Vjerojatno hakiran stari račun. Izgleda na prvu legit, jer je otvoren još 2013. ali dovoljno je pogledati što sve prodaje. Mobitele, grafičke, fotoaparate, robotske usisavače... Baca široku mrežu, fake 100%.
Trenutno pise:
Trenutno nema oglasa koji zadovoljavaju postavljene kriterije pretrage.
tako da je vjerojatno fake
Izbrisali su ga, navečer će s novim profilom napraviti iste ili slične oglase, opet će ga obrisati i tako u krug a u međuvremenu će prevarant upecati budalu ili dvije koji misle da će dobiti S26 Ultru za 500€ ili PS5 Pro za 250€.
ma vidim fold 7 za 650e, pise zatvorena ambalaza, a na slici otvorena 
Kupujem neku stvar preko PayProtecta te sam napravio uplatu preko link-a koji sam dobio putem SMS-a od Njuskala nakon sto je prodavac prihvatio ponudu ali sada sam primijetio da pod opis uplate pise KEKS Pay, sto mi zvuci jako sumnjivo?
Nakon toga stranica stoji na ovom, morao sam dva puta odgovoriti na neki upit o uplati s "DA"?
PS
Uglavnom zvao sam banku, prevara je u pitanju. Saznali su moj broj telefona nekako te su tako poslali ponudu na SMS sto sam ja mislio da je dio PayProtecta, izgleda domaci prevarant jer mu je hrvatski bio dobar sto inace nije slucaj kod slicnih prevara.
Ako ti se slučajno javi naknadno sa pričom da mu nije prošla transakcija ili tako nešto onda je muljaža.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
A šta te ima pitati ako si sve napisao u oglasu?
Mene više živcira kad me ljudi ispituju nešto što jasno piše.
Ovako prodaja i treba funkcionirati, stavio si cijenu, on je uplatio i ti sad šalješ, ne znam kakve dijaloge tu treba voditi...
Glupi Pay Protect štiti kupca, a prodavač može glabati..
On lijepo može zamijeniti ventilatore ako ima istu karticu, može svašta napraviti, vratiti ti neispravan RAM, procesor, svašta, jer on može "isprobati" ono što kupuje, a ti se možeš slikati.
Glupi Pay Protect štiti kupca, a prodavač može glabati..
Tako funkcionira ebay već 30 godina.
Hrpa ljudi ima samo pozitivna iskustva s payprotectom i bolje bilo kakav sustav zaštite nego nikakav.
Na kraju krajeva, ako si skeptik, nemoj prodavati na taj način, i zapravo nemoj uopće ništa prodavati na oglasima.
Hrpa ljudi ima samo pozitivna iskustva s payprotectom i bolje bilo kakav sustav zaštite nego nikakav.
Na kraju krajeva, ako si skeptik, nemoj prodavati na taj način, i zapravo nemoj uopće ništa prodavati na oglasima.
Nisi shvatio što sam napisao, a nije bilo teško.
Tko štiti mene kao prodavača od prevare ?!
Čuo sam i ja negativnih iskustava kod prodavača za one stvari koje sam ti naveo.
I kad mi Njuškalo uvjetuje da prodajem putem Pay protecta, kada mi se javi kupac, ja jednostavno kažem da ne prodajem na taj način, mogu doći kod mene u kući isprobati.
Pisao sam i Njuškalu u vezi toga, a njihoov odgovor je da snimim video proizvoda koji šaljem sa serijskim brojem itd.
Pola stvari koje kupac može promijeniti nema serijski broj.
A da i dođe do manipulacije, da se utvrdi da je kupac nešto kriv, ajde se ti sudi za npr sat od 100€.
Neće policija reagirati za taj iznos.