ChatGPT je zabranjen ili nedostupan u 20 zemalja

poruka: 7
|
čitano: 2.469
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ChatGPT je zabranjen ili nedostupan u 20 zemalja".
15 godina

Demokracija, jedna kraj druge...

I was born like this, I had no choice. Willie Nelson
Moj PC  
3 0 hvala 1
7 godina
Re: ChatGPT je zabranjen ili nedostupan u 20 zemal
#Zg1004

To mi prvo palo na pamet...inače za sve ove naše kritičare zapadnih vrijednosti...evo im prilike za preseljenje...ali oni rađe biraju biti licemjerno smeche...jer ipak je lakše srati po zapadu kad živiš na zapadu

Amerika i Engleska bit će zemlje proleterske
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
14 godina

ChatGPT je jako dobar alat koji zaista može pomoći u puno stvari, no ljudi griješe kada ga koriste za provjeru iznijetih informacija - u čemu on je jako loš.
Iako na prvu se čini jednostavno ga programirati da provjeri informaciju koju pruži korisniku na postavljeno pitanje, očito da im je to problem koji ponavljaju svakom novom nadogradnjom.
ChatGPT ne iznosi provjerene informacije, nego kreira odgovor na osnovu pitanja, time laže i ispričava se na tome - obeća da nikada više neće- opet to napravi!
Što se tiče informatičke pomoći, gdje je on prije bio nepogrešiv, točan i brz, čini se da je svakom nadogradnjom postao sve gori.
Počeo je da izmišlja procedure step-by-step kada rješavaš nekakav Softwareski problem, je nudi opcije i putanje koje jednostavno ne postoje u OS-u.

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina

Koristim svaki dan chatgpt jer neda mi se probijat kroz googleove reklame i fake članke. Do sad nikakvih zamjerki nemam, neda uvijek 100% točne informacije ali pomogne da idem u pravom smjeru.

Sve informacije koje dobim provjerim i 90% je točno bilo do sad. Jedino gdje kiksa je kad mu se postavi pitanje za koje nije "treniran", pa sam ide na google i normalno dohvati neku glupost s reddita.

17 godina
Jesu li zapadne vrijednosti one koje promovira führer Četvrtog Reicha Trump ili one koje promovira papučar Francuske Makro?
7 godina
BMT kaže...
Jesu li zapadne vrijednosti one koje promovira führer Četvrtog Reicha Trump ili one koje promovira papučar Francuske Makro?

Ličko rukovanje...hrvatski doprinos zapadnim vrijednostima

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
9 mjeseci
@HCMAA : "inače za sve ove naše kritičare zapadnih vrijednosti...evo im prilike za preseljenje...ali oni rađe biraju biti licemjerno smeche...jer ipak je lakše srati po zapadu kad živiš na zapadu".

Da radije biram biti licemjerno smeće. Znači trumpastična klasika "maj vej or a hajgvej"! Niša tipa zdrava kritika je zdrava za demokraciju, odmah pred zid i nišan , ili radije ih zvati smećem 👎
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2025 21:19 (Sirotanovic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice