Nisam baš siguran u to.
Mislim da su dućani zaštićeni od takvih stvari, eventualno da se netko ide za*ebavat s inspekcijom.
A za ovo sam im poslao mail da je greška i da pripaze jer su mogli naletit na nekog tko bi inzistirao na isporuci.
Da je cijena pala s 1500 na 500, onda okej. Ali ovakvo đubre ipak nisam, netko bi to morao nadoknadit onda od svoje plaće. A i karma je kurva :D
Pa normalno da ides, ako ne zele i na svim forumima ih prozivas. Vani kada uletis na takvu akciju i uplatis (ne pouzecem placanjem, vec odmah platis) dobijes robu. Ti si je kupio i platio koliko su trazili. Kupljeno - prodano. Nema inspekcije. Imao je ebay slicnu glupost i morali su dati tim ljudima koji su to kupili po toj cijeni.... Mozes i na sud, dobijas sigurno. Pouzecem je malo drugacije, jer se mogu praviti blesavim da im je bas nestalo, a kako jos nisi platio, nisi niti kupio....

Naručim danas drugo kučište ,koje mi uopće nije napeto,ali eto nije komp striktno za mene,i pitam kad mogu očekivat konfu,sljedeći ponedjeljak ili utorak!!
AUDIOFIL