iPhone 4S

poruka: 655
|
čitano: 169.807
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: iPhone 4S
Lord_Marko kaže...
gamer34 kaže...
Lord_Marko kaže...

ma jesam. neda mi se uopce vise zamarat mobom. prelazim na android definitivno...

Na svakoj platformi se moze pojavit bug i greska, tako da ako mislis da ce te android spasit varas se.

gle sve stima. i istina kaj si reko. ali neda mi se cekat da apple izda novu verziju os-a i onda opet cekat jb. pa ta zatvorenost sustava. pa mi se srusi nekad sam od sebe. em to s wifi-jem, pa baterija ne izdrzi ni 6 sati. i tak skup uređaj i dobis 1g garancije??? mislim apple ne vjeruje ni svom smartfonu da ce izdurat preko 1 g bez greske. i jos onaj faking iTunes. dok je gore bio ios6 nije bilo nikakvih problema ali kad nemogu downgrejdat. za mene je sljedeci mob ili windows phone (manje vjerojatno) i android. 

Ovo boldano bas i ne razumijem, moras cekat novu verziju?? Pa cim izade nova verzija je dostupna i tebi, a cekanje jb-a je normalno, pa i na Androidu kada dode nova verzija OS-a nije odmah dostupan root, modovi... A zatvorenost sustava je nesto sto si prihvatio kada si kupio uredaj, to je jednostavno tak. Ali da ovo s 1g. garancije je pi*darija, cak i po EU bi trebalo biti 2g., ali Apple je ocito nedodirljiv.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
gamer34 kaže...

Ovo boldano bas i ne razumijem, moras cekat novu verziju?? Pa cim izade nova verzija je dostupna i tebi, a cekanje jb-a je normalno, pa i na Androidu kada dode nova verzija OS-a nije odmah dostupan root, modovi... A zatvorenost sustava je nesto sto si prihvatio kada si kupio uredaj, to je jednostavno tak. Ali da ovo s 1g. garancije je pi*darija, cak i po EU bi trebalo biti 2g., ali Apple je ocito nedodirljiv.

recimo vlasnici ip4. mob je bil neupotrebljiv s prvom inacicom ios7. bas da je i 4s bil bajan i nije. pogotovo baterija. android i root ide znatno brze. za neke verzije se cekalo par sati. na nadroidu mozes birat room, slozit si homescreen, obcenito sve konfigurirat. dok na iphoneu nemos ni vrijeme odgode alarma podesit bez jb-a i odgovoarajuceg tweaka. a ta feature je imala i stara 3310.

postao sam vlasnik apple uređaja samo radi toga jer u to vrijeme kupovine nije bilo nis drugog znacajnog i hardwerskog naprednog (citaj kaj bi mene zadovoljilo) osim 4s-a. rađe da sam cekao par mjeseci i uzeo nekaj drugo.

Ride or die, remember?
12 godina
iPhone 4S
Pa ak ga ne volim kupi android. Ja nakon iosa ne zelim koristit nista srugo jedino sam peisiljen koristit android na sluzbenom telefonu.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
iPhone 4S

Pozdrav, evo mali update sta se tice mog 4S-a.

Probao sam iOS beta 4 i 5, totalno gubljenje zivaca sa konstantnim rusenjem aplikacija, 2 minute je plafon sta sam ja mogao biti u jednoj aplikaciji.

Jedino sta mi je ostalo u lijepom sjecanju je popis cesto pozivanih kontakta pri vrhu ekrana kad se udje u multitasking, drugo nista.

*Back on iOS 7.1.2*

Nakon testiranja bete, napravljen cisti shift-restore na 7.1.2, podesen kao novi iPhone, jailbreakan i onda vracena sigurnosna kopija.

I super, stvarno bi me super sluzio da se nisam zaposlio.

Vise sjedim nego sta radim jer sam dobio sezonski posao, kao ljetni a svi znamo kakvo je ljeto ove godine, i naravno da cu vise vremena bit na mobitelu i koristit ga.

Sa jailbreakom stvarno znam dobivati ogromni battery drain, nisam mogao jedan dan izvuci.

Par dana sam pokusavao svasta, ali bez rezultata.

Vracen stock 7.1.2, preporod.

Velika preporuka svima, u Safariu upisite adresu www.emu4ios.net , instalirajte njihov Store i imate priliku instalirati iRec, program za snimanje zaslona (jailbreak nije potreban), te mnoge ostale stvarcice, svatko stvarno moze naci nesto za sebe :)

iPhone 4S, iOS 7.1.2
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 11:39 (Psych0).

