Demokracija, jedna kraj druge...
ChatGPT je zabranjen ili nedostupan u 20 zemalja
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.469
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To mi prvo palo na pamet...inače za sve ove naše kritičare zapadnih vrijednosti...evo im prilike za preseljenje...ali oni rađe biraju biti licemjerno smeche...jer ipak je lakše srati po zapadu kad živiš na zapadu
Amerika i Engleska bit će zemlje proleterske

ChatGPT je jako dobar alat koji zaista može pomoći u puno stvari, no ljudi griješe kada ga koriste za provjeru iznijetih informacija - u čemu on je jako loš.
Iako na prvu se čini jednostavno ga programirati da provjeri informaciju koju pruži korisniku na postavljeno pitanje, očito da im je to problem koji ponavljaju svakom novom nadogradnjom.
ChatGPT ne iznosi provjerene informacije, nego kreira odgovor na osnovu pitanja, time laže i ispričava se na tome - obeća da nikada više neće- opet to napravi!
Što se tiče informatičke pomoći, gdje je on prije bio nepogrešiv, točan i brz, čini se da je svakom nadogradnjom postao sve gori.
Počeo je da izmišlja procedure step-by-step kada rješavaš nekakav Softwareski problem, je nudi opcije i putanje koje jednostavno ne postoje u OS-u.
Koristim svaki dan chatgpt jer neda mi se probijat kroz googleove reklame i fake članke. Do sad nikakvih zamjerki nemam, neda uvijek 100% točne informacije ali pomogne da idem u pravom smjeru.
Sve informacije koje dobim provjerim i 90% je točno bilo do sad. Jedino gdje kiksa je kad mu se postavi pitanje za koje nije "treniran", pa sam ide na google i normalno dohvati neku glupost s reddita.
Ličko rukovanje...hrvatski doprinos zapadnim vrijednostima
Da radije biram biti licemjerno smeće. Znači trumpastična klasika "maj vej or a hajgvej"! Niša tipa zdrava kritika je zdrava za demokraciju, odmah pred zid i nišan , ili radije ih zvati smećem 👎