Što skidate sa torrenta(filmove,muziku,serije...)?imate kakve probleme sa brzinom u tok skidanja(pre sporo skida...)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta ne skidam. Skidam znaci sve i svasta. Problema s brzinom nemam jer skoro uvijek skida max. brzo, odnosno nekih 200-220 KB/s (brzina 2Mb/s).
Normalno da ne skida brzo ako je torrent mrtav, ali normalno je da takav torrent necu ni koristiti.
Problema sa brzinom uvijek ima i uvijek će ih biti, a šta skidam? Agentima nikada ne priznaj, a pogotovo ne vjevericama
Šalu na stranu uglavnom ništa čući na taskbaru i ne radi ništa a tu i tamo se skine kakav demo,wallpaperi...
PS: Jel ti to negdje zapisuješ?
hahaha...ne...lol...
Filmovi, muzika, programi, igrice.... pa skoro sve što ima na torrentu. skidam i gluposti koje mi ne trebaju samo da iskoristim flat što više
Skidam knjige iz raznih područja elektrotehnike,elektronike itd... Skinem nešto glazbe,nemam flat jos pa sam ograničen.... Btw. ima li netko knjigu The Art of Electronics ali da ima i prvo poglavlje znači kompletna knjiga? U svim verzijama koje sam dosad nasao fali prvo poglavlje.
Ja strucne knjige isto vecinom. Da su povoljnije kupio bi ih. Ovako moram printat (nemogu citat knjigu od 600-1000 str na ekranu:) pa opet dodze 3 puta jeftinije od nove.
Ne razumijem kada ljudi kao hrčci skupljaju gomile filmova i serija, kada ne pogledaju niti djelic toga. Valjda se boje da se jednog dana nestat interneta, video klubova i kina, pa nece imato sto raditi. Ili imaju ozbiljni visak slobodnog vremena/socijalno su neprilagodzeni. Mozda postoji kakvo istrazivanje?
Sve sto se da skidat od filmova,mjuze,igri,programa...
torrenti
ccc
Igre, filmove, software i sve sto je iznad 1GB
Jaooo ljudi ja sve legalno radim nebi ja nikad ilegalno
uglavno programi, zatim filmove i pokoja igra.
Sve vise i neke knjige o autocad-u i programiranju
Sve, ali mnogi ne znaju da nekih stvari (puno brže) ima za skinut na 4shared.com. Bolje je nego na rapidshare-u.
Ne mogu vjerovati, ne mogu vjerovati, ne mogu vjerovati
da ima ljudi koji OTVORENO priznaju JA SKIDAM PIRATIJU.
Zamislite slijedeći slučaj:
Neko iz murije ovo pročita, nazove Bug, alo dajte mi IP adrese
ovih tipova.
Kuc, kuc, mi smo iz Sigurnosti Internet Protokola i Antipiratije(karikiram), hm, uzećemo vaše HDD !
Bay, bay, bay......
Ne mogu vjerovati, ne mogu vjerovati, ne mogu vjerovati
da ima ljudi koji OTVORENO priznaju JA SKIDAM PIRATIJU.
Zamislite slijedeći slučaj:
Neko iz murije ovo pročita, nazove Bug, alo dajte mi IP adrese
ovih tipova.
Kuc, kuc, mi smo iz Sigurnosti Internet Protokola i Antipiratije(karikiram), hm, uzećemo vaše HDD !
Bay, bay, bay......
Skinem nešto tu i tamo, ali pokušavam izbjegavati torrente čim više zbog raznorazne gamadi koja se može pokupiti tj., ako ne mogu nešto naći na drugi način onda skinem s torrenta.
Ovo je inpektor Skvirel iz GUP-a, nemojte nasjesti ljudi, svima će vam kazne nabiti!
Nitko ne skida filmove za odrasle?
.
Ne virujen.
Neko laže.
Nije sve na trackerima piratija, ima tu i autorskih stvari.
I slažem se s Bestijon :)))
Nemaju osnove osuditi te samo na temelju posta. Mogu ja izjaviti da sam aXXo pa mi neće policija kucat na vrata...
Inače skidaju se najviše filmovi i igre, rjeđe albumi, u slučaju da ne mogu naći pjesmu na Limewireu...
hahaha...dobra fora...imam 13 god.-odgovaram Ormuzu
Ma zezam se naravno i godine nemaju veze s time, ja sam u tvojim godinama radio najveće nerede :)
haha
Besmislena tema, a svaki treći post je "ha ha" ili "LOL". Nikoga nećemo opominjati, ali tema ide pod ključ.