Evo ovako, moj problem je sljedeci, tj. problem je u windowsima al hajde, znaci davno sam igrao war 3 sve to i preko garene, i sada dodjem i gledam sve patcheve koji se trebaju skinuti, zadnji je 1.26 ako se nevaram, a da se do njega dodje mora se sve redom skidati, e, sada ja odem na ovaj link: http://www.dota-utilities.com/2010/03/official-warcraft-124e-patch-download.html i odem na ovo Standalone Full Patch: i kada skinem, znaci cijeli pack do zadnjeg patcha, skinem i zelim porenuti, ali nemogu zato sto windows neda da se to dovrsi, jednostavno izbaci error a kada se ode u show details kaze acces denied... inace ja mrzim windows 7 ali sta mogu, imam windows 7 home premium sp1, originalne, i onda mi to s*re, jos onda odem Run as admin. i opet nemoze.. znaci nemogu da igram uopce, a kada sa stranice dota utilities pokusam skidati patcheve redom, kao prvo nemos vise ni nac one stare, a kao drugo sve im je na hotfile.com i tamo nakon jednog fajla ima 30 minutna blokada da skidas drugi :S
e, sada, ako ima neki milostivi korisnik koji mi mozda moze u pp dati linkove od patcheva koje trebam skinuti, redom, da mogu igrate, tj wvs, warcraft version switcher, tako da samo prebacujem, od onog najstarijeg koji se MORA, do ovoga 1.26... posto bas zelim igrati war3 the frozen throne dota...