x10 je s odgovarajucim kernelom i romom doslovce letil. dobro ne ko 4s ali ipak. x10 je drzala dan i pol. a kad sam nabavil deblju bateriju i 3 dana!!!
inace iphone je kupljen novi u T-mobileu na pretplatu. Baterija je originalna, kupil sam zmajensku ona je isti k kao i originalna.
vecinom mi mob radi sat, sati i pol i onda se isprazni. razgovori, sms, watsapp, mail, skype. vise ni ne obracam paznju posto sam se naviknul da cim dojdem na komp stavim ga punit, isto kao i u auto....
LJUDI MOLIM VAS POMOC HITNO!!!
imam velik problem.. dakle imao sam zakljucan iP4s na t mobile.. napravio sam unlock tako da me jedan lik spojio na server i javio me kad sam dosao na red i stavio sam tele2 karticu i bez problema je proslo!! ali sad ga moram odnijet frendu njemu treba radit na vip, ja sam napravio factory reset u postavkama i nece uopce da aktivira niti jednu karticu!!!
Molim vas samo mi nemojte reci da sam zeznuo nesto molim vas! Jer ako jesam, ja sam u velikim *ovnima, ima li nacina da ga bar ako nista vratim u stanje da moze citati t mobile ponovno??
HVALA
ko te spojil na server?
meni kad su odljucavali mob rekli su da treba stavit neku drugu karticu u njega i onda ga upalit i spojit na itunes. onda nekaj se valjda aktivira ili kaj vec pa probaj tak...
uglavnom zna li iko u cemu je problem
Ja neznam sta je vama koji toliko se*ete po mobitelu.
Mobitel ima 3 godine, ali mene moj sluzi kao prvog dana.
iOS 7.1.2 stock, do 5h SOT-a!
Ako steka-restore.
Ako baterija ne traje-zamjeni ju.
Treba odrzavati da traje.
Ja upravo downloadam iOS 8 GM (Gold Master), sto je zapravo 99,9% kompletni iOS 8 koji izlazi 17. ovog mjeseca.
Pa javim dojmove, kao uvijek :)
Samo da ti kazem da iPhone ne mjeri SOT vec pitaj boga sto. Ja sam jednom u jednom danu nakupio 14h tog koristenja tako da ti to nije bas relevantno.
i'll pass
i, jel' stavio tko ios8 ? :D
skidaam :)

ajde javite kak vam se ponasa.
ja sam jucer svoga digo na sa 7.1.1 na 7.1.2 i cak mi je baterija izdrzala jedan dan. nemres vjerovat.

Cini se da za iOS 7.1.2 na iPhone-u 4S ja mogu reci jedino- RIP.
Imam naviku svakih mjesec dana napraviti cisti restore, i onda povuci backup sa iClouda.
Probao jucer, (jailbreakani 7.1.2), iTunes daje error 3194.
Mjenjao host file, uredjivao ga, brisao iTunes, probao drugi laptop, reinstalirao komplet Windowse na svom laptopu, sve radio na novo- opet error.
Tinnyumbrella trik sa TSS Serverom probao, ne pomaze.
Sve, ama bas sve probavao, uvijek isti error.
Jednostavno sam bio prisiljen napraviti update na 8.0.2, nije mi zbog niceg nego zbog ponovnog cekanja jailbreaka, sto ce me izluditi.
*Factory reset iz mobitela nisam mogao napraviti jer to na jailbreakanim uredjajima ne funkcionira.
Moze pomoc? Imam iphone 4s..sa OS 6.1.3...
Dosad mi je sluzio sve ok. No htio sam7 napraviti promjenu i staviti novi OS zbog nekih aplikacija...U settingsu mi je ponudjena 8.1...e sad ako bi htio stavit 7.1.2 kako to uradit..kad mi nije ponudjeno...?
ili mozda bolje stavit 8.1...?
Kakvo je vase misljenjee...
Hvala!
Dosad mi je sluzio sve ok. No htio sam7 napraviti promjenu i staviti novi OS zbog nekih aplikacija...U settingsu mi je ponudjena 8.1...e sad ako bi htio stavit 7.1.2 kako to uradit..kad mi nije ponudjeno...?
Hvala!
Apropos svega, je li ti uopće ponuđen iOS 8.1, obzirom nisam bio u kontaktu sa mojim frendom koji isto ima 4S, tako da nisam dobio informaciju do sada sa izvora?!
Kod mojeg frenda je njegov 4S i na 8.0.2 vrtio iOS vrhunski, ALI uz jedan veliki ALI, on nije power user i nema xyz instaliranih aplikacija na mobu. Čak sam ga ja morao na guranje nagovarati da napravi Apple ID account zbog nekih stvari koje se ne mogu delati bez accounta i instalacije nekih aplikacija!
