ma jesam. neda mi se uopce vise zamarat mobom. prelazim na android definitivno...
Na svakoj platformi se moze pojavit bug i greska, tako da ako mislis da ce te android spasit varas se.
gle sve stima. i istina kaj si reko. ali neda mi se cekat da apple izda novu verziju os-a i onda opet cekat jb. pa ta zatvorenost sustava. pa mi se srusi nekad sam od sebe. em to s wifi-jem, pa baterija ne izdrzi ni 6 sati. i tak skup uređaj i dobis 1g garancije??? mislim apple ne vjeruje ni svom smartfonu da ce izdurat preko 1 g bez greske. i jos onaj faking iTunes. dok je gore bio ios6 nije bilo nikakvih problema ali kad nemogu downgrejdat. za mene je sljedeci mob ili windows phone (manje vjerojatno) i android.
Ovo boldano bas i ne razumijem, moras cekat novu verziju?? Pa cim izade nova verzija je dostupna i tebi, a cekanje jb-a je normalno, pa i na Androidu kada dode nova verzija OS-a nije odmah dostupan root, modovi... A zatvorenost sustava je nesto sto si prihvatio kada si kupio uredaj, to je jednostavno tak. Ali da ovo s 1g. garancije je pi*darija, cak i po EU bi trebalo biti 2g., ali Apple je ocito nedodirljiv.