Čim je Prpić kolovođa znam da je u pitanju prodavanje magle
Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more
Čim je Prpić kolovođa znam da je u pitanju prodavanje magle
Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more
-ne vidim što u tom 'poslu' ima veze s prpom.. žene, hidratizacija, moda.. nešto onak, butik-event al ne za seljake nego poš-hoh elitu.. no eto ga, pa izgleda da ima veze, na što mogu samo dodati, bezveze :)
edit: .. nikad iznenađen iznenađenjima.. ili nešto iz rubrike (lastana) jeste li znali.. ?? -da je 'institut za umjetnu inteligenciju' .. obrt? :))
edit2: .. kad smo već kod maglovitih opisa ili hiperbola :) evo još jedne, ne moje, nego aijeve.. kao citat:
2. Prodavanje magle pod krinkom autoriteta
Nazvati obrt "institutom" služi isključivo tome da bi se ostavio lažni dojam institucionalne težine, stručnosti i službenog autoriteta. Prosječan klijent ili sponzor koji ne provjerava sudski registar pomislit će da iza toga stoji tim stručnjaka, inženjera i akademika, a ne jedna osoba s diplomom iz odnosa s javnošću (PR-a).
... treba li još? sponzori? kremice i hidratizacija kao vichy.. naravno, nema tu magle, nema ničeg :).. no čak bi rekao očekivano da se prpa u tome nađe, pronađe.. još pokoja suptilna sinonimična doskočica.. :))
edit-3.. kao tužan kraj, citata-čapta, ono što bug možda treba razmisliti..
Kako vama uopće izgleda kada vidite da se nekoć ozbiljni IT mediji danas ovako lako pecaju na najjeftiniji lifestyle PR?
.. -tužno.