@ torrente
Obožavam privatne torrente,a posebno kada ih varam sa Ratiom
Koji fake mod koristiš, ja ponekad seba14 mod.
@ torrente
Jako su mi simpatični forumaši što moljakaju pozivnicu za torrentleech.
Pa ljudi bi prodali svoju mater za pozivnicu,a ne je nekome nepoznatom dali
Obožavam privatne torrente,a posebno kada ih varam sa Ratiom .
Dvam koliko mogu,ali kada su svi na 100%,prisiljen sam malo prevariti.
Za korisnika koji traži serije,tipa 24h i slično. Neka se registrira na TvTorents.com.
Tamo su ti sve moguće serije iz famozne Amerike, zapakirane i za tren ćeš natući 200Gb.
Sviđaju mi se rumunji u zadnje vrijeme kao TorrentBits.
We are a private site now and require an invite to join.
Please do not request to be invited on non-invite forums, thanks.
Ne bih javno da se iznose alati za varanje,stoga na privat šaljem.
Ai treba biti racionalan u korištelnu jer će te skontati.
aXXo se vratio.
ajde i meni na privat posalji ako nije problem
Jel može i meni na pm,ako nije problem.Hvala!
ima puno privatnih torrenata....al ja koristim uglavnom ova 2:
arenabg.com - bugarski torent ima svega i dosta dobra brzina dl-a (slobodna registracija)
bittorrents.ro - jos bolji nego prethodni ali mislim da trenutno ne primaju nove članove tako da sačekate...
@ torrente
Obozavam ljude koji j....u cijelu komunu tim raznim fake uploaderima, ne bi li oni dosli brzo do pozitivnog ratio-a (sebično).
Da naglasim ovima što se napale na brzinu.
UREDAN sam seeder... ratio mi je oko 0.6 do 0.7.
Varku primjenim kada svi neki torrent imamo na 100% i nitko ne dolazi.
Dakle ne j.... komunu , seedam stalno,a metnem ga povremeno zbog opstanka
Varalice treba sve u plinsku komoru!!!
Nitko nije spomenuo Noviteti.com i Najnovije.net ima puno dobrih domaćih i stranih sadržaja.
Yeah!!! WTF!!!
Baš mi je neugodno - moj ratio 1.5 bez bana npr. na ILT i TL.
Imam pozivnicu za uredne seeder-e.
Tko vam je kriv? Fake mod save me!
Mi možeš poslati pozivnicu na wicked238@gmail.com . Uredan seeder sam!
wicked238
Probaj ovdje:
http://www.leecherslair.com/signup.php
Nema glupog čekanja za početnike i dobiješ bonus od 5GB.
Welcome new member!
tamo sam već registriran, ali nema onoga što meni treba. bio bih ti zahvalan ako imaš pozivnicu za torrentleach
najbolji privatni trackeri nemaju ratia ili su gotovo uvijek freeleech samo što samo elita može upast na njih ;)
dok je bio aktivan harao sam Demonoidom, pazio na ratio, bio vjeran član zajednice, a s obzirom da mi je upload 3.5 puta manji od downloada, stvarno sam se morao žiliti ne bi li zadovoljio postavljene uvjete, međutim ljubav je prestala kada je završio na sudu.Nije mi jasno, ako je sve to tako "zabranjeno", kako to da ostali privatni torrenti opstaju....ili je jednostavno pitanje vremena kada ce recimo i torrentleech dobiti poziv?!
Meni je najsmiješnije kako pirate bay odgovara na prijetnje tužbom i sl.
E-he ovo za thepiratebay je dobro, samo ne vjerujem baš da su im takve stvari slali (a možda i jesu, ko zna)
Inače tužba i zatvaranje stranice (kao što su zatvorili Demonoid) je neopravdana jer su torrenti i napravljeni da sajt ne bi kršio zakon (torrenti nemaju nikakav copyright i samim time su legalni)...
Možda je malo offtopic, al jel neko zna dobar domaći NE-privatni torrent sajt? Treba mi za domaće albume...
Link za dobar private torrent site (ratio ne mora biti 1.0 nego mislim 0.4) ima dosta freeleecha, brzina je odlična stvari na njemu kolko hoćeš http://www.bitshock.org/signup.php?uid=15774&ym
Sutra se otvara singup za titanium torrents, jel moze tko potvrdit kakve su brzine i kvaliteta opcenito?
Mozda je OT, ali kratko.
Jel zna netko kako se zove software na kome se vrti Bitsoupe tracker (bas on mi treba), mada mislim da torrentHR.org, radi na slicnom ili cak istom softwareu.
Nesto pokusavam sebi isfurati za po doma (znatizelja) pa me zanima jel vas ima tko znate ovo.
Sto se tice pristupu bazi i kako dalje o tome mozda kasnije, sada mi treba samo ime softwarea i da li je dobavljiv nekako ??
Probavao sam googlat, ali sam na same uzase naletavao.....
"We are pleased to inform you that Demonoid.com is finally back online"
hehehe, nemreš bilivet....
Ako ima netko pozivnicu za torentleech ili torentHR.org bio bih mu zahvalan da mi je pošalje na mail : thezeko@gmail.com
ja bi isto molio da mi netko pošalje pozivnicu za torrentleech na ronaldo129@yahoo.com