imam magicku i 42 kupona, ponude na pm
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam neke zanimljive kupone.Ponude na PM
-25% Valve
-33% x2 Valve
-50% Valve
-33% RAGE
-50% Mount and Blade WFS
-50% Serious SamHD FE
-66% TwoWorlds II
Prodajem -75% na Empire Total War, sad je 20€, dam vam kupon za 50kn i igra vas na kraju izađe 80kn umjesto 140 :)
Prodajem -75% na Empire Total War, sad je 20€, dam vam kupon za 50kn i igra vas na kraju izađe 80kn umjesto 140 :)
igra nas dodje onda 10 kn manje nego inace
80 (bliže 90 zapravo ), izađe sa kupovinom kupona, i uštediš 50kn :)
80 (bliže 90 zapravo ), izađe sa kupovinom kupona, i uštediš 50kn :)
A koliko ti tražiš?
imam napoleon total war kupon od 75%
igra kosta 20 eura, a s popustom 5eura
pa ako netko ima neku ponudu neka se javi u pm
hah vidim da ekipa nudi 75%
pa ja imam 75% empire tw,napoleon tw,alien vs predator,torchlight
50% rockstar,tw shogun 2 la noire,payday
i jošš dosta dobrih kupona ..javite koj vam trebaju
prihvačam komponente,keš,druge dobre kupone,igre..ugl sve
Napoleon Total War 75% Off
The Witcher 2 40% Off
Homefront 50% Off
Blade and Sword: With Fire and Sword 50% Off
Shadogrounds 50% Off
The Binding of Isaac 50% Off
Back to the Future 50% Off
Warhammer 40,000: Space Marine 33% Off
Eufloria 50% Off
Evilgenious 50% Off
Lightfish 50% Off
Betsheda 25% Off
Codemasters 25% Off
Ponudite nesto...
I dalje stoji Evil Genius, i 75% popusta na Empire:Total war
Mijenjam Batman AC retail key za steam igre, ako koga zanima PM
Poslao sam ti PM. Javi
Vidim da ekipa ne kuži... Kupon je 75%, znači igra vas dođe 5€ odnosno 35 kn. Kupon od mene uzmete za 50kn i sve skupa ste potrošili 85 kn, a ne ~150, koliko dođe igra
ako prođe prođe, ako ne jebiga
dali se isplati dat magicku za Serious Sam HD: The second encounter
Vidim da ekipa ne kuži... Kupon je 75%, znači igra vas dođe 5€ odnosno 35 kn. Kupon od mene uzmete za 50kn i sve skupa ste potrošili 85 kn, a ne ~150, koliko dođe igra
ako prođe prođe, ako ne jebiga
previse trazis 50 kn za kupon ja nemogu bbc2 prodat za toliko a ti trazis kupon pa imaju i drugi te kupone rade se mijenjas za neki kupon koji tebi treba
Sine, ti znaš da se kuponi (oni Magicka -75% i Skyrim -50%) daju za besplatno u onoj Steam Great Gift Pile grupi? Ti još tražiš novce? Najbolje da mi tebi damo svoj paypal pa ti uzmi koliko misliš da vrijedi.
Ima ko mozda za Payday - The Heist kakv kupon ?
Mjenjam HL2 i HL2 Lost coast....... Ponude u pp
Sine, ti znaš da se kuponi (oni Magicka -75% i Skyrim -50%) daju za besplatno u onoj Steam Great Gift Pile grupi? Ti još tražiš novce? Najbolje da mi tebi damo svoj paypal pa ti uzmi koliko misliš da vrijedi.
Tata ne budi nervozan, ja sam ponudio, ako niko neće nema frke :)
nedaju bas besplatno ali bome ne naplacuju toliko
Ekipa poklanjam prvom ko se javi-orcs must die 50% kupon i 50 % na svaku strategy first igru.Dodajte me na steamu:corel4d2
Ljudi poceli prodavat kupone,pa di ovaj svijet vodi.
EDIT:Otislo clanu dad0r.
nedaju bas besplatno ali bome ne naplacuju toliko
Ma vecina ih daje free , ja osbono sam podjelil oko 25-30 kupona do sad a sad kad meni trebau 2-3 nemogu naci 
Nudim:
- Valve 25%
- Rockstar Games 50%
- Portal 2 50%
Ponude na pp.
Hvala forumašu doctor_crash za poklonjen kupon Activision 25%.
Imam 3x 50% Valve i jedan od 50% za Divinity 2: Dragon Knight Saga, pa ako kome trebaju javite, ja ih ionako neću iskoristit, pa da ne propadnu :)
Imam neiskoristeni Dirt 3 steam key.Nazalost igra nije tradable. Key 100% radi jer sam ga dobio od AMD-a. Jedan ovakav key sam si aktivirao i radi normalno.
ZAMIJENJENO ZA F1 2011
Mjenjam neiskoristeni steam key za Dead Island za neku igru. Ponude PM...
Imam neiskoristeni Dirt 3 steam key.Nazalost igra nije tradable. Ako netko ima, zelio bi igru u vrijednosti 40$, ali najbolje bi bilo 2 iste igre koje vrijede 20$ svaka= 40$. Key 100% radi jer sam ga dobio od AMD-a. Jedan ovakav key sam si aktivirao i radi normalno.
my steam: prasac007 http://steamcommunity.com/id/stridercro/
inv:http://steamcommunity.com/id/stridercro/inventory#753 prasac007
Strider-X
mislim da peviše tražiš takvi se keyevi an ebayu prodaju za oko 10-ak $ jer ima dosta tih od grafickih keyeva
mislim da peviše tražiš takvi se keyevi an ebayu prodaju za oko 10-ak $ jer ima dosta tih od grafickih keyeva
Ah znam, ali ipak igra puno i ovako vrijedi. 50$ je inace na steamu. Ja mogu traziti i i nesta jeftinije ponude ali ovako sam pokusao. Uglavnom primam sve ponude od sada. Hvala na savjetu
Imam Half Life 2 pack (nontradable), ali mogu ga poslati kao gift.
Tražim CSS ili tako nešto.
Ponude na PM.
Imam:
Railworks 3: Train Simulator 2012
Men of War: Assault Squad
Counter-Strike: Source
Day of Defeat: Source
Portal 2
F1 2011
Trazim:
Dobre ponude u PM (bez kupona)