Primjećujem u zadnje vrijeme da sa Amazona.de ne šalju powerbankove ni punjače u Hrvatsku, dok Amazon.it sve uredno šalje, samo je puno skuplji i nema besplatnu dostavu...koja je tu logika? Mislio sam prije par godina da je donošenjem Direktive o prekograničnoj dostavi došao kraj politici neslanja, sad vidim kako sam se prevario, stanje gore nego ikad, ne šalju iznimno puno stvari...važno da oni donose GDPR i slične nepotrebne uredbe koje nitko ne može ispoštovati jer je napravljena kao temelj kažnjavanja.
Pokušavam jedan sat naruciti sa amazona.de ali mi nikako ne uspijeva.
Normalno stavim u košaricu, izaberem svoju standardnu karticu kojom sam i prije placao i adresu i na zadnjem koraku nakon što stisnem buy me baci natrag na odabir placanja.
Nema nikakav error ni poruke, kartica ima dovoljno novaca i prije sam je koristio na amazonu.
Provjerio sam pet puta podatke kartice ali stavljena je na default i prije je uvijek radilo.
Probao sam razlicita tri web preglednika i isve isto.
Probao s moba i kompa i nema razlike.
Dostava je free za hr i imaju na stanju.
Jel imao možda netko takav problem?
Zna li netko što se događa s Amazon.de i slanjem u HR? 08.07. sam naručio Apple Airpods direktno od Amazona i piše in stock... do danas još nisu poslali te piše 01.08. da će biti dostavljeno...
Prije sve što sam uzimao su slali praktički u roku od nekoliko sati.
Zna li netko što se događa s Amazon.de i slanjem u HR? 08.07. sam naručio Apple Airpods direktno od Amazona i piše in stock... do danas još nisu poslali te piše 01.08. da će biti dostavljeno...
Generalno sve što ima bateriju je problem slanja. Javi im se na support, pošalji im kad će poslati i da je suludo da čekaš mjesec dana. Ponuditi će ti da platiš brzu dostavu pa kad primiš paket opet im se javiš da ti refundiraju cijenu dostave
Amazon.de ima nekih prroblem s doastavom zadnjih mjeseci, dosta sam pošiljki otkazao jer nakon mjesec dana nisu bili u stanju poslati proizvode koji su na stanju.
A opet nedavno sam nešto naručivao i stiglo je kako je pisalo, za desetak dana.
Prije dvije-tri godine s amnazon.de znalo mi je stizati za 3-4 dana
Napravio sam tako...thanks!
Ima netko iskustva s kupnjom stapnog usisavaca na amazonu i slanja preko mailboxde servisa?
Pokušajte na Amazon.es (Španjolska)
Stigne mi prije nego iz Rijeke.
Pozdrav,
Naručio sam Kindle sa amazon.de. Napokon je nakon mjesec dana stigao u RH, da bi mi se sada pojavila ova obavijest na amazon stranici. Je li to normalno, ili je neki problem u nastajanju?
Imao identicnu situaciju, sve ok, samo posalji sto traze, budu ti se nasi javili, nista ne placas, stigne ti za dan dva.
Navodno ide iz uk koji nije u eu pa zato procedura
skinu novac kad pošalju
Jel i dalje vrijedi fora na Amazonu vezano za Prime, da se prijaviš, pokupuješ u par dana što želiš na Prime akcijama i onda odjaviš prd kraj mjeseca, i ne košta te ništa?
Jel i dalje vrijedi fora na Amazonu vezano za Prime, da se prijaviš, pokupuješ u par dana što želiš na Prime akcijama i onda odjaviš prd kraj mjeseca, i ne košta te ništa?
Yep. Iako ima neki cooldown, tipa ne nude ti besplatni mjesec ako si u zadnja 2-3 mj vec bio pretplatnik. Meni su jednom naplatili tipa 80 centi trial :) Ali ako je proslo cca 6 mjeseci otkad si zadnji put uzeo besplatni mjesec, dobijes novi.
Od kad to overseas dostavlja pošiljke se amazon.de? Mislio sam da isključivo ide HPom kao do sad...
Od kad to overseas dostavlja pošiljke se amazon.de? Mislio sam da isključivo ide HPom kao do sad...
Trebalo je ili treba biti tako, no ostale prijevozničke tvrtke su se obratile Vladi RH, pa je to stopirano.
Tako bi HP imao monopol, što baš nije slučaj u EU.
Meni su zadnje dvije narudžbe dovezli Overseas i jednu DPD, mislim.
Trebalo je ili treba biti tako, no ostale prijevozničke tvrtke su se obratile Vladi RH, pa je to stopirano.
Tako bi HP imao monopol, što baš nije slučaj u EU.
Meni su zadnje dvije narudžbe dovezli Overseas i jednu DPD, mislim.
-da, pravno-monopolistički bi to bio razlog, no stvarniji je da nema ljudi, djelatnika.. svima fale dok je broj pošiljaka ogroman-raste.. nije isto kad direktor-ceo nešto u excelici planira i na terenu. .. tj da je hp mogao isporučivati zadržali bi.. nema ljudi.
-posljednji projekt poštar u kvartu iz istog razloga kao i sve više paketomata no problem ostaje u sortirnici-usko grlo predzadnje milje do cilja.. a taj problem se ne može riješiti čak da karikirano poduplaju plaću radniku, jednostavno ih mora biti više, stotine.. a na natječaj za posao se javi desetak u godini... -nema..
-posljednji projekt poštar u kvartu iz istog razloga kao i sve više paketomata no problem ostaje u sortirnici-usko grlo predzadnje milje do cilja.. a taj problem se ne može riješiti čak da karikirano poduplaju plaću radniku, jednostavno ih mora biti više, stotine.. a na natječaj za posao se javi desetak u godini... -nema..
Ne znam što je toj omladini.
Radio sam odmah nakon srednje škole preko SC i od 18 godine imam svoj "dinar" kako se govorilo. Nije mi smetalo studirati uz posao.
Smetalo mi je izaći u grad i neimati para za cugu, gledati da mi otac da , a iako je imao kao šef u javnoj službi solidnu plaću, bilo mi je neugodno tražiti od njega novac.
Majka nije radila.
E sad.
Pošto sam sa 17 god. položio vozački B kategorije, čekao sam da napunim 18 da bih dobio vozačku.
Danas bih bez problema tražio posao u Overseasu, dPD-u, jer je za vožnju njihovih dostavnih kombija dovoljna B kategorija.
Dok sam ja radio na kopanju kanala, rad sa zidarima, ovo bi mi bio godišnji odmor.
Danas ima jako malo mladića koji bi vozili, dostavljali, jer ih je "stid", a grebu se od roditelja za IPhone, najskuplje tenisice, trenirke i slične stvari.
Stigne se i završiti faks uz rad, živi sam primjer toga.
Danas mi je odvratno što se upisuje masa ljudi na fakultete društvenih znanosti, a znaju da nema ništa od posla u struci (ima za 10% podobnih), a s npr završenom ekonomijom, pravom, filozofijom itd, raditi u inozemstvu nemaš nikakve šanse.
Ne znam što je toj omladini.
Radio sam odmah nakon srednje škole preko SC i od 18 godine imam svoj "dinar" kako se govorilo. Nije mi smetalo studirati uz posao.
Smetalo mi je izaći u grad i neimati para za cugu, gledati da mi otac da , a iako je imao kao šef u javnoj službi solidnu plaću, bilo mi je neugodno tražiti od njega novac.
Majka nije radila.
E sad.
Pošto sam sa 17 god. položio vozački B kategorije, čekao sam da napunim 18 da bih dobio vozačku.
Danas bih bez problema tražio posao u Overseasu, dPD-u, jer je za vožnju njihovih dostavnih kombija dovoljna B kategorija.
Dok sam ja radio na kopanju kanala, rad sa zidarima, ovo bi mi bio godišnji odmor.
Danas ima jako malo mladića koji bi vozili, dostavljali, jer ih je "stid", a grebu se od roditelja za IPhone, najskuplje tenisice, trenirke i slične stvari.
Stigne se i završiti faks uz rad, živi sam primjer toga.
Danas mi je odvratno što se upisuje masa ljudi na fakultete društvenih znanosti, a znaju da nema ništa od posla u struci (ima za 10% podobnih), a s npr završenom ekonomijom, pravom, filozofijom itd, raditi u inozemstvu nemaš nikakve šanse.
neznam ali dostava kombijem nije nimalo godišnji odmor, 150 160 štopova(preko 300 paketa), ako ne letis ko superman, nema te kuci do 19, a racunaj da si poceo radit od 5 ujutro
-djedmraz to radi s veseljem i stigne sve.. :)