Možda da upitaš na službenim stranicama Apple-a, da te upute sa službenim linkom na 7.1.2 ili po mojem 8.0.2, obzirom kada je nastala frka sa 8.0.1, nudili su neko vrijeme link za downgrade nazad na 8.0 u cilju ispravka nastalih klijentima problema.
Ako je 8.0.2 funkcionirao na 4S perfektno, i ne sumnjam da bi i 8.1 morao isto tako, ali na kraju priče sve ipak ostaje samo na tebi.
Hvala!
Nemogu ti dati link od 7.1.2 jer ga kao takvog nemogu naci na netu, imam ga na kompu ali imam pres*eban i prespor upload da ti ga uploadam negdje.
Zato link za 7.1.1 je ovdje :)
Po
Zanemari sta ovaj radi, ali skuzio si poantu, u isto vrijeme u iTunesu kliknes na restore i drzis lijevu tipku restore na tipkovnici, sto ti daje izbor da biras na koji softver hoces napraviti update/restore, ukoliko ga imas skinutog na kompu.
Hvala!
Apropos svega, je li ti uopće ponuđen iOS 8.1, obzirom nisam bio u kontaktu sa mojim frendom koji isto ima 4S, tako da nisam dobio informaciju do sada sa izvora?!
Kod mojeg frenda je njegov 4S i na 8.0.2 vrtio iOS vrhunski, ALI uz jedan veliki ALI, on nije power user i nema xyz instaliranih aplikacija na mobu. Čak sam ga ja morao na guranje nagovarati da napravi Apple ID account zbog nekih stvari koje se ne mogu delati bez accounta i instalacije nekih aplikacija!
Možda da upitaš na službenim stranicama Apple-a, da te upute sa službenim linkom na 7.1.2 ili po mojem 8.0.2, obzirom kada je nastala frka sa 8.0.1, nudili su neko vrijeme link za downgrade nazad na 8.0 u cilju ispravka nastalih klijentima problema.
Ako je 8.0.2 funkcionirao na 4S perfektno, i ne sumnjam da bi i 8.1 morao isto tako, ali na kraju priče sve ipak ostaje samo na tebi.
Vrti vrhunski, vidi se napredak od 8.0 do 8.1, od baterije do stabilnosti aplikacija.
Ja- i vise nego zadovoljan.
nemres napravit vise donwgrade jer apple ne potpisuje stari os od onog aktualnog.
kaj se tice ios8, otac ga ima na 4s-u i primjeti se da je dosta usporen mob. ja imam ios7jb i dosta je brzi od njega.
ja ti bi preporucil da ostanes na ios6 jer po mome je to najbolji i najbrzi za 4s. doslovce radi ko munja.
Ne znam dali je do naseg uredjaja, ili do samog jailbreaka ali naisao sam na neke probleme.
Nakon jailbreaka pred par dana, sve je radilo normalno do danas kada se mobitel nakon nekog vremena normalnog koristenja, u 3 sata bi se bar jednom respringao, i to u 'stock' aplikacijama, nijedna nebi imala veze ni sa Cydiom niti sa samim jailbreakom.
Jedini tweakovi koje sam imao instalirane su Zeppelin, i ClassicDock, za koje je receno da, za razliku od vecine ostalih rade, provjereno.
I posto jednom na mjesec 'iscjedim' bateriju na mobitelu do kraja, dok se ne ugasi, i punim do 100% cijelu noc, danas sam to odlucio napraviti.
Mobitel je uredno dosao do 1%, 5min kasnije se ugasio, spojen punjac i prikazana baterija na ekranu.
Standardno.
Mobitel se pocinje paliti, i tu staje, stane na Apple logou i dalje nece, ne resetira se ni nista slicno, jednostavno udje u bootloop.
Tako da sam bio primoran mobitel prebacit u recovery mode, spojit na komp i restorati.
Cekam neki update tog jailbreaka, jer kako je u 'beta' stadiju jos uvijek, sacekati cu neko vrijeme da sve dodje na svoje, da Pangu napravi one-clik alat za jailbreak bez potrebe za naknadnim SSH-om u mobitel kasnije da bi se Cydia instalirala, te da developeri naprave update tweakova za normalan rad.
Inace, na iOS-u 8.1 sam.
danas su mi iz cista mira nestali kontakti iz telefona. srecom imam backup na itunesu samo dal ga smijem vratit posto je moj na 7.1.2 i jb je gore?
Jel je imao netko problema sa konstantnim resetiranjem mobitela na punjaču? U crash logu piše panic.ips i vrijeme crashanja, to se počelo pojavljivat unazad 3 dana. Dok nije bio na punjaču niti jednom se nije crashao.