Privatni torrenti zaključana tema

poruka: 81
|
čitano: 24.396
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Privatni torrenti

@ torrente

Obožavam privatne torrente,a posebno kada ih varam sa Ratiom

Koji fake mod koristiš, ja ponekad seba14 mod.

17 godina
Privatni torrenti

Jako su mi simpatični forumaši što moljakaju pozivnicu za torrentleech.

Pa ljudi bi prodali svoju mater za pozivnicu,a ne je nekome nepoznatom dali Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

Obožavam privatne torrente,a posebno kada ih varam sa Ratiom Namigiva.

Dvam koliko mogu,ali kada su svi na 100%,prisiljen sam malo prevariti.

Za korisnika koji traži serije,tipa 24h i slično. Neka se registrira na TvTorents.com.

Tamo su ti sve moguće serije iz famozne Amerike, zapakirane i za tren ćeš natući 200Gb.

Sviđaju mi se rumunji u zadnje vrijeme kao TorrentBits.

Ovi danas primaju .

Sorry

We are a private site now and require an invite to join.

Please do not request to be invited on non-invite forums, thanks.

17 godina
Privatni torrenti

Ne bih javno da se iznose alati za varanje,stoga na privat šaljem.

Ai treba biti racionalan u korištelnu jer će te skontati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Verbatim kaže...

aXXo se vratio.

Nije nikada ni  nestao, samo se zvao FXG.
17 godina
neaktivan

ajde i meni na privat posalji ako nije problem

17 godina
Privatni torrenti

Jel može i meni na pm,ako nije problem.Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

ima puno privatnih torrenata....al ja koristim  uglavnom ova 2:

arenabg.com - bugarski torent ima svega i dosta dobra brzina dl-a (slobodna registracija)

bittorrents.ro - jos bolji nego  prethodni ali mislim da trenutno ne primaju nove članove tako da sačekate...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

@ torrente

Obožavam privatne torrente,a posebno kada ih varam sa Ratiom

Koji fake mod koristiš, ja ponekad seba14 mod.

Obozavam ljude koji j....u cijelu komunu tim raznim fake uploaderima, ne bi li oni dosli brzo do pozitivnog ratio-a (sebično).

A sto da je 5 seedera i njih 4 fake-a promet,a ti skidas od onog jednog, vidio bi koliko bi onda na privatnim trackerima brzo skidao. Ako si vec nesto povukao za 30min preko svog 8mbps brzog adsl-a, onda budi "frajer" pa uploadaj 5 dana na odvratno sporom uploadu da dostignes 1:1 ratio. Ako mogu ostali,a time i ja, onda nisi ti nista bolji od nas svih.
Mislis da se meni ne bi svidjelo upisati u takvom softwareu recimo 400kb/s i gledat kako sam za 1 sat gurnuo 1gb NIČEGA !!!!!
Nisam se ovdje okomio samo na tebe, vec na svih koji rade ovo.......

Nije li te smetalo ako recimo igras multiplayer pucačinu, a frajer sa obližnjeg nebodera nožem reže ekipu sa 250m udaljenosti, ili hoda kroz zidove i uredno zaaobilazi tvoje podmukle klopke. I nakon što te ukantao 10 puta u 5 min, vjerojatno si se samo nasmijao i rekao da je ovo super???, ili te to izbilo iz cipela te si spamao admina sa porukama kako imas cheatera na serveru.

Ako te to izbaci iz takta, kao i nas ostale, onda bi te trebalo i fake-anje RATIO-a na trackerima.
mene je

17 godina
protjeran
debugger kaže...
Verbatim kaže...

Nije li te smetalo ako recimo igras multiplayer pucačinu, a frajer sa obližnjeg nebodera nožem reže ekipu sa 250m udaljenosti, ili hoda kroz zidove i uredno zaaobilazi tvoje podmukle klopke. I nakon što te ukantao 10 puta u 5 min, vjerojatno si se samo nasmijao i rekao da je ovo super???, ili te to izbilo iz cipela te si spamao admina sa porukama kako imas cheatera na serveru.

Ako te to izbaci iz takta, kao i nas ostale, onda bi te trebalo i fake-anje RATIO-a na trackerima.
mene je

Ma da, a onda sebe jos nazivaju nekakvim hackerima ili krackerima. Nema ih puno al iritiraju.

Zlo i Naopako
17 godina
Privatni torrenti

Da naglasim ovima što se napale na brzinu.

