Pozdrav svima,
Trenutno pišem diplomski rad i tražim ispitanike za istraživački dio rada.
U anketi su postavljena pitanja o zadovoljstvu za vrijeme korištenja web trgovina Links i Sancta Domenica.
Vrijeme potrebno za ispunjavanje je 5 - 10 minuta te bih vas zamolio da ispunite anketu.
Hvala unaprijed.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdG4RaFMuMMKBwgUmVsA_znh6TnhGKiwigfU8URUro4V41EQQ/viewform?usp=sf_link
Anketa: Zadovoljstvo Linksom i Sancta Domenicom
- poruka: 7
- |
- čitano: 3.844
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ispunili smo.
Nego, za koji to fax, koji kolegiji i koja tema? Okay, ako to želiš zadržati za sebe, sve 5.
U anketi nažalost, na drugoj i trećoj strani kod onih pitanja, ne možemo odabrati ono opciju, gdje se potpuno slažemo.
Sretno!!
Nova stranica života uskoro kreće. Ak' možeš odi na Work&Travel.
Hvala na ispunjavanju i feedbacku.
Što se tiče nemogućnosti odabira opcije "u potpunosti se slažem", sada sam isprobao i na mobitelu i na računalu i mogu odabrati opciju tako da ne znam šta se je dogodilo.
Nadam se da se isti problem neće pojaviti kod ostalih.
Hvala na ispunjavanju i feedbacku.
Što se tiče nemogućnosti odabira opcije "u potpunosti se slažem", sada sam isprobao i na mobitelu i na računalu i mogu odabrati opciju tako da ne znam šta se je dogodilo.
Nadam se da se isti problem neće pojaviti kod ostalih.
Stranicu malo muči responzivni dizajn na određenim širinama preglednika pa se ispod tog bloka pojavi horizontalni scroll bar. Barem je tako u Chromeu pod Windowsima s kojim sam ispunjavao anketu.
Ispunjeno
Hvala na ispunjavanju :)
Ispunio, nekoliko puta no odustao na kraju, previše je to za jedan dan.
Pa sam napravio skriptu koja se svakih nekoliko xxx minuta probudi i koja sama popuni polja ali kada dođe do višestrukih polja (ala 4 stupac, više od 10 redova opcija) onda koristi metodu De Bruijn kako bi se snašla i naizgled nasumično ispunila polja zgodnim uzorkom.
Nema sanse da te skuže pa i da si Barišić.