100 za 100

poruka: 15
|
čitano: 1.821
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "100 za 100".
16 godina
neaktivan
100 za 100

sretno im bilo

neka oni uživaju kad mi nemožemo

P.S. koja je to kopilad zabranit besplatni wifi u gradu

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
100 za 100

Evo me plačem, suza mi sama krenu niz obraz, ne šalim se.

Saki Saki 5$
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: 100 za 100

Time Warner i Comcast su ti u USA isto što i HT u Hrvatskoj, još i gori.

Čitave oblasti cca 800km2 postoje gdje oni imaju monopol i UKIDAJU FLATRATE - zato jer mogu.

U Americi se trenutno vodi velika bitka oko toga između lokalnih zajednica i velikih korporacija, "čija je rupa u zemlji" (zvuči poznato?).

Imaš čitave gradove gdje je TimeWarner "izgradio infrastrukturu" (čitaj - pustio kabel kroz šahtu) te je na osnovu toga kod lokalnih korumpiranih političara (čitaj - HDZ) potpisao ugovore o ekskluzivi na 20 godina. Sada u tim gradovima nitko NE SMIJE nudit internet pristup osim Time Warnera.

Ima puno o tome na netu, pročitaj malo.

Toliko o "zemlji slobode i napretka".

Fuj.

17 godina
neaktivan
100 za 100

100 za 100 za 100 godina u Hrvatskoj.

Can't find a better Jam!

10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

100 za 100 za 100 godina u Hrvatskoj.

kod nas se to množi 100x100=10000

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
100 za 100

valjda če i naši neadretalci u saboru shvatit koliko je važan brz internet i natjerat ovu HT gamad na izgradnju bolje infrakusture.

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
100 za 100

kod njih u sljedecih 10 godina..kod nas u sljedecih 20 desetljeca :P

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
100 za 100

Baš sam jučer pričao s frendom koji živi u SAD-u (otišao čovjek trbuhom za kruhom) i kaže da je Comcast toliko u banani da je to nevjerojatno. Dok je bio ovdje imao je T-Com Flat i plaćao ga poprilično, a sad žali što tamo nema T-Com-a. Kaže da je T-Com naspram Comcasta "dobri samarićanin". Ja nisam mogao vjerovat. E sad da se osvrnem na ovu vijest. Pa s obzirom na to koliko smo mi velika zemlja i koliko imamo stanovnika mislim da ne bi trebao bit problem to napravit i kod nas. Troškovi bi bili bar 100 puta manji nego u SAD-u.

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Kod nas je osim brzina problem i dostupnost istih usluga, dakako sve počinje od infrastrukture, a dok je HDZ na vlasti stanje će ostati isto jer tako Mudriniću(bivšem HDZ-ovcu) odgovara. Sve samo bit dogovora između njih, korupcije koliko te volja...

17 godina
neaktivan
100 za 100

Sad sam u bedu.Mršti se

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377

0 0 hvala 0
18 godina

Ne trebaš biti u bedu jer ne možeš reći da si nešto drugo očekivao od nas ili Amera Smijeh skandinavci prvi u svijetu po brzinama, uskoro će i ostatak Europe pratiti njih a mi ćemo taj plan stvarno ostvariti za nekih 15-20 godina. Samo ne može mi neki birokrat-političar kod nas pričat priče da je infrastruktura skupa. Skupo je isključivo zato što strašno vlada korupcija i nigdje nije moguće stvarno upotrijebiti neki novac namjenjen tome prije nego dio toga ode u nečiji džep.

Jer ako neka Švedska može po cijeloj zemlji razvesti takav internet a jedno su 10x veći površinski od nas, i kad čujem čovjeka da u "selu" od 15-tak tisuća stanovnika plaća 20 Eura mjesečno za 50/50Mbit vezu onda sam čuo sve.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 16:22 (makopos).
16 godina
neaktivan
makopos kaže...

Ne trebaš biti u bedu jer ne možeš reći da si nešto drugo očekivao od nas ili Amera Smijeh skandinavci prvi u svijetu po brzinama, uskoro će i ostatak Europe pratiti njih a mi ćemo taj plan stvarno ostvariti za nekih 15-20 godina. Samo ne može mi neki birokrat-političar kod nas pričat priče da je infrastruktura skupa. Skupo je isključivo zato što strašno vlada korupcija i nigdje nije moguće stvarno upotrijebiti neki novac namjenjen tome prije nego dio toga ode u nečiji džep.

Jer ako neka Švedska može po cijeloj zemlji razvesti takav internet a jedno su 10x veći površinski od nas, i kad čujem čovjeka da u "selu" od 15-tak tisuća stanovnika plaća 20 Eura mjesečno za 50/50Mbit vezu onda sam čuo sve.

ja sam čuo od jednog lika iz švedske da  plaća 100/100 mbit za 35 američkih dolara stoga ono što oni dobivaju za te pare i mi nemam teksta.... 25x sporije za istu cijenu

Dompa
17 godina
odjavljen
100 za 100

Ja imam samo jedno pitanje: SPEKTRUM?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
18 godina

To je zato što se u državama kao Švedska ne opterećuju brzinama već daju ljudima full access i gotovo. Ovi kod nas cjepidlače na svemu, ali kažem problem je u korupciji koju teško da ćemo rješiti i zato nema tu kod nas većeg napretka još duže vrijeme.

18 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Ja imam samo jedno pitanje: SPEKTRUM?

Baš i ja čitam i čudim se...."spektrum"?

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 9:36 (kratko).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice