Njihova oznaka dostupnost ne znači apsolutno ništa,nego je obična i to loša reklama da imaju nešto što nemaju,ni u dućanu,ni u skladištu koje je odvojeno jednim vratima.Ako ja kliknem i kupim proizvod koji je "dostupan" u ADMu a oni ga nemaju na skladištu,tada ja čekam da to oni dobave od dobavljača,stigne njima pa to oni pošalju meni.
Očito nisi pogledao slike iz Linksa,Alze,CU koji jasno razdvajaju što je dostupno u dućanu,bilo u fizičkoj poslovnici ili webu a što je dobavljivo od dobavljača,kroz neki rok. Ako nešto naručim od njih što je dostupno tada ja ne čekam da taj isti dućan kontaktira dobavljača,ovaj pošalje proizvod a onda oni to šalju meni.
Jednostavno,ja takvu trgovačku praksu ne odobravam,zavaravajuća je za kupca,a onaj tko to tako ne gleda neka slobodno kupuje kod njih. Kao što su sve do prošle godine imali najgori web od svih dućana pa su to donekle sredili,tako mogu i ovo srediti,da žele. Ali mene i osobe koje preko mene traže savjet što i di da kupe neće vidjeti.

razorblade

dakle
.
.
, ja im velim ako nemate Ac F12 vratite mi novac, na sta su rekli ocu mozda pricekati, naravno nije mi zurba velim moze!
reko pa koji K
? Odmah je sljedila ručna okret za 180° i nazad u trgovinu koja eto koliko znam(isprike ako sam u krivu) nema ni svoj parking pa se svaki put yebes gore po ulicama trazeci mjesto(ali ne zivciram se posto se puno vozim
), ulazim unutra velim to nisu F12 ventilatori, naravno zena veli pa jesu, ja reko ne nisu pise F12 silent
, Ja trebam po 6 put samo F12 kao sto pise na vasoj stranici, e u tom se trenutku oglasio i kolega mrmljajuci sebi i njoj u bradu da imaju vise modela no nazalost na stranici toga nema, no oni tamo negdje u racunalu imaju posebno navedeno(ali eto valjda kod vecine prolazi kaj im uvaljaju), ona kao nije znala
! Ja rekao ok dajte mi sad F12, veli ona ali nemamo imamo samo te "silent"