Facebook problem sa potvrdom racuna zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 4.015
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Facebook problem sa potvrdom racuna

Ovako dogodilo mi se jedan tezi problem, facebook mi trazi potvrdu da sam ja korisnik tog racuna prek mobitela,  ja dam svoj broj poruka nikad stigla .. a niti me ne nazovu kao sistem overload.... i sta sad kako da vratim fejs, da posaljem negdje mail sa slikanom osobnom ili putovnicom,, zna netko mozda koje je rjesenje, jer neam fejs vise od 3 dana vec i pocelo me zivcirati a novi mi se ne da raditi?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 11:12 (lostro33).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Facebook problem sa potvrdom racuna
lostro33 kaže...

Ovako dogodilo mi se jedan tezi problem, facebook mi trazi potvrdu da sam ja korisnik tog racuna prek mobitela,  ja dam svoj broj poruka nikad stigla .. a niti me ne nazovu kao sistem overload.... i sta sad kako da vratim fejs, da posaljem negdje mail sa slikanom osobnom ili putovnicom,, zna netko mozda koje je rjesenje, jer neam fejs vise od 3 dana vec i pocelo me zivcirati a novi mi se ne da raditi?

Jel upišeš broj u formatu +3859xxxxxxxx ?

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2179126
17 godina
neaktivan

Tema već postoji, trebaš koristiti tražilicu.

Inače, obrazac koji trebaš ispuniti linkao sam ovdje.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma da upisem sve bez problema, predbroj je vec predlozen ja upisem svoj broj i nista nikada i tak vec 3 dana i zivcira me to, poslat cu ak treba kopiju osobne ili ne znam ni ja sta

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice