MOLIM VAS HITNO POMOZITE.Meni jedna osoba hakira moj youtube acc stalno čak i kad stavim jaku lozinku i to više puta.Ja mislim da znam ko je to.Kako ja to mogu prijavit youtube policiji ili šta učinit u ovom slučaju,jer mi je taj acc jako važan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A jbte. Stae ovo?
Zovi ef bi aj, ci aj ej...
MOLIM VAS HITNO POMOZITE.Meni jedna osoba hakira moj youtube acc stalno čak i kad stavim jaku lozinku i to više puta.Ja mislim da znam ko je to.Kako ja to mogu prijavit youtube policiji ili šta učinit u ovom slučaju,jer mi je taj acc jako važan
imaš keyloggera, provrti komp sa MBAM-om ili emmisoft emergency kit ili sa norman
A jbte. Stae ovo?
Zovi ef bi aj, ci aj ej...
da svi danas nešto hackani XD
LOL!
Šta ima na tvom YT acc-u tako zanimljivo :D
Ti si kralj, majke mi!
Valjda imas keyloger na PC-u cim ti netko svaki put iznova "pogodi" password. Skeniraj sa antivirusom ili za sada, idi negdje kome mozes vjerovati i promeni password odatle
Sretno
Kako ja to mogu prijavit youtube policiji? - Znatiželjac
možda postoji program za provaljivanje lozinki na YT???
Netko ti je uvalio Istealer-a koji sve lozinke koje ukucas salje na jedan server...tako uvjek kad promjenis lozinku hacker dobije novu...
Prijavi policiji. Dio zadužen za računalni kriminal nema toliko posla pa im svaki slučaj dobro dođe i prilično su brzi u pronalasku počinitelja. A kazne i nisu tako male.
možda postoji program za provaljivanje lozinki na YT???
odkud si to izvukao??
Jel bi htio takav program?
uspio sam ukloniti keylogere sa mog računala,hvala vam svima na pomoći
uspio sam ukloniti keylogere sa mog računala,hvala vam svima na pomoći
=)
Moj youtube account je opet hakan,ja sam provjerio sa antivirusom i nije bilo nikako keyloggera.Kada sam pokušao promijenit lozinku tako da mi google pošalje link za mijenjanje lozinke na e-mail nije mi ga nikako poslalo.MOLIM VAS POMOZITE MI
Javi se jubitu supportu i objasni im situaciju,
i promjeni lozinku od maila
Šta da učinim,neko mi stalno krade lozinku
Ne deri se i javi se Youtube supportu.
Ivo, daj lokaj... troll...
Javi supportu.
Jel ti YouTube account linkan sa tvojom mail adresom? Ako je onda imaš opciju da vratiš lozinku.
Pogledaj sliku:
to sam ja i učunio,ali kada promijenim lozinku onda mi jedna osoba opet haka novu lozinku i promijeni je
to sam ja i učunio,ali kada promijenim lozinku onda mi jedna osoba opet haka novu lozinku i promijeni je
Promjeni passworde na gmail i na youtube
Jesi li suguran da nemas keylogere? A zasto ovo ne ucinis sa bootanjem Live Linux distribucije (Ubuntu)?
Ako ti netko učestalo mjenja lozinke onda ili imaš keylogger u kompu ili ti pak netko od ukućana kopa po računalu i zna tvoje lozinke (možda nakon pive-dvije i sam im kažeš).
Skeniraj računalo sa svim mogućim alatima jer nemoguće da ti netko stalno mjenja lozinku.
Kad se rješiš nametnika onda kad postavljaš lozinku stavi nešto komplicirano tipa 1!sS$q2r&.
Ako ti netko učestalo mjenja lozinke onda ili imaš keylogger u kompu ili ti pak netko od ukućana kopa po računalu i zna tvoje lozinke (možda nakon pive-dvije i sam im kažeš).
Skeniraj računalo sa svim mogućim alatima jer nemoguće da ti netko stalno mjenja lozinku.
Kad se rješiš nametnika onda kad postavljaš lozinku stavi nešto komplicirano tipa 1!sS$q2r&.
sad kad prepise tu lozniku od tebe