0 0 hvala 0
13 godina
iPhone 4S

Pozdrav kolege,

Jel može ovdje ili u PP link na ebayu za komplet touch+LCD za 4S, kod nekog pouzdanog sellera.

Evo što sam ja našao:

LINK 1 - cijena 16$ iz Kine (prodano dosad 536 kom)

LINK 2 - cijena 20$ iz SAD-a (prodano dosad 2214 kom)

LINK 3 - cijena 20$ iz Kanade (prodano dosad 617 kom)

Nekako mi se čini ovaj iz SAD-a najbolji, ipak ima najviše prodanih i vrlo visok rating.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Pozdrav kolege,

Jel može ovdje ili u PP link na ebayu za komplet touch+LCD za 4S, kod nekog pouzdanog sellera.

Evo što sam ja našao:

LINK 1 - cijena 16$ iz Kine (prodano dosad 536 kom)

LINK 2 - cijena 20$ iz SAD-a (prodano dosad 2214 kom)

LINK 3 - cijena 20$ iz Kanade (prodano dosad 617 kom)

Nekako mi se čini ovaj iz SAD-a najbolji, ipak ima najviše prodanih i vrlo visok rating.

Ako platis paypalom imas zastitu u slucaju ikakvih problema.

battlelog: b4stardo_CRO, FREE STEAM KLJUCEVI: http://tinyurl.com/2fcpre6
13 godina
iPhone 4S

To mi je jasno, ali opet bolje izbjeći probleme, pogotovo ako ima netko tko je već prije naručivao  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
iPhone 4S

Prijetelju mislim da ti je sve jasno iz slike, drugi link koji si objavio iz SAD-a. :)

iPhone 4S, iOS 7.1.2

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
iPhone 4S

Treba mi iPhone 4s za prijatelja, da radi na sve mreze i da je stanje jako dobro, ponude u PP, oko cijene dogovor

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ljudi ovako, uzeo sam 4s za frenda, kada ubacim bonbon karticu aktivira ju bez problema, tele2 nece nikako da aktiviria, sto mi sve smrdi na simlock (ocito na tcom i bonbon lockan), koja je najbolja metoda otkljucavanja iphonea? Moze li preko narucivanja code-a na internetu? Hvala
11 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Ljudi ovako, uzeo sam 4s za frenda, kada ubacim bonbon karticu aktivira ju bez problema, tele2 nece nikako da aktiviria, sto mi sve smrdi na simlock (ocito na tcom i bonbon lockan), koja je najbolja metoda otkljucavanja iphonea? Moze li preko narucivanja code-a na internetu? Hvala

moras ga odvest u vip ili t-com gdje je kušljen i oni ti ga moraju  od kljucaju ga 

14 godina
neaktivan
Da ako je istakao ugovor ili je ugovor raskinut inače ti ga neće otkljucat na lijepe oci
13 godina
trampoculo kaže...
Da ako je istakao ugovor ili je ugovor raskinut inače ti ga neće otkljucat na lijepe oci

Ako nema računa ili jamstvenog lista neće ga utključati i ako je istekao ugovor.

14 godina
odjavljen
Ima li nacina bez t coma otkljucati, jer nemam ni racun ni kutiju? Ako je razumna cijena naravno
14 godina
neaktivan
Tcom ce mu rjesit i bez računa. Dosta im je poslat imei i ime osobe na koju je glasio ugovor.
U vipu mu ne prode bez racuna
14 godina
odjavljen
Jel itko otkljucavao preko imei-a? Dakle zatrazio kod za otkljucavanje?
14 godina
neaktivan
Da. Za Iphon ne dobijes nck kod.
Potrazi na www.google.com ili www.google.hr
"t com besplatno dekodiranje". Ne treba bit taj redosljed rijeci
14 godina
odjavljen
Jesi siguran da ce primiti bez racuna, imam samo mob i punjac, poslao sam mail pa cemo vidit
14 godina
neaktivan
Sad samo čekaš odgovor. Siguran nisam. Vidjet ćeš kroz par dana kad dobiješ odgovor.
Meni uspjelo svaki put do sad.
17 godina
iPhone 4S

ja kad sam svoga odkljucaval, trazili su racun i garancijski list...

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone 4S
Pozdrav ljudi,imam iphone 4s kupljen 6.8.2014.,sve je u redu,ali kada san na fbu odjednom me zna izbaciti a nekada se i izbaci i pokaze crni ekran i jabuka,znaci samo na fb-u!Ostalo je sve 5,da kucnem u drvo.

0 0 hvala 0
17 godina

zna se i meni desit. minimalno jedanputa mjesecno...