UREDAN sam seeder... ratio mi je oko 0.6 do 0.7.

Varku primjenim kada svi  neki torrent imamo na 100% i nitko ne dolazi.

Dakle ne j.... komunu , seedam stalno,a metnem ga povremeno zbog opstanka Nevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Varalice treba sve u plinsku komoru!!!

Nitko nije spomenuo Noviteti.com i Najnovije.net ima puno dobrih domaćih i stranih sadržaja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Yeah!!! WTF!!!
Baš mi je neugodno - moj ratio 1.5 bez bana npr. na ILT i TL.

Imam pozivnicu za uredne seeder-e.
Tko vam je kriv? Fake mod save me!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mi možeš poslati pozivnicu na wicked238@gmail.com .  Uredan seeder sam!

17 godina
neaktivan

wicked238

Probaj ovdje:

http://www.leecherslair.com/signup.php

Nema glupog čekanja za početnike i dobiješ bonus od 5GB.

Welcome new member!

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2008 19:07 (Verbatim).
17 godina
neaktivan

tamo sam već registriran, ali nema onoga što meni treba. bio bih ti zahvalan ako imaš pozivnicu za torrentleach

17 godina
neaktivan

Žao mi je.

Pokušaj na I love Torrents

http://www.ilovetorrents.com/

17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

najbolji privatni trackeri nemaju ratia ili su gotovo uvijek freeleech samo što samo elita može upast na njih ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

dok je bio aktivan harao sam Demonoidom, pazio na ratio, bio vjeran član zajednice, a s obzirom da mi je upload 3.5 puta manji od downloada, stvarno sam se morao žiliti ne bi li zadovoljio postavljene uvjete, međutim ljubav je prestala kada je završio na sudu.Nije mi jasno, ako je sve to tako "zabranjeno", kako to da ostali privatni torrenti opstaju....ili je jednostavno pitanje vremena kada ce recimo i torrentleech dobiti poziv?!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Meni je najsmiješnije kako pirate bay  odgovara  na  prijetnje  tužbom  i  sl. Smijeh

http://thepiratebay.org/legal

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mjaut kaže...

Meni je najsmiješnije kako pirate bay  odgovara  na  prijetnje  tužbom  i  sl. Smijeh

Ovo je dobro... ahahahhaha 

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

mjaut kaže...

I wanna be a cool WEB SHERIFF when I grow up.
Do I get a shiny star and a six-shooter?
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

E-he ovo za thepiratebay je dobro, samo ne vjerujem baš da su im takve stvari slali (a možda i jesu, ko zna)

Inače tužba i zatvaranje stranice (kao što su zatvorili Demonoid) je neopravdana jer su torrenti i napravljeni da sajt ne bi kršio zakon (torrenti nemaju nikakav copyright i samim time su legalni)...

Možda je malo offtopic, al jel neko zna dobar domaći NE-privatni torrent sajt? Treba mi za domaće albume...

volim jesti metkeeee!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

medioteka

http://www.medioteka.com/signup.php

torrenthr - otvoren

http://www.torrenthr.org/

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2008 21:13 (mjaut).

0 0 hvala 0
17 godina
Privatni torrenti

Link za dobar private torrent site (ratio ne mora biti 1.0 nego mislim 0.4) ima dosta freeleecha, brzina je odlična stvari na njemu kolko hoćeš http://www.bitshock.org/signup.php?uid=15774&ym

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2008 19:28 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Sutra se otvara singup za titanium torrents, jel moze tko potvrdit kakve su brzine i kvaliteta opcenito?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Mozda je OT, ali kratko.

Jel zna netko kako se zove software na kome se vrti Bitsoupe tracker (bas on mi treba), mada mislim da torrentHR.org, radi na slicnom ili cak istom softwareu.

Nesto pokusavam sebi isfurati za po doma (znatizelja) pa me zanima jel vas ima tko znate ovo.

Sto se tice pristupu bazi i kako dalje o tome mozda kasnije, sada mi treba samo ime softwarea i da li je dobavljiv nekako ??

Probavao sam googlat, ali sam na same uzase naletavao.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

"We are pleased to inform you that Demonoid.com is finally back online"

hehehe, nemreš bilivet....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pozivnica

Ako ima netko pozivnicu za torentleech ili torentHR.org bio bih mu zahvalan da mi je pošalje na mail : thezeko@gmail.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: pozivnica

ja bi isto molio da mi netko pošalje pozivnicu za torrentleech na ronaldo129@yahoo.com

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice