak (npr.) postave optiku, dio moraju iznajmiti drugim operaterima po cijeni koju određuje HAKOM.
Nisu oni potpuna nevinašca (ipak je to privatna firma čiji je glavni cilj zarada), ali glavni razlog za lošu infrastrukturu je HAKOM.
naravno da je prvi interes profit, ali koliko mora bit....evo danas izvješće za šest mjeseci, 3,5 mlrd ukupnog prometa i 1,36 mlrd bruto profita...pa ti vidi koja firma ima toliki profit i jel može država uvest neke obaveze i norme takvima koji deru ili im uzet koncesiju pa ti pjevaj borbene sa svojim dtk prepucavanjima...kako da ne, lakše je ipak prčit sirotinju i bičem uvodit reda među sitnariju...
evo još malo pojašnjenja zašto i kako nas deru, lažu i varaju...dakle, t-scum na 3,5 mlrd kuna ima neto profit oko 560 milijuna....deutche telekom (na njemačkom tržištu) u prvom kvartalu (a slično će biti i u šest mjeseci) tek na 13,7 mlrd eura ima neto profit od 565 milijuna
...u prijevodu t-com od ukupnih prihoda ima 16 posto čiste zarade, a deutche telekom tek 4,1 posto, odnosno kod nas t-com i njegov vlasnik deutche telekom deru građane četiri puta više nego što si to dozvoljavaju u njemačkoj, plus što u njemačkoj itekako ulažu u infrastrukturu
...a naša vlada radi što? gospon Slavko Pravedni Linić poduzima što?...apsolutno ništa!
evo još malo pojašnjenja zašto i kako nas deru, lažu i varaju...dakle, t-scum na 3,5 mlrd kuna ima neto profit oko 560 milijuna....deutche telekom (na njemačkom tržištu) u prvom kvartalu (a slično će biti i u šest mjeseci) tek na 13,7 mlrd eura ima neto profit od 565 milijuna
...u prijevodu t-com od ukupnih prihoda ima 16 posto čiste zarade, a deutche telekom tek 4,1 posto, odnosno kod nas t-com i njegov vlasnik deutche telekom deru građane četiri puta više nego što si to dozvoljavaju u njemačkoj, plus što u njemačkoj itekako ulažu u infrastrukturu
...a naša vlada radi što? gospon Slavko Pravedni Linić poduzima što?...apsolutno ništa!
Što pričaš ti?
DT ima možda još veći postotak zarade od T-HT-a, pogledaj njihove cifre i sve će ti bit jasno, oni nemaju pretplate ispod 50€.
Ukratko i činjenično - albanci,bih građani,hrvati.....mi smo ti koji plaćamo jeftin i brz internet njemcima, šveđanima, francuzima...koji bi ga plaćali koliko i mi ovdje i to po našim 'brzinama' da nas Tcom nije počastio 'najmodernijim' internetom kojeg smo prigrlili jer smo donedavno derani dial-up pristupom netu.
Prosječna se brzina povećala na 8,2 Mbps prema stranici http://www.netindex.com/ .
Ali kad vidim da rumunji imaju prosjek 55.7mbps ili bugari 33.8 pa čak i makedonci imaju brži internet
nego ja koji sam u zagrebu i imam manje od 10 minuta to trga.