14 godina
odjavljen
ljudi, postoji li ikakva mogucnost da se 4s vrati na iOS 6?? imam 4s i na iOS 7.1.2 tako je spor, trza, baterija je katastrofa iako sam ju kalibrirao, mob je katastrofa ukratko... skinem ga jutros sa punjaca, dobio sam negdje 7h baterije plus 3h 40min on screena, sto granici s ludilom, ili je mob katastrofa ili je ipak do iOS 7.1.2 nadogradnje
17 godina
iPhone 4S

budi sretan da ti baterija i tolko traje. ja svog punim 3 puta dnevno...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Nije do nadogradnje, napravi restore uredjaja putem iTunesa. Znaci, preko neta na komp skines iOS 7.1.2, spojis mob s kompom, otvoris iTunes, stisnes Shift i kliknes na Restore, odaberes skinuti fajl i pusti da ga instalira. Kad instalira, onda radi. Preporucljivo je nakon svake vece nadogradnje napraviti tvornicki restore.
13 godina
iPhone 4S

Pošto se radi o 3 godine starom mobitelu, moguće da nije problem softverske prirode, nego je možda baterija jednostavno dotrajala. Vrijeme čini svoje, a načini punjenja i korištenja itekako utječu na smanjenje kapaciteta baterije.

Ja imam 2 4S-a kod uže obitelji, jednome traje baterija do 4h SOT-a, drugome do 5h SOT-a. Dok recimo meni na 5s taje cca 7h SOT-a.

BTW za produljenje vijeka trajanja baterije preporučljivo ju je ne prazniti do kraja često, najbolje da uvijek bude iznad 20%.

P.S. Za borbu protiv slabe baterije moja je preporuka Xiaomi Powerbank koji je puno bolja opcija od nošenja punjača, 10400mAh kapaciteta za 20$, meni 5s napuni 6,7 puta do vrha od 30-40% napunjenosti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dobro aj, baterija je jos ok al mobitel je tako spor i tako trza da je to za poludit
13 godina
MARKOZD15 kaže...
dobro aj, baterija je jos ok al mobitel je tako spor i tako trza da je to za poludit

Napravi restore, valjda će bit bolje sa svježim softverom

11 godina
neaktivan
iPhone 4S

Ja neznam sta je vama koji toliko se*ete po mobitelu.

Mobitel ima 3 godine, ali mene moj sluzi kao prvog dana.

iOS 7.1.2 stock, do 5h SOT-a!
Ako steka-restore.

Ako baterija ne traje-zamjeni ju.

Treba odrzavati da traje.

Ja upravo downloadam iOS 8 GM (Gold Master), sto je zapravo 99,9% kompletni iOS 8 koji izlazi 17. ovog mjeseca.

Pa javim dojmove, kao uvijek :)

iPhone 4S, iOS 7.1.2

0 0 hvala 0
17 godina

Gle ja sam taj mobitel kupil. Postao je MOJE vlasnistvo i ja po njemu mogu sr*t kolko zelim. Kao prvo mobitel je bil na servisu radi baterije. Kad sam ga nosio na servis bio je na 6.1.1 Iosu. U napomenama sam napisal da ne zelim noviji softwer od te inacice. Naravno mob je doso na servis. Oni njega digli na ios7. i ljepo ga stavili na stol, bez sim kartice, bez 3g-a, wifi-a, i bez ijedne aplikacije. i naravno mob je izdrzal prek 2, 3 dana. ali meni to nis ne znaci. kaj kupim hebeni smartphone i onda da nemam na njemu ni mail ni watsapp??? kaj ce mi onda smartphone. da mi nije do maila i ostatka kaj mi je potrebno na smartfonu koristil bi 3310.

osim toga, imam poteskoce u radu s wifi-em. nekad nađe mrezu ali u 99% slucajeva ne. bt je prestal radit prije 2-3mjeseca. a u autu imam tvornicki ugrađen handsfree i naravno svi mobiteli pronalaze auto ali moj iphone ne. cak i ona vulgaris nokia.

tolko o uređaju od nekoliko tkn. i moj nije star 3 godine vec godinu i pol. Nisam ga ni upalil prvi puta vec je imal gore screen protektor. tako reci jos ni jedanputa nisam dotaknul staklo od ajfona bez folije. i u futroli je stalno. tolko o tome.

itunes ce mi spit zivce, stavljanje pjesama i pdf-ova na mob je koma. file menagment ni nema bez jb. nekad zna trokirati, ugasiti se....

zalim dana kad sam poklonil x10 i kupil ajfon.

i da garancija na tako izvrstan uređaj je 1g. ni sam apple ne vjeruje svom uređaju da ce izdrzati vise od jedne godine.

{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice