Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.324.977
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
matecro007 kaže...

Instaliro sam nove windowse i kopiro sam sve instalacije od igre sa steama. Kako sad da mi prepozna tu instalaciju da ne moram opet skidat?

Samo klikni install i oznaci folder gdje su ti spremljene igre i odmah ce ti ucitati sve igre koje imas instalirane

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
16 godina
Steam - pitanja i odgovori

Jučer pogledam malo na steam kad ono tamo Hitman 2 kojeg prije nisam imao. Nemam pojma kojim čudom i od kad se nalazi na mom računu. Ima možda netko da zna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Jučer pogledam malo na steam kad ono tamo Hitman 2 kojeg prije nisam imao. Nemam pojma kojim čudom i od kad se nalazi na mom računu. Ima možda netko da zna?

Pogledaj kad si ga dobio (da nije na freeweekendu?). Steam klijent - gore desno klik na ime i account details

16 godina

Nije free weekend,a i piše pokraj retail. Kolko vidim aktivirano je poslje Insurgencyija kojeg sam aktivirao prošli tjedan. Mislim nije da se bunim što to imam, nego mi čudno{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

To ti steam radi kako bi prodao sto vise igrica.

Tebi pise ovako nekako Hitman (2 days free) 

Nakon toga ti ju skines i imas ju 2dana besplatno nakon 2 dana ona i dalje tamo stoji ali ju moras kupiti da bi igrao...

I tako 70% ljudi kojima se igrica svidi to onda kupe... :)

10 godina
neaktivan

Ne znam za paypal ali ako imas paypal obda imas i karticu kupi preko kartice..

10 godina
neaktivan

Druze sto se steama mogu ti dosta pomoci.. ovo sto prica ovaj da ce ti igrica nestati mozda sa stima i da ti treba vpn. Nije istina slobodno kupuj ja jos nisan imao problema.... a to kada nestane igrica to nestane iz razloga sto si dobio key koji je kupljen sa ukradene kartice i da ti nestane vlasnik kartice bi trebao prijaviti da mu se skidaju pare ili da.mu je.ukradena kaerixa.

16 godina
skullcrazy kaže...

To ti steam radi kako bi prodao sto vise igrica.

Tebi pise ovako nekako Hitman (2 days free) 

Nakon toga ti ju skines i imas ju 2dana besplatno nakon 2 dana ona i dalje tamo stoji ali ju moras kupiti da bi igrao...

I tako 70% ljudi kojima se igrica svidi to onda kupe... :)

Znam ja za to, pa ne koristim steam od jučer. Ali ne piše pokraj 2 days free zato i pitam. 

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

da ga nisi ovdje uzeo kojim slucajem?

16 godina

Jesam. Čudno jer sam prije zatražio mail od svih keyva iz Humble Bundle i nije mi došao Hitman.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 21:39 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pitanje. Ako se kupi 4-pack od neke igre, i ako jedna osoba dobije ban, da li će i ostale osobe isto tako dobiti ban? To sam pročitao negdje pa sad ni sam više nisam siguran...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Abra008 kaže...

Pitanje. Ako se kupi 4-pack od neke igre, i ako jedna osoba dobije ban, da li će i ostale osobe isto tako dobiti ban? To sam pročitao negdje pa sad ni sam više nisam siguran...

Ne, ako je igra regularno kupljena i jedna od 4 osobe dobije ban zbog cheata ili slično, ostale neće snositi posljedice. Ako je pack kupljen ukradenom karticom ili slično onda posljedice snose sva četverica.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 15:47 (Haker_x).
17 godina
neaktivan

Da li je tko imao problema jucer s Steamom?

Naime, rusi mi se sam od sebe par puta. Nikakve poruke o gresci. Jednostavno se srusi i nestane iz traya.

Imam developer (ili beta verziju) ne znam napamet kako se zove. Uglavnom nadograduje se svako malo.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Loša vijest za tradere:

All new games purchased as a gift and placed in the purchaser's inventory will be untradable for 30 days. The gift may still be gifted at any time. The only change is to trading.

We've made this change to make trading gifts a better experience for those receiving the gifts. We're hoping this lowers the number of people who trade for a game only to have the game revoked later due to issues with the purchaser's payment method.
You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vulgaris kaže...

Loša vijest za tradere:

All new games purchased as a gift and placed in the purchaser's inventory will be untradable for 30 days. The gift may still be gifted at any time. The only change is to trading.

We've made this change to make trading gifts a better experience for those receiving the gifts. We're hoping this lowers the number of people who trade for a game only to have the game revoked later due to issues with the purchaser's payment method.

Uffff :(

CoolerMaster Support
15 godina
neaktivan
Vulgaris kaže...

Loša vijest za tradere:

Baš sam to vidio kada sam kupio igru od par centi danas.

11 godina

Moze li mi netko objasniti kako da prebacim PaySafeCard Bon na Steam Wallet.

Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WalterWolf kaže...

odes na steam preko ovog linka http://store.steampowered.com/?cc=si

dodas u kosaricu neku igru i pod opciju placanja izaberes paysafecard

potvrdis da zivis u slo. i dobijes neki error..to uslikas i posaljes steam supportu

kroz dan-dva ces dobit poruku da ti se ne podudara ip adresa bla bla...i poslat ce ti isti taj link s kojim ce morat kupovat da bi iamo opciju paysafecard.

kad to rjesis onda mozes i na wallet dodavat novce

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 17:44 (SuperDox).
11 godina
SuperDox kaže...
WalterWolf kaže...

odes na steam preko ovog linka http://store.steampowered.com/?cc=si

dodas u kosaricu neku igru i pod opciju placanja izaberes paysafecard

potvrdis da zivis u slo. i dobijes neki error..to uslikas i posaljes steam supportu

kroz dan-dva ces dobit poruku da ti se ne podudara ip adresa bla bla...i poslat ce ti isti taj link s kojim ce morat kupovat da bi iamo opciju paysafecard.

kad to rjesis onda mozes i na wallet dodavat novce

Znaci prvo kupim igricu ? i onda poslje mogu dodavat na Steam Wallet preko paysafecard-a ?

Je li to povjereno ? jer ne zelim bacit novac bzvz.

Sry na toliko pitanja :)

14 godina
neaktivan
WalterWolf kaže...

Znaci prvo kupim igricu ? i onda poslje mogu dodavat na Steam Wallet preko paysafecard-a ?

Je li to povjereno ? jer ne zelim bacit novac bzvz.

Sry na toliko pitanja :)

e to za kupnju igrice nisam siguran. da provjereno je, radio sam to na više steam računa. nemas problema, ako te jos sta zanima sam pitaj {#}

12 godina

Netko mi je ukrao steam acc... promijenio email i vise ne mogu uc.. i sad meni nije jasno kako netko moze promijenit email ako nije ušao u moj email.. meni je doslo na email poruka da je netko promijenio email i to je to... nikakva potvrda nije trebalo..jbt to je ludost.. pa otkad to?ljudima ce se masovno krast accounti.. posaljem mail steamu i sad me traze cd key od tog accounta.. prvi put cujem da acc ima cd key.. valjda igre imaju.. di da ja nadem cd key koji sam kupio online prije 3 godine?negdje je na mom emailu ali pomijesan sa preko 500 drugih koje sam kupovao sebi i prijateljima.. posaljem im kopiju osobne koja se imenom i prezimenom poklapa sa accountom i to im nije dosta.. pa sta bi ja krao acc sam od sebe?omg...koja je to glupost?jel netko ima iskusta sa tim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
njuskac kaže...

Netko mi je ukrao steam acc... promijenio email i vise ne mogu uc.. i sad meni nije jasno kako netko moze promijenit email ako nije ušao u moj email.. meni je doslo na email poruka da je netko promijenio email i to je to... nikakva potvrda nije trebalo..jbt to je ludost.. pa otkad to?ljudima ce se masovno krast accounti.. posaljem mail steamu i sad me traze cd key od tog accounta.. prvi put cujem da acc ima cd key.. valjda igre imaju.. di da ja nadem cd key koji sam kupio online prije 3 godine?negdje je na mom emailu ali pomijesan sa preko 500 drugih koje sam kupovao sebi i prijateljima.. posaljem im kopiju osobne koja se imenom i prezimenom poklapa sa accountom i to im nije dosta.. pa sta bi ja krao acc sam od sebe?omg...koja je to glupost?jel netko ima iskusta sa tim?

Tako to ide prijatelju. Bez obzira što im pošalješ dokumente, moraš poslati i ključ od igre koju si aktivirao na Steamu, tj. dokaz da si ti kupio neku igru ili više njih. Kod mene je bio sličan slučaj, mađar me prevario za account s Dayz igrom, ja odmah ušao na mail i lockao account. Nakon toga poslao Steamu upit, kroz nekoliko dana me kontaktirao agent, ja mu poslao key od Dayza i dokaz da sam ga ja kupio (printscreen s Bohemia stranice), i to je to. Nakon nekog vremena  ponovo me  agent Steama kontaktirao i poslao mi upute i tako sam vratio account. 

Kroz dvije sedmice ponovo sam prodao account, ovog puta regularnom liku i sve je prošlo ok.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 12:07 (Emirthestroj).
12 godina
neaktivan
9090 kaže...
Hexfire kaže...

Možeš dodati igru u library čisto da ju možeš pokretati putem Steam aplikacije, ali sam Steam nema veze sa time. Ima opcija da dodaš igru, pronađeš njezin exe, odabereš ime koje želiš i onda se doda među ostale. Imao sam Witcher 2 jedno vrijeme kupljen na gog-u dodan tako u Steam jer mi je isti ionako stalno upaljen. Ali neke velike koristi od toga nema. A što se tiče ovog sa cd keyem, ne vidim zašto bi to imalo veze jer kao što kažem, sam Steam nema pojma što točno ti pokrećeš, samo duble klikne na exe umjesto tebe.

dodavo sam i ja igre koje su vezane za druge račune, pa i GOG koji je slobodan, kao i te stare igre koje nisu ni za što vezane ali sve imaju ključ (i one kojima ključ nije ni potreban, samo instalacija a igre su orginal box) osim ove pa reko bolje da pitam

EDIT:

...i još sam se sada nešto sjetio da pitam...zanima me dal key koji dobijem preko key generatora za svoju igru uvijek moram pri novoj instalaciji koristiti il uvijek mora bit drugi ključ? ...nisam nikad imao posla s tim pa neznam tj. nisam se nikad našao u toj situaciji da ključ nemam a cd imam!

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
12 godina
Emirthestroj kaže...
njuskac kaže...

Tako to ide prijatelju. Bez obzira što im pošalješ dokumente, moraš poslati i ključ od igre koju si aktivirao na Steamu, tj. dokaz da si ti kupio neku igru ili više njih. Kod mene je bio sličan slučaj, mađar me prevario za account s Dayz igrom, ja odmah ušao na mail i lockao account. Nakon toga poslao Steamu upit, kroz nekoliko dana me kontaktirao agent, ja mu poslao key od Dayza i dokaz da sam ga ja kupio (printscreen s Bohemia stranice), i to je to. Nakon nekog vremena  ponovo me  agent Steama kontaktirao i poslao mi upute i tako sam vratio account. 

Kroz dvije sedmice ponovo sam prodao account, ovog puta regularnom liku i sve je prošlo ok.

Nakon jednog podužeg emaila koji sam im poslao uz kopiju osobne vratili su mi accunt.

13 godina
neaktivan

s obzirom na nova pravila kod tradeanja na steamu zanima ma jedno.

Kako se sad nemože kupiti igra kao gift i odmah ju tradeati nego nakon 30 dana, zanima me jeli moguće primiti igru kao gift/poklon pa ju onda spremiti u svoj inventory kao steam gift i poslije ju nekome dati?

konkretno, kupio od nekog rusa sad igru koja je na saleu, i poklonio je bratiću za dva tjedna za rođendan.

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dalthor kaže...

s obzirom na nova pravila kod tradeanja na steamu zanima ma jedno.

Kako se sad nemože kupiti igra kao gift i odmah ju tradeati nego nakon 30 dana, zanima me jeli moguće primiti igru kao gift/poklon pa ju onda spremiti u svoj inventory kao steam gift i poslije ju nekome dati?

konkretno, kupio od nekog rusa sad igru koja je na saleu, i poklonio je bratiću za dva tjedna za rođendan.

Igra se i dalje može poslati na mail ili preko steam. Samo ju ne možeš stavit u trade window dok ne istekne tih 30 dana.

"....jeli moguće primiti igru kao gift/poklon pa ju onda spremiti u svoj inventory kao steam gift i poslije ju nekome dati?" Da

11 godina

Zanima me ako se dogodi da mi netko ukrade/provali steam acc (nadam se da neće jer nema razloga), je li dovoljno supportu prilikom dokazivanja vlasništva poslati veliku listu sa sačuvanim kodovima (ključevima) većine igara koji su aktivirani na accountu, a da kodovi nisu skenirani nego čisto onako copy-paste?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 18:57 (RaskoIjnikov).

0 0 hvala 0
16 godina
RaskoIjnikov kaže...

Zanima me ako se dogodi da mi netko ukrade/provali steam acc (nadam se da neće jer nema razloga), je li dovoljno supportu prilikom dokazivanja vlasništva poslati veliku listu sa sačuvanim kodovima (ključevima) većine igara koji su aktivirani na accountu, a da kodovi nisu skenirani nego čisto onako copy-paste?

Ja sam jednom prodao nekom dečku račun, a pošto je imamo sve vrste virusa odmah isti dan su mu ukrali račun pa me zamolio da mu ga ja vratim pošto sam imao MW2 u kutiji i sa keyem.

Dakle kod otvaranja ticketa na supportu prvo sam čekao 2 ili 3 dana na odgovor,  a u njemu su mi dali neki broj mislim da je broj ticketa bio i njega sam morao napisati ispod ključa u kutiji i to ručno (penkalom) te im poslikati i poslati. Nakon toga vratili su mi račun, a ja ga dao dečku nakon što je pobrisao tih 1100 nametnika kolko je rekao da mu je AV našao.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 19:41 (Jack Sparrow).
11 godina

Okey, ali pošto ja nemam ključeve u kutiji ili u tako nekom obliku nego ih imam spremljene na kompu ne znam bi li tako bio u mogućnosti vratiti svoj account ako dođe do takve neke situacije?

0 0 hvala 0
16 godina
RaskoIjnikov kaže...

Okey, ali pošto ja nemam ključeve u kutiji ili u tako nekom obliku nego ih imam spremljene na kompu ne znam bi li tako bio u mogućnosti vratiti svoj account ako dođe do takve neke situacije?

Probaš se dogovoriti s njima ili si isprintaš key.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice