Jel postoji neki program kao Ip Changer??
to mi treba za rapidshare.. i jedna stvar kad mi napravimo restart routera zakaj se promjeni ip adresa?
jer ima način da ga ja restartam al bez drkanja po gumbovima jel mu treba 2 min da se vrati..
fala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel postoji neki program kao Ip Changer??
to mi treba za rapidshare.. i jedna stvar kad mi napravimo restart routera zakaj se promjeni ip adresa?
jer ima način da ga ja restartam al bez drkanja po gumbovima jel mu treba 2 min da se vrati..
fala
Evo registrirao sam se samo radi ovoga, pošto ja nisam uspio naći ove informacije
na netu, morao sam sam istraživati..
Sigurno je već kasno...al dobro, radi ostalih...
Neznam za programe, al za one koji žele ručno promijeniti IP na zyxelu P-660
(a vjerojatno je slično i na ostalim zyxelima) bez gašenja, iskopčavanja, itd...
1. u browser upisati adresu modema (po defaultu je mislim 192.168.1.1)
2. upisati šifru (po defaultu je 0000), login
3. kliknuti na: Go to advanced setup
4 network -> wan -> internet conection
5. u dijelu IP adress: klik na Static IP adress (ne morate ništa upisivati)
6. apply (pričekati 5 sekundi)
7. opet u dijelu IP adress: vratiti na Obtain an IP automatically
8. apply (pričekati malo)
Eto, imate novi IP!
Ja sam napravio makronaredbu koja to radi automatski, pošto neznam ni p od programiranja,
al ako postoji neko pametniji od mene, mogao bi nas počastiti pravim programom (vjerujem
da ga nije komplicirano napisati). Pozdrav
Ovaj sam maloprije otrkio,mogu samo preporucit isao na sam na hulu sa njim bez ikakvi problema...
Jel ima neko IP Changer za Zyxel???
Za koji model zyxela ti treba
Misliš na onog zelenog Čovijkečuljka?
CryptLoad...Poznato? Super pregram skida s RS, ukucaš nutra tip routera i pass, i nakon svakog file on mijenja ip adresu. Zakon.
Pozdrav svima,
zanima me kako mogu promjeniti IP adresu, ali da se misli-vidi da sam iz Kanade? Znači, trebam se registrirati na jedan sajt, ali je potrebno da budem iz Kanade, pa me interesira ako netko zna? Tražio sam i našao sam par stvari, ali bez uspjeha.
Hvala unaprijed